Tootevalik
Roostevabast terasest keelekaabits Klassikaline Ayurveda
Roostevabast terasest keelekaabits Klassikaline Ayurveda
  • Roostevabast terasest keelekaabits Klassikaline Ayurveda

Roostevabast terasest keelekaabits Klassikaline Ayurveda

Classic Ayurveda klassikaline roostevabast terasest keelekaabits on väga stabiilne ja pakub mugavaid käepidemeid, et muuta keele puhastamine täiuslikuks!. Soodustab halva hingeõhu, periodontaalse haiguse ja hammaste lagunemise positiivset mõju.

701 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 11055
Hetkel laost otsas


Hommikul võtab keelepinna puhastamine keelekaabitsaga aega vaid mõne sekundi, kuid see vabastab keele prahist ja prahist, mis koguneb üle öö keele pinnale kattena. Nende hulka kuuluvad bakterid ja toksiinid, mida ei tohiks kehasse tagasi viia.

Keelepuhastus võib avaldada positiivset mõju halva hingeõhu, periodontaalse haiguse ja hammaste lagunemise vastu – ja sellest ei räägita ainult iidsed Ayurveda tekstid. Isegi Lääne hambaarstid on juba ammu avastanud eelised ja soovitavad kasutada keelekaabitsat.

Nõuanded kasutamiseks: Pärast hammaste pesemist tõmmake keelekaabits õrnalt keele otsast keele esiosa poole, seejärel loputage hoolikalt voolava vee all. Korrake seda protseduuri 2-3 korda. Seejärel loputage suud hästi. Hoidke kaabitsat alati kuivana ja desinfitseerige seda regulaarselt keeva veega.

Materjal: roostevaba teras, kõva ja hügieeniline.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud