Tootevalik
Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml
Bränd: Orientana
  • −40%
Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml
  • Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml
  • Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml
  • Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml
  • Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml
  • Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml

Filipiinide merevetikate ja rohelise tee näokoorimine, Orientana, 50 ml

Bränd: Orientana

Nõudlik nahk on tõeline väljakutse. Ilus võib aga välja näha nii sega- kui rasune ja märgatava põletikuga nahk.

Proovige Filipiinide merevetikate ja rohelise tee looduslikku geel-näokoorijat ja vabanege tõhusalt liigsest rasust.

Hoolikalt valitud koostisainete kombinatsioon kaitseb teie nahka lisaks põletiku eest, nii et see tundub rahustav ja värskendav.

Parim enne 31.05.2024

1146 €
19,11 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 5902596416317

Nõudlik nahk on tõeline väljakutse. Kombineeritud, rasvane ja põletikuline nahk võib aga ilus välja näha. Proovige Filipiinide merevetikate ja rohelise tee looduslikku geel- näokoorijat ja vabanege tõhusalt liigsest rasust. Hoolikalt valitud koostisainete kombinatsioon kaitseb teie nahka veelgi enam põletiku eest, jättes sellele rahustatud ja värskendava tunde.

  • * Vegan
  • * Sisaldab 96,5% looduslikke koostisosi
  • * Reguleerib rasueritust ja aitab eemaldada toksiine
  • * Elustab teie jume
  • * Teie nahk tundub pehme ja sileda
  • * Saate nautida uuenenud, värskendatud ja sileda nahka ilma põletikuta

Toote omadused:

Lõhn: Laske koorijal värskel lõhnal stimuleerida kõiki oma meeli.

Tekstuur : Geelilaadne tekstuur, mille hea tunde annavad naturaalsed aprikoosi- ja pähklikoorepiimad, muudab toote kasutamise kiireks ja lihtsaks.

Milleks? Ideaalne nii kombineeritud nahale kui ka rasusele, mis kannatab põletikuliste probleemide all.

Kuidas teie nahk end tunneb? Teie nahk tunneb end värskendatuna ja rahustatuna ning on kaitstud põletiku eest. Teie jume uueneb ja teie kaitsemehhanismid stimuleeritakse nähtavalt.

Milline näeb teie nahk välja? Te vabanete põletikust ja toksiinidest. Reguleerite nähtavalt rasu tootmist. Teie nahk näeb välja pehme ja sile.

Filipiinide merevetikad on võimas Aasia koostisosa ja tugev antioksüdant, mis kaitseb ja niisutab nahka intensiivselt.

Roheline tee - võimas antioksüdant, mis nähtavalt taastab nahka ja vähendab toksiine.

Rosmariin - on tugevate antibakteriaalsete omadustega tänu oma suurele aktiivsete ühendite, sealhulgas antioksüdantide sisaldusele

Kasutamine: Kandke väike kogus Natural Gel Facial Scrub with Seaweed and Green Tea (Looduslik geel näokoorimine merevetikate ja rohelise teega) eelnevalt niisutatud näole, jättes silmapiirkonna välja. Masseerige toode üle kogu näo ja loputage veega. Parima tulemuse saavutamiseks korrake seda üks või kaks korda nädalas.

Koostisosad (INCI): Aqua, Glycerine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Trigonella Foenum Graecum Seed Extract, Algae Extract, Prunus Armeniaca Seed Powder, Juglans Regia Shell Powder, Glycyrrhiza Glabra Extract, Carbomer, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Azadirachta Indica Leaf Extract, Ocimum Basilicum Oil, Eugenia Carypophyllus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Sodium Hydroxide, Xylitylglucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Anhydroxylitol, Xylitol, Cl 42090.

-----------------------------------------------------------

Orientana kosmeetika kohta

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nt parafiin), mineraalõli, vaseliini, silikoone, SLS/SLES, kunstlikke värv- ja lõhnaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikatooteid ja koostisosi ei ole kunagi testitud loomade peal. Kosmeetika ei sisalda tooraineid, mis on võetud loomadelt nende kahjustamise all või surnud kehadest, nagu näiteks loomarasv. Kasutatakse loomseid tooraineid, kuid ainult selliseid tooraineid nagu mesilasvaha, kitsepiim ja tigude eritised - mis on hangitud ilma loomadele kahju tekitamata.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP ELi teavitamissüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutatakse ainult looduslikke, töötlemata taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimevõided, värsked taimeekstraktid. Nende toorainetega valmistatud kosmeetikatooted ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastavad ORIENTANA kosmeetikatooted naha loomulikke funktsioone, soodustades selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ärrita ega tundlikusta. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana kosmeetikatoodete pakendid on lihtsad - biolagunevad või taaskasutatavad ja seega keskkonnasõbralikud. Samuti tehakse kõik selleks, et vältida topeltpakendamist. Tooted ei ole mõeldud ainult neile, kes soovivad hoolitseda oma ilu ja tervise eest, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Nahatüüp:
Jautriai odai
Tootja riik:
Lenkija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda