Tootevalik
Hambapasta Blakseedi ja Miswakiga, Dabur, 100ml
Bränd: Dabur
  • Uus
Hambapasta Blakseedi ja Miswakiga, Dabur, 100ml
  • Hambapasta Blakseedi ja Miswakiga, Dabur, 100ml

Hambapasta Blakseedi ja Miswakiga, Dabur, 100ml

Bränd: Dabur

Miswak hambapasta mustade teradega on antimikroobsete ja antibakteriaalsete omadustega.

Miswakis sisalduvad ühendid, nagu salvadorin ja trimetüülamiin, pärsivad bakterite kasvu suus, mis võib olla eriti kasulik suuõõne infektsioonide ja halva hingeõhu ennetamisel.

499 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: HL8596
Hetkel laost otsas


Dabur " Miswak Blackseed Fluoriidivaba Hambapasta Miswaki (Salvadora persica) ja Blackseed'i ekstraktiga on mahe, looduslik hambapasta, mis on rikastatud ainulaadse segu hambaid ja igemeid kaitsvate koostisosadega, mis kaitsevad tõhusalt hambaid ja igemeid igapäevase suuhoolduse ajal ning aitavad ennetada hambakahjustusi. Looduslikult fluoriidivaba aitab kaitsta ja tugevdada igemeid ja hambaemaili ning regulaarse kasutamise korral aitab ennetada hambakivi ja hambakivi teket.

Miswakil on antimikroobsed ja antibakteriaalsed omadused. Miswakis sisalduvad ühendid, nagu salvadoriin ja trimetüülamiin, pärsivad bakterite kasvu suus, mis võib olla eriti kasulik suuõõne infektsioonide ja halva hingeõhu ennetamisel.

Miswakil on aluseline pH, mis aitab neutraliseerida suuõõne happelist pH-d. Tasakaalustatud pH on oluline, et vältida hammaste lagunemist, kuna happeline keskkond võib põhjustada emaili erosiooni.

Jõhvikad soodustavad tänu oma antimikroobsetele omadustele tervislikke hambaid ja igemeid. Selle põletikuvastased omadused võivad vähendada igemepõletikku ja parandada üldist suuõõne tervist.

- Toetab tervislikke ja tugevaid igemeid ja hambaid.

- Tagab värske hingeõhu.

- Fluoriidivaba hambapasta, ohutu väikelastele ja fluoriidi suhtes tundlikele inimestele.

- Sisaldab looduslikke koostisosi.

- Ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.

- Ei sisalda lisatud suhkrut ega lõhna- ja maitsetugevdajaid.

- Põhineb ayurveda retseptidel.

Hambapasta omadused:

1. Looduslikud koostisosad: Meie hambapasta võimaldab teil valida oma hammaste hooldamiseks loodusliku lahenduse.

2. Antibakteriaalne: See sisaldab looduslikke antibakteriaalseid koostisosi, mis kaitsevad teie hambaid ja igemeid bakterite eest, mis põhjustavad hambakahjustusi, igemepõletikku ja igemepõletikku.

3. Igemete kaitse: Selle toimeainetel on põletikuvastane ja limaskesta kaitsev toime, mis leevendab igemete ärritust ja vähendab põletikku.

4. Värskendav looduslik maitse: Sellel on naturaalne, mahe taimne maitse, ilma lisatud suhkru või kunstlike lõhna- ja maitseaineta. See on värskendav ja hoiab hingeõhu kaua värskena.

5. Ideaalne tundlikele hammastele: See on ideaalne õrnaks hoolduseks tundlikele hammastele või igemetele.

6. Tõestatud tõhusus: Dabur Herbal Ayurvedic Toothpaste'i aktiivsed koostisosad on valitud tuhandete aastate pikkuse traditsioonilise India meditsiini kogemuse ja kaasaegsete teaduslike uuringute põhjal. Selle toimeained on juba ammu tuntud oma kasulike omaduste poolest, mis soodustavad optimaalset suuhügieeni.

Kasutamine: Kasutage 2 korda päevas suuhoolduseks. Pigistage hernesuurune hari harjale.

Koostisosad (INCI): Calcium carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl sulfate, Carrageenan, Aroma (Flavour with Basil), Herbal Extract (Anacyclus pyrethrum (root) extract, Acacia Arabica (stem bark) extract, Mimusops elengi (flower) extract, Symplocos racemosa (bark) extract, Eugenia cumini (fruit) extract), Sodium silicate, Sodium saccharin, Limonene, CI 75810.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Araabia Ühendemiraadid
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • Uus
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud