Tootevalik
Jook Golden Milk, orgaaniline, Aequanime, 220 ml
Orgaaniline Orgaaniline
Jook Golden Piim, orgaaniline, Aequanime, 220 ml
  • Jook Golden Piim, orgaaniline, Aequanime, 220 ml
  • Jook Golden Piim, orgaaniline, Aequanime, 220 ml
  • Jook Golden Piim, orgaaniline, Aequanime, 220 ml

Jook Golden Milk, orgaaniline, Aequanime, 220 ml

Orgaaniline Orgaaniline

Mett, ghee (sulatatud või) ja kurkumat sisaldav mahetoode.

Aequanime Golden Piimapreparaat on valmistatud väärtuslikest looduslikest orgaanilistest koostisosadest.

Kurkum, ghee ja mesi on suurepäraselt segatud ja kombineeritud koheseks ja kiireks kasutamiseks.

3020 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 10780

Kuldne piim on saanud oma nime kuldse värvi ja väärikuse tõttu, mis põhineb ayurveda ja joogatraditsioonide algupärasel retseptil, mida peetakse eriliseks heaolu aardeks. Kuldne piim on lihtne joogi allikatest pärit retsept, mis aitab inimesel saavutada oma täielikku potentsiaali, mida on samuti edasi andnud ja soovitanud Yogi Bhajan.

Aequanime Golden Piim on valmistatud väärtuslikest looduslikest orgaanilistest koostisosadest: kurkum, ghee ja mesi on täiuslikult segatud ja kombineeritud koheseks ja kiireks kasutamiseks.

Looduslike koostisainete kombinatsioon ja ustav valmistamine vastavalt algsele joogaretseptile teevad Aequanime Golden Piimast suureks abiks kehalise võimekuse säilitamisel üldiselt ja eriti liikumisaparaadi hooldamisel.

Joogapraktikas soovitatakse Kuldset piima liigeste "lõdvendamiseks" ja paindlikkuse parandamiseks; intensiivsete joogasessioonide ajal on Kuldne piim ikka ja jälle tõestanud end "Kuldse lohutusena".

Tarbimine: Lahustage üks teelusikatäis GOLDEN MILKi 125 ml soojas lehma- või taimepiimas või vees. Võtke 1-2 tassi päevas vastavalt vajadusele. Jooga dieedi osana on GOLDEN MILK soovitatav tarvitada vähemalt 40 päeva järjest.

Koostisosad: Orgaaniline mesi (76%)*, Orgaaniline Ghee või (18%)*, Orgaaniline kurkum (6%)* .

* Kõik koostisosad on sertifitseeritud orgaanilised.

Toitumine (100g): 2044 kJ/488 kcal: valk 0,6 g, rasv 24 g (sellest küllastunud 13), süsivesikud 67 g (sellest suhkrud 56 g), sool 0,03 g, kiudained 1,3 g, laktoos

Säilitustingimused: Hoida toatemperatuuril avamata. Pärast avamist hoida tihedalt suletud pakendis kuivas ja jahedas kohas (külmkapis) päikesevalguse eest kaitstult

Päritoluriik: EL

Netosisaldus: 195 g / 220 ml

Parim kõlblikkusaeg: vt pakendil

Tootja: Aequanime s.r.l.s., Itaalia

-----------------------------------------------------

"AEQUANIME" on noor Itaalia orgaanilise toidu kaubamärk, mis pakub neid jooga eduravimeid, mis koosnevad väga väärtuslikest bioloogilistest koostisosadest, toitumis- ja elustiili soovitustest, samuti meditatsiooniharjutustest, mis aitavad integreerida toodete mõju.

Päritoluriik:
Italija
Tootja riik:
Italija
Summa:
210 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud