Tootevalik
Ajurveeda reisikomplekt kehale ja juustele Holy Lama, 150g
Bränd: Holy Lama
Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g
  • Ajurvedinis kelioninis rinkinys kūnui ir plaukams Holy Lama, 100g

Ajurveeda reisikomplekt kehale ja juustele Holy Lama, 150g

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Travel Boon sobib suurepäraselt reisimiseks, mõne Holy Lama toote proovimiseks või kingituseks. Pakendatud keskkonnasõbralikku ja säästvasse reisikohvri, mis on käsitsi valmistatud palmilehest.

1810 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: PI22224

Holy Lama Travel Boon sobib suurepäraselt reisimiseks, mõne Holy Lama toote proovimiseks või kingituseks. Pakendatud keskkonnasõbralikku ja säästvasse reisikohvri, mis on käsitsi valmistatud palmilehest.

See reisisuurune hügieenitarvete komplekt sisaldab 4 väikest imet, mida võite kõikjale kaasa võtta:

1 dušigeel eeterlike ylang-ylangi ja patšuli õlidega (1 pudel 30 ml): peagi saad hakkama ka ilma selle dušigeeli ja selle mõnusa lillelõhnata, veidi magus, et nahk kauaks lõhnaks. Tänupüha ja ylang-ylang stimuleerivad naiselikkust ja toonust, et teie päev saaks suurepäraselt alguse!

1 šampoon kookosõli ja lavendliga (1 pudel 30 ml): väga pehme ja sädelev, eemaldab kõõma, toidab peanahka ning taastab tuhmide juuste sära ja sära.

1 post palsam neroli, lavendli ja petitgraini mõruapelsini eeterlike õlidega (1 pudel 20 g): suurepärane toode, mis üheaegselt puhastab, toidab, kaitseb ja lõhnab juukseid!

1 niisutav kehakreem aaloe ja jojobaõliga (1 pudel 30 ml): anna oma kehale aaloe ja jojobaõli niisutav, tervendav, kaitsev ja antioksüdantne jõud ning naudi rahustavat tunnet!

Kas reisite sageli? Hea uudis: reisisuurusega (alla 100ml) saad need 4 toodet kohvrisse kaasa võtta, kartmata lennujaamas kinni jääda! Need on juba ettevaatlikult pakitud potis asuvasse kookoselehealusesse (suuruses umbes 17x10x30cm), mille võid kuhu iganes pagasisse visata.

Koostis:
Dušigeeli koostisained (INCI): Aqua, Sodium Cocoate, Potassium Cocoate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Hydroxyethylcellulose, Citrus aurantium Dulcis õli, Hydichium spicatum juureõli, Pogostemon cablin Leheõli, Cananga odorata lilleõli, Vetivenium aafolia ziistia õli, Vetivenium aurantiumia ziistia õli pühamuõli, Homalomena aromatica juureõli, Cymbopogon martini õli, tsitronellool, geraniool, limoneen, linalool, bensüülbensoaat, bensüülalkohol, eugenool.

Šampooni koostisosad (INCI): kaaliumkokoaat, kookoamidopropüülbetain, naatriumlauroüülsarkosinaat, metüülglükoosi dioleaat, dimetikoon, tsitruse aurantium dulcise õli, lavendli anguistifolia õli, tsitrusviljade lehtede õli, tsitrusvilja tsitrusvilja tsitrusvilja, lincoolello, tsitrusviljaõli, tsitrusviljaõli .

Juuksepalsami koostisained (INCI): vesi, glütseriin, tsetostearüülalkohol, tsütserüülmonostearaat, kokamidopropüülbetain, dimetikoon, kookosnucifera õli, tsetüülalkohol, tsetrimooniumkloriid, hüdrolüüsitud nisuproteiin, glütseriin, tsiidruse õli, tsiidinohiid1, lavenia. Aurantium Amara õli, Melia Azadirachta seemneõli, fenoksüetanool, hüdrogeenitud Ricinus Communis'e seemneõli, limoneen, linalool, geraniool, tsitraal.

Moisturizing Body Lotion Ingredients (INCI): Aqua, Aloe Barbadensise lehtede mahl, steariinhape, glütseriin, glütserüülmonostearaat, tsetüülalkoholi vaha, emulgeeriv aine, Citrus Aurantium Amara lilleõli, tsitrusviljade lehtede õli, tsitrusviljade lehtede õli, simpsis seeferi õli , Lavendel Anguistifolia õli, Melia Azadirachta seemneõli, Hydnocarpus Whitiana seemneõli, tokoferool, sidrunhape, titaandioksiid, fenoksüetanool, hüdrogeenitud Ricinus Communis seemneõli, linalool, limoneen, geraniol.a

Valmistatud Indias, Keralas.

-------------------------------------

Looduslik – jätkusuutlik – õiglane kaubandus

Holy Lama tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate keemiliste või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamisel säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib alla 1% jäätmetest ning kõik jäätmed kasutatakse kütusena või veistele, seega on ettevõtte süsiniku jalajälg erakordselt madal!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Kerala ja ülejäänud India kohalikelt põllumeestelt, mis põhinevad seitsme aastakümne pikkusel tugeval suhtel talunikega. Ettevõte toimib ilma krediidi põhimõtteta ehk kõigile põllumeestele ja tooraine tarnijatele makstakse koheselt. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumeestele õiglast hinda.

Naiste seltskond

Keralas asuv Holy Lama Naturals on tunnustatud valitsuse poolt heaks kiidetud naisteettevõte, kus tehases töötab üle 80% naisi. Enamik neist on pärit ebasoodsast keskkonnast (st leseks jäänud või partneri poolt hüljatud).

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
499 €