Tootevalik
Biosulfur pehmendav kreem kuivadele jalgadele, Tabiano, 50ml
Bränd: Tabiano
Biosulfur pehmendav kreem kuivadele jalgadele, Tabiano, 50ml
  • Biosulfur pehmendav kreem kuivadele jalgadele, Tabiano, 50ml

Biosulfur pehmendav kreem kuivadele jalgadele, Tabiano, 50ml

Bränd: Tabiano

"Tabiano väävlikreem kuivadele ja pragunenud jalgadele pehmendab koheselt, teeb sametiselt siledaks ja taastab. Toidab kõige kuivemaid piirkondi, nagu kanna ja talla. Regulaarsel kasutamisel pehmendab ka kõiki kõõluskolleteid.

Aktiivne hõbe ja biosulfur taastavad epidermise tasakaalu ja taastavad. Looduslik mentool ja eukalüptool annavad kohese värskuse tunde, looduslik kamboor stimuleerib ja uuendab epidermise vereringet.

1507 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: PI3008

Õrn jalakreem kuivadele ja pragunenud jalgadele, pehmendab koheselt, on sametine ja taastav. Toidab kõige kuivemaid piirkondi, nagu kanna ja talla, ning pehmendab hoiakuid regulaarsel kasutamisel. Aktiivne hõbe ja biosulfur taastavad epidermise tasakaalu ja taastavad. Looduslik mentool ja eukalüptool annavad kohese värskuse tunde, samas kui looduslik kamboor stimuleerib ja aktiveerib epidermise vereringet.

Kasutamine: kandke puhtale jalale ja masseerige kuni imendumiseni Šokihoolduseks õhtul enne magamaminekut kandke suur kogus kreemi ja pange puuvillane sokk peale. Jäta üleöö peale. Hommikul, kui võtate soki maha, tunnete end imeliselt pehmetena.

Koostisosad (INCI): Aqua [Water], Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Cetyl palmitate, Glycerin, Glyceryl stearate, Polysorbate 60, Sorbitan stearate, Urea, Eucalyptol, Betaine, Triethyl citrate, Silver citrate, Sulfur, Camphor, Menthol, Cocoglycerides, Hydroxyace tophenone, Xanthan gum, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Lecithin, Polysorbate 80, Sodium hydroxide, Citric acid.

-------------------------------------------------------

Tabiano super seebid

"Tabiano superseebitooted biosulfuuriga aitavad nahal tasakaalustuda, mõjuvad normaliseerivalt ja reguleerivad rasu taset. Need ei ole agressiivsed ja ei kuivata, mistõttu hindavad neid nii normaalne kui ka kombineeritud nahk. Tabiano pakub täielikku kehahooldussarja, mis on väävli kasulik ja meeldiva lõhnaga.

Siera

Väävel on looduslik ilumineraal, mis aitab edendada tervislikku ja ühtlast jume. Väävelil on tasakaalustavad, puhastavad, detoksifitseerivad, toniseerivad ja revitaliseerivad omadused. Seetõttu sobib see ideaalselt ka rasusele ja probleemsele nahale.

Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
353 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud