Tootevalik
Yarlung Buddha meditatsioonisuitsutus, 62g, 21cm
Yarlung Buddha meditatsioonisuitsutus, 62g, 21cm
  • Yarlung Buddha meditatsioonisuitsutus, 62g, 21cm

Yarlung Buddha meditatsioonisuitsutus, 62g, 21cm

Unikaalse taimse koostisega meditatiivset lõhna andev suitsutus.

See suitsutus on mõeldud meditatsiooni harrastajatele ja on mõeldud rahu ja harmoonia edendamiseks.

Segu sisaldab valitud taimseid koostisosi, mis muudab selle mitte ainult ideaalseks pakkumiseks religioossete tseremooniate jaoks, vaid ka sensoorseks naudinguks.

802 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: PI99954
Hetkel laost otsas


Unikaalse taimse koostisega meditatiivset lõhna andev suitsutus.

See suitsutus on mõeldud meditatsiooni harrastajatele ja on mõeldud rahu ja harmoonia edendamiseks. Segu sisaldab valitud taimseid koostisosi, mis muudab selle mitte ainult ideaalseks pakkumiseks religioossete tseremooniate jaoks, vaid ka sensoorseks naudinguks.

Selle lõhnaõli jaoks hoolikalt valitud maitsetaimed, taimed, juured ja lilled põhinevad jätkusuutlikul lähenemisel, mis põhineb Himaalaja jalamil kogumisel. See tagab, et taimed, millest suitsukit valmistatakse, ja ökosüsteem tervikuna säilivad. Need looduslikud, värskelt korjatud koostisosad kombineeritakse seejärel oskuslikult ja rangete suuniste kohaselt, järgides traditsioonilisi ja autentseid Tiibeti budistlikke valemeid, et tagada selle ainulaadse suitsutusaine kõrgeim kvaliteet.

Nagarjunale, kes on oluline tegelane budismi ja ayurveda meditsiini ajaloos, omistatakse konkreetsete valemite väljatöötamine, mida tänapäevalgi kasutatakse ayurveda praktikas. Need preparaadid sisaldavad sageli keerulisi taimede, metallide ja mineraalide kombinatsioone, mis on inspireerinud ka selle suurepärase segu loomist.

Suurus: 20,5x2,5 cm

Kaal: 62 g

Päritoluriik:
Nepalas
Kaal / Kogus:
40 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud