Tootevalik
Käsitsi valmistatud seep palmileht Lavendel, Holy Lama, 100g
Bränd: Holy Lama
Käsitsi valmistatud seep palmileht Lavendel, Holy Lama, 100g
  • Käsitsi valmistatud seep palmileht Lavendel, Holy Lama, 100g
  • Käsitsi valmistatud seep palmileht Lavendel, Holy Lama, 100g

Käsitsi valmistatud seep palmileht Lavendel, Holy Lama, 100g

Bränd: Holy Lama

Holy Lama Naturals Lavendli seep Geraaniumi ja Ylang Ylangiga on meeleolu tõstev seep, mis hoolitseb looduslikult teie keha eest.

"Holy Lama Naturals luksuslikud looduslikud käsitsi valmistatud ayurveda seebid on populaarsed oma kauakestva lõhna poolest. Ilusalt pakendatud looduslikus käsitsi valmistatud ümbrises, mis on valmistatud areka palmilehest.

499 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: PI44446

"Holy Lama Naturals luksuslikud looduslikud käsitsi valmistatud ayurveda seebid on populaarsed oma kauakestva lõhna poolest. Kaunilt pakendatud looduslikus käsitsi valmistatud ümbrikusse, mis on valmistatud areka palmi lehtedest.

Holy Lama Naturals Lavendli seep Geraaniumi ja Ylang Ylangiga on meeleolu tõstev seep, mis hooldab looduslikult sinu keha.

Pange tähele: Palmileht on looduslik toode ja selle pinnal võib olla ebatasasusi. Palmilehed on kuivatatud ja pressitud spetsiifilisse seebikujundisse, mis loob ainulaadse pakendi. Iga palmileht on ainulaadne ja peegeldab Lõuna-India Kerala provintsi troopilise ilma iseloomulikku mõju.

Valmistatud Keralas, Indias.

Koostisosad (INCI): Aqua, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Cocoamido Propyl Betaine, Aloe Barbedensis Leaf Extract, Methyl Glucose Dioleate, Glycerine, Dimethicone, Tocopherol, Pelargonium Graveolens oil, Cananga Odorata Flower oil, Pogostemon Cablin oil, Cedrus Deodara Wood oil, Vetiveria Zizanoides Root oil, Phenoxyethanol, Polyquartium 10, Geraniol, Citronellol, Linalool, Eugenol.

------------------------------------

Looduslik - jätkusuutlik - õiglane kaubandus

"Holy Lama" tooted on valmistatud peamiselt looduslikest koostisosadest, vältides tugevate kemikaalide või sünteetiliste ainete kasutamist. Võimaluse korral kasutatakse pakendamiseks säästvaid materjale. Tootmise käigus tekib vähem kui 1% jäätmeid ja kõik jäätmed kasutatakse kütusena või loomakasvatuseks, mistõttu on ettevõtte süsinikujalajälg erakordselt väike!

Tootmiseks kasutatav tooraine pärineb peamiselt Keralas ja mujal Indias asuvatelt kohalikelt põllumajandustootjatelt, tuginedes seitsme aastakümne pikkustele tugevatele suhetele põllumajandustootjatega. Ettevõte tegutseb krediidivabalt, st kõigile põllumajandustootjatele ja sisendite tarnijatele makstakse ette. Tehas maksab töötajatele õiglast palka ja põllumajandustootjatele õiglast hinda.

Naisettevõtlus

"Holy Lama Naturals" on Keralas tunnustatud valitsuse poolt tunnustatud naisettevõtte, enam kui 80% tehase töötajatest on naised. Enamik neist on ebasoodsas olukorras (st lesestunud või partneri poolt hüljatud).

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud