Tootevalik
Ajurveeda kehakreem aaloe ja jojoobiõliga NATURALS, Holy Lama, 200ml
Bränd: Holy Lama
Ajurveeda kehakreem aaloe ja jojoobiõliga NATURALS, Holy Lama, 200ml
  • Ajurveeda kehakreem aaloe ja jojoobiõliga NATURALS, Holy Lama, 200ml

Ajurveeda kehakreem aaloe ja jojoobiõliga NATURALS, Holy Lama, 200ml

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Naturals Body Lotion on aromaatne aloe vera ja jojobaõliga kreem, mis jätab nahale ka värske neroli, petitgraini ja lavendli lõhna.

Hellitage end selle kehakreemiga aasta igal päeval.

1003 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: PI22234

Holy Lama Naturals Body Lotion on suurepärane aromaatne kreem aaloe- ja jojobaõliga, mis jätab nahale värske neroli, petitgraini ja lavendli lõhna.

Valmistatud Indias, Keralas.

Koostis (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Stearic Acid, Glycerine, Glyceryl Mono Stearate, Cetyl Alcohol, Emulsifying Wax, Dimethicone, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Citrus Nobilis Leaf Oil, Simmondesia Chinensis Seed Oil, Prunus Amyngdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Lavendula Anguistifolia Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Hydnocarpus Whitiana Seed Oil, Tocopherol, Citric Acid, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Hydrogenated Ricinus Communis Seed Oil, Linalool, Limonene, Geraniol.    

-------------------------------------

Looduslik – jätkusuutlik – õiglane kaubandus

Holy Lama tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate keemiliste või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamisel säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib alla 1% jäätmetest ning kõik jäätmed kasutatakse kütusena või veistele, seega on ettevõtte süsiniku jalajälg erakordselt madal!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Kerala ja ülejäänud India kohalikelt põllumeestelt, mis põhinevad seitsme aastakümne pikkusel tugeval suhtel talunikega. Ettevõte toimib ilma krediidi põhimõtteta ehk kõigile põllumeestele ja tooraine tarnijatele makstakse koheselt. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumeestele õiglast hinda.

Naiste seltskond

Keralas asuv Holy Lama Naturals on tunnustatud valitsuse poolt heaks kiidetud naisteettevõte, kus tehases töötab üle 80% naisi. Enamik neist on pärit ebasoodsast keskkonnast (st leseks jäänud või partneri poolt hüljatud).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand