Tootevalik
B-vitamiini kompleks, Swanson, 500 mg, 100 kapslit
Bränd: Swanson
B-vitamiini kompleks, Swanson, 500 mg, 100 kapslit
  • B-vitamiini kompleks, Swanson, 500 mg, 100 kapslit
  • B-vitamiini kompleks, Swanson, 500 mg, 100 kapslit
  • B-vitamiini kompleks, Swanson, 500 mg, 100 kapslit

B-vitamiini kompleks, Swanson, 500 mg, 100 kapslit

Bränd: Swanson

Täiendus

100 kapslit

• Odav B-vitamiini toidulisand

• Oluliste energiate vahetamiseks

• Aitab säilitada vaimset ja südame-veresoonkonna tervist

1709 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: SW057

Toidulisand, 100 kapslit.

B-vitamiinid on kogu keha tervise jaoks üliolulised. Need toetavad südame-veresoonkonna süsteemi, parandavad vaimset tervist ja avaldavad positiivset mõju energiavahetusele. Swanson Balance B-50 Complex on kõigi B-kompleksi vitamiinide suure jõudlusega annus parimate ja ohutute tulemuste saavutamiseks.

Swanson B-vitamiini kompleks sisaldab 8 olulist B-vitamiini, mis on olulised paljude organismi elutähtsate protsesside jaoks. See sisaldab eriti suures koguses B-vitamiine, seega piisab vaid ühest kapslist päevas. Koliin ja inositool aitavad parandada B-vitamiinide imendumist.

Niatsiin on oluline: normaalseks energiavahetuseks; närvisüsteemi normaalne toimimine; normaalse psühholoogilise seisundi säilitamiseks; säilitada limaskestade normaalne seisund; säilitada naha normaalne seisund; aidates vähendada väsimus- ja kurnatustunnet.

Pantoteenhape: oluline normaalse energiavahetuse jaoks; steroidhormoonide, D-vitamiini ja mõnede neurotransmitterite normaalseks sünteesiks ja metabolismiks; väsimus- ja väsimustunde vähendamine; normaalne vaimne aktiivsus.

Riboflaviin (vitamiin B2) on oluline: normaalseks energiavahetuseks; närvisüsteemi normaalne toimimine; säilitada limaskestade normaalne seisund; punaste vereliblede normaalse seisundi säilitamiseks; säilitada naha normaalne seisund; normaalse nägemise säilitamine; normaalne raua ainevahetus; kaitsta rakke oksüdatiivsete kahjustuste eest; väsimus- ja kurnatustunde vähendamine.

Tiamiin (vitamiin B1) on oluline: normaalseks energiavahetuseks; närvisüsteemi normaalne toimimine; normaalse psühholoogilise seisundi säilitamiseks; normaalne südamefunktsioon.

Vitamiin B12 on oluline: normaalseks energiavahetuseks; närvisüsteemi normaalne toimimine; normaalne homotsüsteiini metabolism; normaalse psühholoogilise seisundi säilitamiseks; normaalne punaste vereliblede tootmine; immuunsüsteemi normaalne toimimine; väsimus- ja väsimustunde vähendamine; teatud funktsiooni täitmine rakkude jagunemise protsessis.

Vitamiin B6 on oluline: normaalseks tsüsteiini sünteesiks; normaalne energia metabolism; närvisüsteemi normaalne toimimine; normaalne homotsüsteiini metabolism; normaalne valkude ja glükogeeni metabolism; normaalse psühholoogilise seisundi säilitamiseks; normaalne punaste vereliblede tootmine; immuunsüsteemi normaalne toimimine; väsimus- ja väsimustunde vähendamine; hormoonide aktiivsuse reguleerimine.

Foolhape aitab vähendada väsimus- ja kurnatustunnet

Koliin on oluline normaalse homotsüsteiini metabolismi, normaalse lipiidide metabolismi ja normaalse maksafunktsiooni jaoks.

Swanson B-vitamiini kompleks ilma lisatud suhkruteta, ilma gluteenita, ilma laktoosita, ilma sojata, ilma GMOdeta, ilma säilitusaineteta, ilma värvaineteta, ilma kuumtöötluseta ja ilma pestitsiidideta.

Koguni 100 Swansoni B-vitamiini kapslit jätkub kauemaks kui 3 kuuks. muidugi.

Koostis:

1 kapsel:

B1-vitamiin 50 mg 4545 *

B2-vitamiin 50 mg 3571 *

Niatsiin 50 mg NE 313 *

B6-vitamiin 50 mg 3571 *

Pantoteenhape 50 mg 833 *

Inositool 50 mg -

Koliini bitartraat 50 mg -

Paraaminobensoehape. 50 mg -

Foolhape 400 200g 200 *

Vitamiin B12 50 2000g 2000 *

Biotiin 50 100 g 100 *

* - toiteväärtuse võrdlusprotsent

Koostis: želatiin, tiamiinmononitraat, riboflaviin, nikotiinamiid, püridoksiinvesinikkloriid, D-biotiin, kaltsium-D-pantotenaat, inositool, koliinbitartraat, paraaminobensoehape, riisijahu, magneesiumstearaat, pteroüülmonoglükamiinhape

Kasutamine : Täiskasvanutele 1 kapsel üks kord päevas koos veega.

Hoiatused: Kui olete rase või imetate, põete mõnda haigust või kasutate muid ravimeid, pidage nõu oma arsti või apteekriga. Toidulisandit ei tohi kasutada toiduasendajana. Ärge ületage soovitatud annust.

Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Hoida temperatuuril 0 °C kuni 25 °C kuivas, lastele kättesaamatus kohas.

Netokaal: 50 g (1 kapsel – 500 mg)

Parim enne: vt pakendil.

Tootja: Swanson Health Products Inc., USA

Soovitatav
Energijai padidinti
Nervų sistemai
Virškinimo sistemai
Päritoluriik:
JAV
Tootja riik:
JAV
Summa:
100 kapsulių
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand