Tootevalik
Restruktureeriv šampoon kuivadele või kahjustatud juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Restruktureeriv šampoon kuivadele või kahjustatud juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml
  • Restruktureeriv šampoon kuivadele või kahjustatud juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Restruktureeriv šampoon kuivadele või kahjustatud juustele, Rasayana Biocosmesi, 200ml

Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Spetsiaalne šampoon keemilise töötlemise või väliste tegurite poolt kahjustatud kuivadele ja haprastele juustele. Sisaldab ayurveda ekstrakte (Amla, Brahmi ja Methi), taimseid proteiine ja ylang ylangi eeterlikku õli, mis tugevdavad, restruktureerivad ja kaitsevad juukseid, toimides vastu kuivusele.

Juuksed jäävad pehmeks, läikivaks ja tugevdatud.

* Täiustatud koostis

* Kontsentreeritum: vähem on vaja

* Uus bioplastist (suhkruroost valmistatud) pakend

1608 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: RSYN-003
Hetkel laost otsas


AIAB 6 kuud pärast avamist

See restruktureeriv šampoon sisaldab taimseid pindaktiivseid aineid, mis puhastavad õrnalt ja tõhusalt nahka kahjustamata.

Ayurveda ekstraktide methi (lambalääts - Trigonella Foenum-Graecum), brahmi (Bacopa Monnieri) ja amla (Emblica Officinalis) sünergia, millel on Ayurveda poolt tunnustatud palju kasulikke omadusi, restruktureerib ja tugevdab kuivad, haprad juuksed, mida on mõjutanud keemiline töötlemine või välised ained.

Nisuproteiin tugevdab juukseid ja annab neile volüümi. Ylang ylangi eeterlik õli elavdab ja aitab võidelda juuste väljalangemise vastu.

Šampoon sisaldab rohkelt juustele kasulikke toimeaineid, seega võivad seda kasutada ka need, kellel on normaalsed juuksed, kuid kes soovivad oma juustele tugevust, volüümi ja kergust lisada.

Amla on parim Rasayana taim. Ayurveda tunnustab selle vilja paljusid omadusi, sealhulgas kosmeetilisi omadusi. See tugevdab, elavdab, takistab juuste väljalangemist ja soodustab kasvu. See lisab juustele volüümi, muudab need paksemaks ja läikivamaks. Ta võitleb enneaegse juuste väljalangemise vastu (anti-hallitus).

Brahmi, teine rasayana-taim, mõjub ergutavalt. See stimuleerib juuste kasvu, takistab juuste väljalangemist ja võitleb enneaegse halvenemise vastu. See tihendab juuksevarsi ja takistab juuste murdumist ja lõhenemist.

Methi ehk lambalääts on Ayurveda poolt tunnustatud ravimtaim, millel on mitmesuguseid omadusi, sealhulgas juuste tugevdamine, võitlus juuste väljalangemise ja kasvu vastu.

Amla, brahmi ja methi, mis sisaldavad rohkelt looduslikke antioksüdante, aitavad kaasa juuste pikaealisusele, muutes need läikivaks, tugevdatud ja hooldatud.

Soovitused kasutamiseks:

Kandke väike kogus peanahale ja masseerige sisse. Parima tulemuse saavutamiseks jätke paariks minutiks mõjuma. Ärge masseerige juuksepikkustesse, mis pestakse pärast loputamist vahu jääkidega välja. Loputage hästi maha.

Kandke peale Rasayana Restructuring 2-in-1 Conditioner Mask.

* Intensiivsema efekti saavutamiseks soovitame kasutada meie Restructuring Shampoo ja Restructuring 2-in-1 Conditioner Mask koos.

Välimuse spetsifikatsioonid:

Toodet tuleb enne kasutamist loksutada. Pudeli põhjas olevaid jääke peetakse normaalseks ja need on tingitud Ayurveda ekstraktidest. Väikesed värvierinevused partiide vahel on tingitud looduslike koostisainete normaalsest varieeruvusest.

Koostisosad (INCI): Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin, Hamamelis Virginiana Leaf Water*, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Trigonella Foenum-Graecum Seed Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Bacopa Monnieri Extract, Cananga Odorata Flower Oil, Glyceryl Oleate, Parfum, Maltodextrin, Lactic Acid, Sodium Phytate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate.

* mahepõllumajandusest.

Juuksetüüp
Silpniems, sausiems plaukams
Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
1709 €