Tootevalik
Arjuna ürdipulber, mahe, Seyfried 100g
Bränd: Seyfried
Orgaaniline Orgaaniline
Arjuna ürdipulber, mahe, Seyfried 100g
  • Arjuna ürdipulber, mahe, Seyfried 100g

Arjuna ürdipulber, mahe, Seyfried 100g

Bränd: Seyfried
Orgaaniline Orgaaniline

Ayurveda pulber südame-veresoonkonna tervise toetamiseks. Aitab taastada tervist pärast infarkti ja insulti, alandab kolesterooli, puhastab veresooni, ennetab tromboosi, parandab südame tööd, aitab normaliseerida kõrget vererõhku, vähendab stressi, närvilisust.

1507 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 10663-BIO

Euroroheline leht

Iidsete Ayurveda tekstide järgi on Arjunat (botaaniline nimi: Terminalia arjuna) kasutatud alates aastast 2500 pKr. Pr. Kr. Arjuna pulber on rikas saponiine, looduslikke antioksüdante (flavonoide), gallushapet, fütosteroole ja mineraale nagu kaltsium, magneesium, tsink ja vask. Need on populaarsed oma toonilise toime tõttu ja pakuvad head tasakaalustavat kasu.

Palja ülaosa (Terminalia arjuna) kohta:

Veda tsivilisatsioonis oli südamepuudulikkus märk sügavast vanadusest. Tänapäeval on südame-veresoonkonna haigused äärmiselt aktuaalsed kogu inimkonna jaoks ja suremus nendesse haigustesse kasvab kogu maailmas.

Südame-veresoonkonna haiguste peamisteks põhjusteks on vähene liikuvus, pidev stress, ülekaal, alkohol ja kofeiini sisaldavad joogid, kõrge kolesteroolitase, kõrge soolasisaldus organismis, kõrgsageduslikud kiired, suitsetamine ja alatoitumus.

Arjuna (paljas latv) - heleda koorega puu, kasvab kuni 20-27 m. kõrgusel, levinud Himaalaja jalamil, Birmas, Kesk- ja Lõuna-Indias.

Ayurveda meditsiinis on arjunat südame jaoks kasutatud iidsetest aegadest peale. Bagbhata kirjeldas esmalt Arjuna koort kui toonikut, mida kasutatakse ka südamehaiguste, sealhulgas reuma, müokardiidi, perikardiidi ennetamiseks. Seda on kasutatud ka kombineeritud ravis nahahaiguste ja mürgistuste ravis, samuti sapiteede ja kuumust vähendava ainena. Selle koore pulbrit manustati sisemise verejooksu, düsenteeria ja kõhulahtisuse korral.

Selle puu koor sisaldab desinfitseerivate ja antiseptiliste omadustega eeterlikke õlisid, põletikuvastase toimega tanniine, bioflavonoide, puhastavaid ja neutraliseerivaid vabu radikaale, kõrge kaltsiumisoolade, magneesiumialumiiniumi ja tanniine (pürokatehooli), mis tugevdavad veresooni. Taime koores olevad fütosteroolid alandavad tõhusalt vere kolesteroolitaset, parandades seeläbi südame-veresoonkonna seisundit. Kliinilised uuringud on näidanud, et kombineeritud ravi on efektiivne südame isheemiatõve, kroonilise bronhiidi ravis, vähendab hüpertensiooni sümptomeid, toniseerib südamelihast ja kopse, tugevdab veresoonte seinu.

Arjuna pulbril on tervendavad ja toniseerivad omadused. Arjuna tasakaalustab kõiki kolme doshat – Kapha, Pita ja Vata. Viria (taimeenergia) on külm. Rasa (esmane maitse) on magushapu. Väliselt on Arjuna lehti pikka aega kasutatud haavade ja haavandite korral. Koorepulbri efektiivsust on täheldatud kongestiivse südamepuudulikkuse ja stenokardia (stenokardia) korral. Arjuna pulber vähendab hüpertensiooni sümptomeid, nimelt pearinglust, väsimust, peavalu ja keskendumisvõimetust.

Arjuna pulber on toniseeriva toimega sellistel juhtudel nagu maksatsirroos, omab kardiovaskulaarsüsteemi kaitsvaid omadusi, südame isheemiatõve, müokardiinfarkti põdevatel patsientidel aitab vähendada "halva" kolesterooli hulka organismis. Arjuna pulber soodustab tõhusat südametegevust ja reguleerib vererõhku. Märgitakse ka antioksüdantseid, antibakteriaalseid ja noorendavaid omadusi. Arjuna pulbri regulaarne kasutamine pärast infarkti vähendab oluliselt edasiste kardiovaskulaarsüsteemi probleemide tõenäosust, samuti parandab südamelihase tugevust, vähendab stenokardiat, stimuleerib verevarustust ja suurendab hapniku voolu südamesse, hoiab ära südame-veresoonkonna ummistumise. koronaararterid.

Manustamisviis:

Seespidiseks kasutamiseks (vastavalt Ayurveda traktaatidele): 5-10 grammi 2-3 korda päevas sooja veega või vastavalt Ayurveda spetsialisti juhistele.

Profülaktiliseks kasutamiseks: üks kord päevas, eelistatavalt enne magamaminekut, 3 kuud. Kui teil on Kapha põhiseadus, soovitame juua pulbrit meega. Kui Pita – kasuta segatuna ghi võiga (sulavõi). Kui Vata - piima ja ghi võiga.

Vastunäidustused: komponentide individuaalne talumatus. Rasedus, imetamine, kõhulahtisus. Enne kasutamist on soovitatav konsulteerida Ayurveda spetsialistiga.

Kokkupuude taimes leiduvate ainetega:

  • osaleb koronaar- ja ajuverevoolu normaliseerimises;

  • aitab kõrvaldada stenokardia esinemist;

  • aitab kõrvaldada I astme südamepuudulikkust;

  • aitab stabiliseerida südamerakkude membraane;

  • aitab kõrvaldada müokardi põletikulisi protsesse;

  • aitab vähendada arteriaalset rõhku;

  • aitab vähendada trombotsüütide agregatsiooni.

Indias soovitavad Ayurveda arstid seda taime profülaktikaks ja kompleksseks raviks:

  • ateroskleroos;

  • südameatakk, insult, stenokardia;

  • müokardi düstroofia;

  • südamepuudulikkus;

  • südame rütmihäired;

  • stress;

  • väsimus.

Tootmiseks mõeldud Ayurveda ürte kasvatatakse ja töödeldakse värskelt ning neid kontrollitakse Saksamaa laborites.

Koostis: 100% Arjuna (Terminalia arjuna) koorepulber kontrollitud mahefarmidest.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
100 g
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
1911 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud