Tootevalik
Lõõgastav kehamassaažiõli Bio Avocado, Biotique, 200ml
Bränd: Biotique
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Lõõgastav kehamassaažiõli Bio Avocado, Biotique, 200ml
  • Lõõgastav kehamassaažiõli Bio Avocado, Biotique, 200ml

Lõõgastav kehamassaažiõli Bio Avocado, Biotique, 200ml

Bränd: Biotique
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Lõõgastav õli taimsete ekstraktidega. Toidab nahka, rahustab meelt ja vähendab lihaspingeid.

902 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8906009451596
Hetkel laost otsas


12 kuud pärast avamist

Ainulaadne Ayurveda õlide segu vähendab väsimust ja pingeid, pehmendab ja toidab nahka. Spetsiaalselt loodud spaahooldusteks ja kogu kehamassaažiks.

Traditsiooniliselt kuulub Ayurveda massaaž hommikuse või õhtuse kehahoolduse rutiini ning seda on kõige parem teha enne või kohe pärast magamaminekut.

Isemassaaži on kõige parem teha istudes, suurel rätikul või kergesti pestaval matil. Proovige valida soe, vaikne ja hubane koht. Võtke omal valikul õli ja hõõruge sellega kogu keha, alustades peast. Kerge peanaha massaaž annab Sulle õnnetunde, aitab ennetada peavalusid ning aeglustab juuste väljalangemist ja halliks tulekut. Kandke õli kehale enne magamaminekut, et aidata teil uinuda ja parandada und.

Õlimassaaž parandab vereringet, rahustab meelt ja vähendab liigset Vata. Nahk muutub pehmeks, siledaks ja läikivaks. Õlimassaaž puhastab ja värskendab keha, eemaldab väsimuse, annab jõudu ja värskust.

Kasutamine: kandke ringjate masseerivate liigutustega kogu kehale jalalabadest kaelani. Kandke iga päev või vastavalt vajadusele.

Väliseks kasutamiseks.

Koostis: mandliõli (Prunus amygdalus õli) 1,1%, kastoorõli (Ricinus communis õli) 7,0%, meliaõli (Melia azadirachta õli) 0,5%, kamperõli (Camphora officinarum) 0,2%, nisuiduõli (Tritikum vulgare) 2,0%. , võililleõli (Taraxacum officinalis) 1,0%, avokaadoõli (Persea Americana õli) 0,2%, musta sinepiõli (Brassica nigra õli) 0,5%, seesamiseemneõli (Sesamum indicum õli) 5,0%, päevalilleõli (Helianthus annuus õli).

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud