Tootevalik
Tsingiglükonaat 50mg, NOW, 100 tabletti
Bränd: NOW
Tsingiglükonaat 50mg, NOW, 100 tabletti
  • Tsingiglükonaat 50mg, NOW, 100 tabletti

Tsingiglükonaat 50mg, NOW, 100 tabletti

Bränd: NOW

Toidulisand, 100 vegantoidutabletti.

Tsink on oluline paljude organite ja süsteemide normaalseks toimimiseks organismis, sealhulgas luu-, immuun-, neuroloogilise ja endokriinsüsteemi jaoks. Tsink on oluline mineraalne kaasfaktor sadade ensümaatiliste reaktsioonide jaoks, mis on seotud valkude ja süsivesikute metabolismi, RNA/DNA sünteesi ja rakusisese signalisatsiooniga. Samuti on teada, et see mängib olulist rolli organismi kaitses oksüdatiivsete protsesside vastu ja on eriti kasulik terve vananemise säilitamisel.

1200 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 733739015204
Hetkel laost otsas


Tsink on oluline paljude organite ja süsteemide, sealhulgas luu-, immuun-, neuroloogilise ja endokriinsüsteemi normaalseks toimimiseks. Tsink on oluline mineraalne kaasfaktor sadade ensümaatiliste reaktsioonide jaoks, mis on seotud valkude ja süsivesikute ainevahetuse, RNA/DNA sünteesi ja rakusisese signaalimisega. Samuti on teada, et see mängib olulist rolli organismi kaitses oksüdatiivsete protsesside vastu ja on eriti kasulik terve vananemise toetamisel.

Kasu:

  • Immuunsuse toetamine
  • Toetab ensüümide aktiivsust
  • Mitte-GMO
  • Toidulisand
  • Taimetoitlastele / veganitele
  • Mineraalid
  • GMP-kvaliteet on tagatud

Kvaliteedisertifikaat: GMP (hea tootmisprotsessi) sertifikaat tagab, et kõik NOW tootmisprotsessi aspektid on kontrollitud, sealhulgas kõik laboratoorsed/testimismeetodid (stabiilsuse, tugevuse ja tootearenduse osas). Pakendatud USAs, alates 1968. aastast tegutsevas pereettevõttes.

Pakend: 100 tabletti

Annuse suurus: 1 vegantablett

Ühe annuse kohta: Tsink(405 mg tsingiglükonaadist), kogus ühe annuse kohta 50 mg, päevane väärtus 455%

Muud koostisosad:tselluloos , magneesiumstearaat (taimne allikas), ränidioksiid ja taimne kate.

Ei sisalda nisu, gluteeni, soja, piima-, muna-, kala-, koorikloomade ega puupähkli koostisosi. Valmistatud GMP-ettevõttes, kus töödeldakse ka teisi neid allergeene sisaldavaid koostisosi.

Soovituslik kasutamine: Võtke 1 tablett päevas koos toiduga.

Hoiatused:

ainult täiskasvanutele. Konsulteerige arstiga, kui olete rase, võtate ravimeid või teil on mõni meditsiiniline seisund. Hoida lastest eemal. Hoida jahedas ja kuivas kohas. Hoida temperatuuril, mis ei ületa +25°C. Hoida otsese päikesevalguse eest kaitstult.

toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Toidulisand ei saa asendada tervislikku ja tasakaalustatud toitumist. Ärge ületage soovitatud annust.

Soovitatav
Energijai padidinti
Imunitetui
Sąnariams
Päritoluriik:
JAV
Summa:
100 kapsulių
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
1306 €
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline