Tootevalik
Neemipuu hambapasta Neem Active Toothpaste
Neemipuu hambapasta Neem Active Toothpaste
  • Neemipuu hambapasta Neem Active Toothpaste

Neemipuu hambapasta Neem Active Toothpaste

Neemiga hambapasta on efektiivne igemete põletiku ja verejooksu korral,

eemaldab hästi hambakatu, tugevdab igemeid, takistab hammaste lagunemist.

Fluoriidiga, sobib taimetoitlastele.

499 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood:
Kogus

India neemipuu (Azadirachta Indica) raviomadusi on tuntud ja kasutatud suuhügieenis juba üle 4000 aasta. Miljonid inimesed Indias ja Aafrikas kasutavad endiselt neemipuu oksi hammaste puhastamiseks. Mitmed uuringud kinnitavad neemipuuga hambapasta suurepäraseid antibakteriaalseid ja põletikuvastaseid omadusi.

Neemiga hambapasta koostis sisaldab taimeõlide ja ürtide ekstrakte, millel on põletikuvastased ja antibakteriaalsed omadused, mis muudab selle tõhusaks parodontiidi ennetamisel ja ravis, loob hea valgendava ja tugevdava toime. Neemipuuga hambapasta ei sisalda kunstlikke värv- ja säilitusaineid, sobib taimetoitlastele, on täiesti ohutu ja sobib isegi lastele.

Koostis (INCI): Precipated Calcium Carbonate, Sorbital, Aqua, Glycerine, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Flavour, Sodium Silicate, Sodium Carboxymethylcellulose, Carrageenan, Sodium Sacharin, Methylparaben, Propylparaben, Neem extract, Sodium Monofluoro Phosphate, Sodium Dihydrogen Phospate, Tea Tree oil, CI 19140, CI42090.

Kasutamine: kasutada 2 korda päevas. Sobib diabeetikutele ja lastele. Sobib taimetoitlastele.

Sisu: 125 g / 200 g

Päritoluriik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
200 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud