Tootevalik
Hambapasta Meswak, Dabur
Bränd: Dabur
Hambapasta Meswak, Dabur
  • Hambapasta Meswak, Dabur
  • Dantų pasta MESWAK, Dabur, 100ml

Hambapasta Meswak, Dabur

Bränd: Dabur

Meswaki hambapasta on valmistatud naturaalsetest taimsetest koostisosadest.

Regulaarne hambapasta kasutamine aitab säilitada ja taastada hammaste loomulikku valget värvi

Fluorivaba.

Ilma loomse päritoluga koostisosadeta.

Sobib taimetoitlastele.

398 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood:
Kogus

TOOTE KOHTA
Daburi ajurveeda hambapasta Meswak on mõeldud hammaste puhastamiseks ja igemete massaažiks. Hambapasta kokkutõmbavad ja bakteritsiidsed omadused kaitsevad igemeid ning hoiavad ära hambakaariese ja muude hamba- või igemehaiguste tekke, tekitades suhu meeldiva lõhna, jättes magusa aniisi järelmaitse.

KASULIKUD OMADUSED
Salvadora persica ekstrakt on keemiliselt sarnane antibakteriaalsete ja kaariesevastaste ainetega, nagu triklosaan ja kloorheksidiin. Lisaks sisaldab Meswak C-vitamiini, tanniini, alkaloide ja flavonoide. Meswak tugevdab seega hambaid, takistab hambakahjustusi ja nende edasist arengut, leevendab hambavalu ja hingamist ning kõrvaldab halva hingeõhu, tugevdab igemeid ja hambaid, muutes need läikivaks ja valgeks. Kaasaegsed uuringud on näidanud, et Meswak sisaldab suures koguses bioloogiliselt aktiivseid aineid, millest on kasu kogu kehale.

LISAINFORMATSIOON
Ida kultuuris, eriti moslemimaades, on hammaste pesemine spetsiaalsete väikeste puuokstega endiselt väga populaarne. Eelkõige kasutatakse laialdaselt "Miswaki" (või "Mesvak" või "Sivák"), Salvadora persica (araabia keeles "Arako"), peamiselt Lähis-Idas ja Aafrikas kasvava Salvadora puu okstest ja juurtest valmistatud hammaste harjamise pulka. Pulga otstest kooritakse maha umbes 1 cm koort, ühest otsast näritakse see omamoodi hambaharjaks ja teisest küljest poleeritakse tömp ots valgeks ja läikivaks. Ka prohvet Muhammed võttis sõna „Miswak“ hambapesu traditsiooni poolt.

Koostis (INCI): Calcium Carbonate, Sorbitol, Water, Flavour, Miswak Extract, Cellulose Gum, Carrageenate, Sodium Silicate, Sodium Saccharin, Foaming, Sodium Lauryl Sulphate, Non-Floridated Toothpaste.

*Sobib taimetoitlastele.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
100 ml
200 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand