Tootevalik
Hambapasta Dant Kanti, Patanjali, 100g
Bränd: Patanjali
Hambapasta Dant Kanti, Patanjali, 100g
  • Hambapasta Dant Kanti, Patanjali, 100g

Hambapasta Dant Kanti, Patanjali, 100g

Bränd: Patanjali

Hambapasta hambaemaili tugevdamiseks ja igemehaiguste ennetamiseks. Sisaldab enam kui 10 Ayurveda ravimtaimede ja ürtide ekstrakti.

499 €
Saadavus: 10 Kogus
Tootekood: HL4871

Pasta parandab üldist suu tervist ning tagab ideaalse hügieeni ja ennetamise. Olemasolevate hamba- ja igemehaiguste korral on pasta kokkutõmbava toimega, tugevdab igemeid, kaitseb verejooksu eest ja võitleb halva hingeõhuga.

Patanjali Dant Kanti hambapastade sari on tõhus looduslik vahend, mis aitab säilitada laitmatut hammaste ja suu tervist. Need tagavad hambaemaili kaitse ajaproovitud taimsete koostisosadega ning kaitsevad igemeid ja limaskesti. Tooth Kanti hambapasta pakub edukalt pikaajalist kaitset mikroobide eest ning tugevdab hambaid ja igemeid.

Toimeained: Anacyclus pyrethrinus (sugukond Asteraceae) on Ayurveda meditsiinis kasutatav ravimtaim Akarkara (kuivatatud juureekstrakt), India azadirachta (tuntud ka kui neem või margosa), araabia akaatsia (Acacia arabica, babul), Nepal. Pipar (Zanthoxylum armatumc), Barleria prionitis (vajradanti), piparmünt (Mentha Spicata), nelk (Syzygium aromaticum), metspipar (Piper sylvaticum), Elengi Mimusops (Mimusops elengi), hapuoblikas (Vidanga, Embelia) Curcuma longa), Miswak ( Salvadora persica), tamme koor (Quercus Infectoria).

Kasutamine: Kasutage kaks korda päevas (ärgates hommikul ja õhtul enne magamaminekut). Pärast hammaste pesemist loputage suud veega.

Koostis (INCI): Kaltsiumkarbonaat, vesi, sorbitool, glütseriin, ränidioksiid, naatriumlaurüülsulfaat, PEG, lõhna- ja maitseaine, naatriummonofluorofosfaat, tsellulooskummi, tsinktsitraat, mentha piperita, naatriumsahhariin, kaaliummaarjas, naatriumbensopüraat, anatsükliline naatrium , akaatsia arabica, trinaatriumfosfaat, azadirachta indica, barleria prioniit, mimusops elengi, embelia ribes, salvadora persica, syzygium aromaticum, curcuma longa, piper sylvaticum, quercus infectoria.

Tootja: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, India

Päritoluriik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud