Tootevalik
Kaneel suitsupulgad, Vijayshree Golden, 15g
Bränd: Vijayshree
  • Uus
Kaneel suitsupulgad, Vijayshree Golden , 15g
  • Kaneel suitsupulgad, Vijayshree Golden , 15g
  • Kaneel suitsupulgad, Vijayshree Golden , 15g

Kaneel suitsupulgad, Vijayshree Golden, 15g

Bränd: Vijayshree

Need kvaliteetsed "Vijayshree" suitsupulgad annavad sooja ja magusat kaneelilõhna.

Täielikult looduslik koostis ei sisalda sünteetilisi koostisosi ega toksiine, mistõttu on need ohutud kõigile kodus viibijatele.

Kogege mugavust ja meelerahu, mis tuleneb rikkalikust, rahustavast kaneelilõhnast.

247 €
Saadavus: 7 Kogus
Tootekood: Goldnci-20

Need kvaliteetsed "Vijayshree" suitsupulgad annavad sooja ja magusat kaneelilõhna. Täielikult looduslik koostis ei sisalda sünteetilisi koostisosi ega toksiine, mistõttu on see ohutu kõigile kodus viibijatele. Kogege mugavust ja meelerahu, mis tuleneb kaneeli rikkalikust rahustavast lõhnast.

Suitsupuu on käsitsi valmistatud "Vijayshree" Bangalore'is, Indias. Need 100% naturaalsed India suitsupulgad on traditsiooniliselt valmistatud, kasutades parimaid maitsetaimi, lilleekstrakte, vürtse, vaiku, puukoore ja eeterlikke õlisid. Golden Nag Masala suitsupulbril on rikkalik ja kauakestev looduslik aroom.

Kui tavaline kaneelilõhn on kirjeldamatult magus, kerge vürtsikusega ja maheda puidulõhnaga, siis Golden Nag Cinnamon suitsutuslõhnas on ka kerge lilleline hõng.

Ilmselgelt on Golden Nag Cinnamon veidi moderniseeritud ja kergendatud versioon traditsioonilisest kaneelisuitsutusest. Siiski domineerib Golden Nag Cinnamon lõhnas endiselt see soe kaneelilõhn. Kokkuvõttes on Golden Nag Cinnamon suurepärane valik neile, kes otsivad traditsioonilise suitsutuslõhna värskemat versiooni.

Kaneel ehk kaneel on üks vanimaid ja populaarsemaid vürtse maailmas. Selle maitset ja aroomi kasutatakse toiduainetes, kohvi või tee lisaainena, samuti kasutatakse kaneeli aroomilisandina kosmeetikatoodetes, lõhnaküünaldes ja suitsutamistoodete valmistamisel.

Kaneeli kasutamine suitsutamises on sügavalt juurdunud iidsetesse kultuuridesse ja traditsioonidesse. Aine on tuntud oma tugeva lõhna ja toitvate omaduste poolest.

Kaneel on saavutanud sellise populaarsuse aroomiteraapias tänu oma erilisele lõhnale, mis on väga äratuntav ja mida eelistatakse paljudes kultuurides. Näiteks Hiinas on kaneeli kasutatud juba üle 4000 aasta ning Egiptuse iidsed hieroglüüfid annavad tunnistust selle kasutamisest kosmeetilistes ja meditsiinilistes rakendustes.

Indias on kaneel samuti populaarne kaaslane lillakale, mida seal nimetatakse "dalchini" ja mida kasutatakse sageli traditsioonilises meditsiinis. Seal kasutatakse kaneeli lõõgastava, rahustava ja värskendava koostisosana.

Vana-Indias kasutati kaneeli ravimtaimena selle tervendavate omaduste tõttu ning seda hinnati selle meeldiva maitse ja lõhna tõttu. Seda kasutati ka suitsutusainena, kuna see hõlbustas meditatsioonipraktikat

Kaneel, mille botaaniline nimetus on Cinnamomum verum või Cinnamomum zeylanicum, on saadud kaneelipuu koorest. Kaneeli kasutatakse kulinaarias ja meditsiinis. See on ka võimas antioksüdant, millel on põletikuvastased ja antibakteriaalsed omadused.

Lähis-Idas, eriti Jeemenis ja Saudi Araabias, kasutatakse kaneeli religioossete ja kultuslike tseremooniate osana, samuti täiendava ravimina. Kaneeli suitsutamist kasutatakse pühade, pulmade ja muude sündmuste puhul.

Euroopas hakati kaneeli kasutama aromaatse koostisosa ja ravimina juba antiik-Rooma ajal. Vana-Kreeka meditsiin tunnustas kaneeli kasulikke omadusi ja kasutas seda palaviku, kõhuvalu ja muude terviseprobleemide raviks. Keskajal oli kaneel kallis kaup, mida kasutasid tavaliselt ainult kõrgema klassi esindajad, mistõttu seda leiutati ja segati odavamate vürtsidega. Aja jooksul on kaneel aga muutunud laialdaselt kättesaadavaks ja laialdaselt kasutatavaks maitse- ja lõhnaaineks toiduainetes.

Kasutamine: Süüdake suitsupulga otsa, kui see süttib, puhuge leek välja ja pange see ühte oma lemmik suitsupulbrisse.

Koostisosad: vürtsid, vaigud, maitsetaimed, lilleekstraktid, eksootilised õlid

Iga pakend sisaldab umbes 12 suitsupulka kaaluga 15 g.

Valmistatud Indias

Iga pakend sisaldab: 15 g suitsupulki

Pakendit saab taaskasutada.

Parima tulemuse saavutamiseks kasutage koos suitsutuspüstoliga.

Ligikaudne põlemisaeg: 30 min.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
15 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
600 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud