Tootevalik
L-arginiin, NOW, 100 kapslit
Bränd: NOW
L-arginiin, NOW, 100 kapslit
  • L-arginiin, NOW, 100 kapslit

L-arginiin, NOW, 100 kapslit

Bränd: NOW

toidulisand, 100 vegankapslit.

tunne end paremini kui varem. NOW L-arginiin on inimkehale vajalik aine, mis aitab teil mitte ainult paremini välja näha, vaid ka paremini tunda end. L-karnitiini vajavad eriti intensiivselt treenivad inimesed, sest see võib aidata vähendada lihasvalu.

1401 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 733739000309
Hetkel laost otsas


tunne end paremini kui varem.

NOW L-arginiin on aine, mida inimkeha vajab ja mis võib aidata teil mitte ainult paremini välja näha, vaid ka end paremini tunda. L-karnitiini vajavad eriti intensiivselt treenivad inimesed, sest see võib aidata vähendada lihasvalu.

NOW L-arginiini eelised:
* Stimuleerib lihaste ainevahetust
* Vähendab valu
* Aitab lihastele hapnikku
* Väga lihtne kasutada
* Sobib taimetoitlastele ja veganitele

Kvaliteedisertifikaat: GMP (Good Manufacturing Processes) sertifikaat tagab, et kõik tootmisprotsessi NOW aspektid on kontrollitud, sealhulgas kõik laboratoorsed/testimismeetodid (stabiilsuse, tõhususe ja tootearenduse osas). Pakendatud USAs, alates 1968. aastast tegutsevas pereettevõttes.

Pakend: 100 vegankapslit

Annuse suurus: 2 vegankapslit

Ühe annuse kohta: L-arginiin (vabas vormis) 1 g (1000 mg)

Muud koostisosad: hüpromelloos (tselluloosikapsel), steariinhape (taimne allikas) ja ränidioksiid. Ei sisalda nisu, gluteeni, soja, piima, muna, kala, koorikloomade ega pähkli koostisosi.

Soovituslik kasutamine: Võtke 2 kapslit kaks korda päevas. Jooge vähemalt 240 ml vett või mahla söögikordade vahel või enne magamaminekut, et hõlbustada imendumist.

Hoiatused:
Võtke seda toodet koos vähemalt 240 ml vee või mahlaga päevas. Ainult täiskasvanutele. Ei sobi rasedatele või imetavatele naistele. Konsulteerige arstiga, kui te võtate ravimeid (eriti vererõhuvastaseid, antikoagulante ja antidiabeetilisi ravimeid), kui teil on mõni meditsiiniline seisund (eriti astma või neeruhaigus) või kui teil on kavas teha operatsioon. Seda toodet ei tohi kasutada glaukoomi või herpes simplex'i põdevad isikud, kui arst ei ole andnud teistsuguseid juhiseid. Ärge kasutage, kui teil on olnud müokardiinfarkt või kui teil on diagnoositud südame isheemiatõbi. Hoida lastest eemal. Hoida kuivas ja jahedas kohas.

toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Toidulisand ei saa asendada tervislikku ja tasakaalustatud toitumist. Ärge ületage soovitatud annust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida temperatuuril, mis ei ületa +25 °C. Hoidke otsese päikesevalguse eest.

Soovitatav
Raumenims
Päritoluriik:
JAV
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud