Tootevalik
Valu leevendav palsam Ultra Power Red, Zandu, 8ml
Valu leevendav palsam Ultra Power Red, Zandu, 8ml
  • Valu leevendav palsam Ultra Power Red, Zandu, 8ml

Valu leevendav palsam Ultra Power Red, Zandu, 8ml

"Zandu Ultra Power palsam tugevale peavalule, kehavalule ja külmetusele 8 ml pakub kohest leevendust ning on ohutu ja tõhus vahend tugeva valu ja külmetuse korral.

See pakub kiiret ja pikaajalist leevendust tugeva peavalu, tugeva seljavalu, kehavalu, tugeva põlve- ja liigesevalu, tugeva kaela- ja õlavalu, nihestuse, lihasvalu, põletiku ja külmetushaiguste korral.

499 €
Saadavus: Hetkel laost otsas
Tootekood: 8901248701129
Hetkel laost otsas


1910. aastal asutatud Zandu eesmärk on teenida inimkonda, pakkudes puhtaid, autentseid ja tõhusaid ayurveda ravimeid taskukohaste hindadega. Seda silmas pidades valmistame autentseid ayurveda tooteid, järgides rangelt iidsetes ayurveda kirjutistes, nagu Charak Samhita, Sushruta Samhita ja Bhaishajya-Ratnavali, sätestatud spetsifikatsioone. "Zandu Ultra Power Balm tugevale peavalule, kehavalule ja külmetusele" 8 ml pakub kohest leevendust ning on ohutu ja tõhus vahend tugeva valu ja külmetuse korral. See pakub kiiret ja pikaajalist leevendust tugeva peavalu, tugeva seljavalu, kehavalu, tugeva põlve- ja liigesevalu, tugeva kaela- ja õlavalu, nihestuse, lihasvalu, põletiku, külmetuse korral.

* Kiire ja kauakestev valu leevendamine tugevate peavalude, nagu migreen, seljavalu ja külmetushaiguste korral.

* See on spetsiaalne valuvaigistav palsam, mille ayurveda koostis koosneb võimsatest eeterlikest õlidest ja ravimtaimedest, mis aitavad toetada normaalset immuunsust.

* Selle valuvaigistavad omadused aitavad tõhusalt leevendada valu

* See on looduslik palsam, 100% ohutu ja tõhus

Kasutamine: kandke Zandu Ultra Power Balm For Headache, Backache & Cold valulikele piirkondadele ja ärge hõõruge nahka.

Koostis Composition in w/w -Mentha sp. – Satva 17%, Gaultheria fragrantissima – OL. 25%, Syzygium aromaticum – OL. 5.0%, Melaleuca lecadendron – OL. 5.0%, Trachyspermum ammi – Satva 0.5%, Eucalyptus globulus – OL. 0.2%, Myristica fragrans – OL. 0.1%, Capsicum annuum – Satva 0.02%, Toney Red, Quinazarine green SS, Base q.s.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud