Tootevalik
Vedic suitsupulgad Kaneel, Aromatika, 15g
Bränd: Aromatika
Vegan Vegan
Vedic suitsupulgad Kaneel, Aromatika, 15g
  • Vedic suitsupulgad Kaneel, Aromatika, 15g

Vedic suitsupulgad Kaneel, Aromatika, 15g

Bränd: Aromatika
Vegan Vegan

"Vedic Cinnamon suitsupulgad on hoolikalt valmistatud, et tabada hinduismi iidsete veedade õpetuste olemust. Neid valmistab ajaloolises Jaipuri linnas suitsutusfirma "Aromatika".

Ehtsad käsitsi rullitud sööda suitsupulgad põlevad 20 minutit või kauem, eraldades rikkalikke, joovastavaid lõhnu, mis rõõmustavad teie kliente ja toovad teile head korduvkasutust. Iga karp sisaldab 12 suitsupulka (15 g).

237 €
Saadavus: 7 Kogus
Tootekood: Vedic-12

Loodusliku suitsutusaine aroom ajab bakterid ja viirused õhust välja ning puhastab teie kodu kõigist negatiivsetest jõududest. See puhastab sisekeskkonna.

Kõrgeima kvaliteediga taimsetel taimedel põhinev suitsutus, mille lõhnaaineprotsent on suurem, et lõhn oleks intensiivsem ja kauem kestev.

Need looduslikud suitsupulgad on valmistatud traditsioonilise Masala tootmistehnoloogia abil, st ilma söe kasutamiseta, vaid lihtsalt kasutades Ghee (sulatatud või), maitsetaimede, puidupulbri (Margousier), taimse vaigu, mee ja looduslike eeterlike õlide segu.

95 % looduslikest suitsutusainetest on valmistatud kõige puhtama India traditsiooni järgi.

Maagilises praktikas kasutatakse suitsutamist õhuelemendi sümboliseerimiseks ja ravimtaimede omaduste kasutamiseks rituaalides.

Iga pakend sisaldab umbes 12 suitsupulka. Need on valmistatud täielikult toorainetest ja pakend on taaskasutatav.

Ühe suitsupulga keskmine põlemisaeg on 30 minutit.

Iga pakend sisaldab 15 gr.

Koostisosad: vaigud ja taimsed materjalid

Kasutamine: Lihtsalt süüdata pulgakese ots ja oodata, kuni see põleb. Seejärel puhuge leek välja ja pange see suitsupulga hoidikusse. Imeline aroom loob täiusliku meeleolu lõõgastumiseks, meelelahutuseks ja tõeliselt stiilseks koduks.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
15 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud