Tootevalik
Vitamiin C-1000 koos kibuvitsaga, NOW, 100 tabletti
Bränd: NOW
Vegan Vegan
Vitamiin C-1000 koos kibuvitsaga, NOW, 100 tabletti
  • Vitamiin C-1000 koos kibuvitsaga, NOW, 100 tabletti

Vitamiin C-1000 koos kibuvitsaga, NOW, 100 tabletti

Bränd: NOW
Vegan Vegan

toidulisand, 100 tabletti.

C-vitamiin on vees lahustuv toitaine, mis on tuntud oma olulise rolli poolest immuunsüsteemis. C-vitamiini on vaja ka kollageeni (sidekoe struktuurivalgu) tootmiseks ning seetõttu on see oluline naha, luude ja liigeste tervise seisukohalt.

C-vitamiini on vaja aminohapete ainevahetuseks, neurotransmitterite sünteesiks ja paljude toitainete, näiteks foolhappe ja raua, kasutamiseks. Samuti on see väga tõhus antioksüdant, mis aitab säilitada kudede tervist, neutraliseerides normaalse ainevahetuse käigus ja keskkonnastressi tagajärjel tekkivaid vabu radikaale.

See toode on spetsiaalselt koostatud, et tagada C-vitamiini pidev vabanemine, ning roosiõied on täiendavaks C-vitamiini allikaks.

1810 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 733739006806

C-vitamiin on vees lahustuv toitaine, mis on tuntud oma olulise rolli poolest immuunsüsteemis. C-vitamiini on vaja ka kollageeni (sidekoe struktuurivalgu) tootmiseks ning seetõttu on see oluline naha, luude ja liigeste tervise jaoks.

C-vitamiini on vaja aminohapete ainevahetuseks, neurotransmitterite sünteesiks ja paljude toitainete, näiteks foolhappe ja raua, kasutamiseks. Samuti on see väga tõhus antioksüdant, mis aitab säilitada terveid kudesid, neutraliseerides tavapärase ainevahetuse ja keskkonnastressi käigus tekkivaid vabu radikaale.

See toode on spetsiaalselt formuleeritud, et tagada C-vitamiini pidev vabanemine, ning roosiõied on täiendavaks C-vitamiini allikaks.

Kvaliteedisertifikaat: GMP (hea tootmisprotsessi) sertifikaat tagab, et kõik NOW tootmisprotsessi aspektid on kontrollitud, sealhulgas kõik laboratoorsed/testimismeetodid (stabiilsuse, tõhususe ja tootearenduse osas). Pakendatud USAs, alates 1968. aastast tegutsevas pereettevõttes.

Pakendi suurus: 100 vegantabletti
Annuse suurus: 1 vegankapsel

Ühe portsjoni kohta:

Kogus portsjoni kohta % päevane väärtus

C-vitamiin (askorbiinhappena) 1 g (1000 mg) 1111,00%

Roosiõie puuviljapulber

(Rosa canina) 25 mg † †

† Päevane väärtus ei ole kindlaks määratud.

Muud koostisosad: tselluloos, taimne kattekiht ja magneesiumstearaat (taimne allikas).

Valmistatud ilma nisu, gluteeni, soja, piima, muna, kala, koorikloomade või puupähkli koostisaineteta. Valmistatud GMP-ettevõttes, mis töötleb teisi neid allergeene sisaldavaid koostisosi.

Soovituslik kasutamine: Võtke 1 kapsel koos toiduga.

Hoiatused:

Konsulteerige arstiga, kui olete rase, võtate ravimeid või teil on mõni meditsiiniline seisund.

toidulisandit ei tohi võtta toidu asendajana. Toidulisand ei asenda tervislikku ja tasakaalustatud toitumist. Ärge ületage soovitatud annust. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Hoida temperatuuril, mis ei ületa +25°C. Hoida otsese päikesevalguse eest kaitstult.

Soovitatav
Imunitetui
Uždegiminiams procesams, antioksidacijai
Päritoluriik:
JAV
Tootja riik:
JAV
Summa:
100 tabletti
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline