Tootevalik
Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals, 75ml
  • Uus
Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals, 75ml
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals
  • Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals

Complete Care kaitsev hambapasta, Himalaya Herbals, 75ml

Hambapasta uusim ravimtaimede kombinatsioon tagab suurepärase igapäevase suuhoolduse: 12 tundi kaitset kahjulike mikroobide eest, aitab vältida igemete veritsemist ja peatab hambakivi tekkimise.

Peamised toimeained on järgmised: virsikusalvandi (Miswak) aitab ennetada igemepõletikku ja vähendada igemeverejooksu; nimbamed on antibakteriaalsete omadustega ja tapab mikroobe; granaatõuna on adstringentse ja verejooksu peatava toimega, mis aitab tugevdada igemeid.

Sisaldab fluoriidi.

398 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: 8901138825577

Mahulised allahindlused

Kogus Ühiku allahindlus Sa säästad
2 5% Kuni 0,40 €
3 10% Kuni 1,19 €
5 15% Kuni 2,99 €
10 20% Kuni 7,97 €

"Himalaya's Complete Care" hambapasta, mis sisaldab haruldasi taimseid koostisosi, mis sisaldavad rohkelt antioksüdante, on spetsiaalselt loodud hammaste ja igemete tugevana hoidmiseks. Subtroopilises Himaalaja orus leiduv hambapuu sobib ideaalselt igemete verejooksu korral. Seda sidrunilõhnalist puud on kasutatud ravimeetodites kogu maailmas valu leevendamiseks. Complete Care hambapastas sisalduv nimbamedis ja granaatõun võitlevad bakterite vastu ja annavad hammastele kogu päeva kaitse.

Sisaldab:

* Granaatõuna viljakoorel on kokkutõmbavad, antibakteriaalsed ja antioksüdantsed omadused. Hiljutised uuringud on näidanud, et granaatõunad aitavad võidelda ka hambakatu vastu.

* India araabiapuu akaatsiapuu vaigust ja värskeid oksi kasutatakse igemete ja hammaste kaitsmiseks. Kooreekstrakt sisaldab tanniine, mis on tuntud oma antioksüdantsete omaduste poolest.

* Nimbamedis on juba sadu aastaid kasutatud väga tõhusa üldise suuhügieeni vahendina. Nimbamediumkoorel on fenoolne ja antioksüdantne toime, samuti põletikuvastased ja antimikroobsed omadused.

* Triphala on adstringentne aine, mis peatab igemete verejooksu. Rikkalikult tanniine ja antioksüdantsete omadustega fenoolseid ühendeid sisaldav taimne segu aitab ravida suuhaavandeid.

* Ayurvedas hinnatud ravimtaim, harilik vürts, mida kasutatakse mitmesuguste tervisehädade raviks. Sellel on suuõõne värskendavad, antiseptilised ja kokkutõmbavad omadused.

* Mustal pipral on põletikuvastased omadused, mis on tõhusad igemete ravimisel. Ta sisaldab rohkesti antioksüdantseid komponente, mida nimetatakse flavonoidideks.

* Hiina puhastuspaprika on hinnatud oma põletikuvastaste, valuvaigistavate ja antioksüdantide omaduste poolest.

Hambapasta on 100% taimetoidu- ja parabeenivaba.

Peske hambaid hambapastaga vähemalt kaks korda päevas.

Ärge neelake alla, sülitage pärast kasutamist välja ja loputage joogiveega.

Alla 6-aastastele lastele kasutage hambapastat ainult täiskasvanu järelevalve all.

Koostisosad (INCI): Sorbitol, Aqua, hüdreeritud ränidioksiid, glütseriin, ränidioksiid, naatriumlaurüülsulfaat, aroom, ksantaankummi, titaandioksiid, naatriumsahhariin, mentool, naatriumbensoaat, Punica Granatum Pericap ekstrakt, kaaliumsorbaat, kaltsiumfruoriid, Zanthoxylum Alatum puuviljaekstrakt, Acacia Arabica tüve kooreekstrakt, Terminalia Chebula puuviljaekstrakt, Terminalia Bellerica puuviljaekstrakt, Embilica Officinalis puuviljaekstrakt, Embilia Ribes puuviljaekstrakt, Azadirachta Indica kooreekstrakt, Vivtex Negundo ekstrakt, Thymol, Sidrunhape, Salvadora Persica varreekstrakt, Acacia Farnesiana õie/varreekstrakt, Acacia Catechu koore pulber, Mimosops Elengi õieekstrakt, Limonene.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
75 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
197 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
1205 €