Tootevalik
Naha rahustav salv, Amrita Organics, 15ml
Bränd: Amrita Organics
  • Uus
Naha rahustav salv, Amrita Organics, 15ml
  • Naha rahustav salv, Amrita Organics, 15ml

Naha rahustav salv, Amrita Organics, 15ml

Bränd: Amrita Organics

Rahustav orgaaniline salv, mis mõjub nahale lõõgastavalt ja toitvalt tänu erilisele koostisele, mis sisaldab naistepuna-, rukkilille- ja metsroosiõli.

See sisaldab eriti palju naistepunaõli, millel on põletikuvastased ja rahustavad omadused ning millel on positiivne mõju armidele ja põletushaavadele.

Seetõttu sobib see ka punetavatele või tugevalt stressis olevatele nahapiirkondadele.

895 €
Saadavus: 5 Kogus
Tootekood: 14077

"Amrita Organics rahustav salv on orgaaniline salv, mis mõjub nahale lõõgastavalt ja toitvalt tänu erilisele mägilille, rukkilille ja metsroosi õlide koostisele.

Eriti kõrge mägiveiseõli sisaldus, millel on põletikuvastased ja rahustavad omadused, võimaldab Bio Soothing Salve mõjuda positiivselt sellistele piirkondadele nagu armid ja põletushaavad. Seega sobib Soothing Salve ka punetavatele või tugevalt stressis olevatele nahapiirkondadele.

Väärtuslikud eeterlikud õlid täiendavad salvi oma toetavate omadustega, näiteks piparmünt (jahutav), lavendel (rahustav), kajapuuõli (rahustav), teepuuõli (desinfitseeriv), salvei (puhastav) ja sandlipuu (põletikuvastane).

Ingredients (INCI): Olea Europaea Seed Oil (Olive Oil)*, Cera Flava/Alba (Beeswax)*, Hypericum Perforate ((St. John's Word), Macerate*, Rosa Canina Fruit Oil (Rosehip Oil)*, Calendula Officinalis Extract (Calendula Extract)*, Mentha Arvensis Herb Oil (Field Mint Oil)*, Lavandula Angustifolia Oil (Lavender Highland Oil)*, Melaleuca Leucadendron Oil (Cajeput Oil)*, Melaleuca Alternifolia Oil (Tea-Tree Oil, m.a.)*, Salvia Officinalis Oil (Sage Oil)*, Santalum Spicata Wood Oil (Sandalwood Oil)*, Limonene**, Linalool**, Cineol**.

  • * sertifitseeritud mahepõllumajanduslikult kasvatatud
  • ** looduslikest eeterlikest õlidest
Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Vokietija
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
  • Uus
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud