Tootevalik
Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g
Bränd: Tribal Soul
Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g
  • Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g
  • Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g
  • Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g
  • Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g

Lõhnapulgad 7 tšakrat, Tribal Soul, 15g

Bränd: Tribal Soul

"Tribal Soul" suitsupuu on dekoratiivses karbis, mis on valmis täitma teie kodu iga ruumi oma ainulaadselt ahvatleva lõhnaga. Mõeldud ideaalselt maskeerima erinevaid lõhnu.

252 €
Saadavus: 11 Kogus
Tootekood: TribalSi-13

Uued käsitsi ketratud suitsupulgad 7 Chakrast - harmooniline segu aromaatsetest ravimtaimedest, vürtsidest ja vaigudest kogu maailmast.

Sukelduge lummavatesse lõhnadesse ja laske tšakrate õrnal tasakaalul taastada sisemine harmoonia. Need oskustööliste poolt valmistatud suitsupulgad kiirgavad lummavat aroomi ja viivad teid rahumeelsesse paika.

Iga pakend sisaldab unikaalset tšakra-sõnumikaarti, nii et kogete ootamatust ja juhatust. Olgu see siis juure-, sakraal-, päikesevõrgustiku-, südame-, kurgu-, kolmanda silma- või kroonitšakra, iga kaart pakub tarkust ja julgustust teie vaimsele teekonnale.

Suitsupulgad toimivad kanalina, et viia teie energiad kooskõlla, edendades sisemist rahu, loovust, suhtlemist ja vaimsust. Vabastage oma potentsiaal iga hoolikalt käsitsi rullitud pulgaga.

Mõtiskle juhusliku tšakra sõnumikaardi tarkuse üle ja lase sellel juhatada sind eneseotsingu ja kasvu teele. Võtke omaks lõhna ja tšakrate tarkuse transformeeriv jõud.

Kogege 7 tšakra käsitsi valtsitud suitsupulga maagiat juba täna ja avage oma süda, mõistus ja hing võimaluste maailmale. Alustage eneseavastuse ja vaimse valgustatuse teekonda.

Suurepärane kingitus neile, kes jumaldavad kauneid lõhnu, või lihtsalt mõnusaks kingituseks iseendale. Need suitsupulgad viivad sind sinna, kus sulle meeldib olla.

Kasutusjuhend

1) Süüta suitsupulga või koonuse otsa. Pange tähele, et süüdata tuleb ainult suitsupulga otsa. Kui põletate liiga palju, võib suurem osa suitsupulbrist mustuda ja teil võib tekkida söestunud aroom (see ei ole suitsupulbri tõeline lõhn). Kui suitsupulber või koonus on põlema läinud, puhuge leek välja ja laske tal suitsida.

2) Suitsupulga ots hakkab suitsupulber suitsema ja selle ots on punane, sest see põleb pidevalt. Ärge puhuge, loomulikust protsessist piisab.

3) Asetage suitsupulk või koonus suitsupulbrisse. Valida saab mitut tüüpi hoidikuid. Neid on ka meie e-poes.

4) Veenduge, et suitsupuu on vähemalt kahe meetri kaugusel ja ruum on hästi ventileeritud. Ärge hingake suitsu otse sisse.

5) Naudi oma valitud lõhna. Pulgad põlevad umbes 20-50 minutit (sõltuvalt pikkusest), kuid kui soovite toas kerget lõhna või kui teil on väike ruum, võite suitsupulbri kustutada, enne kui see otsa saab.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
15 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline