Jämedat Himaalaja musta soola sisaldab:
- Looduslik kivisool
- Rikkalikult mineraalaineid sisaldav
- Peenikese väävli lõhnaga
Must Himaalaja sool on looduslik kivisool, mis kaevandatakse käsitsi Himaalaja jalamil asuvatest soolakividest. See on moodustunud miljonite aastate jooksul ookeanilistest soolaladest, mida maakoor ja kuum magma liikumine on pinnale surunud. Himaalaja sool sisaldab üle 95% naatriumkloriidi ja mitmeid inimkehale olulisi mineraale kergesti seeditavas ioonilises vormis. Nende hulka kuuluvad kaalium, kaltsium, magneesium, fosfor ja raud. Selle kristallide värvus võib varieeruda hallikasvalgest kuni musta ja kergelt punaka värvuseni. Sellel on kerge väävli lõhn.
Soovitatav kasutusviis: kõikidesse roogadesse, kuhu tavaliselt lisatakse soola.
Koostisosad: Himaalaja must kivisool.
Mahepõllumajandusliku toote sertifikaat: BG-BIO-22
Säilitustingimused: Säilitada jahedas, kuivas ja pimedas kohas.
Netokogus: 250 g
Parim säilivusaeg: vt. pakend
Päritolu: Pakistan
Tootja: Smart Organic AD, Bulgaaria