Tootevalik
Ayurveda Amla puuviljapüree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g
Bränd: Cosmoveda
Ayurveda Amla puuviljapüree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g
  • Ayurveda Amla puuviljapüree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g

Ayurveda Amla puuviljapüree Chyavanprash, Classic Ayurveda, 450g

Bränd: Cosmoveda

Chyavanprash on traditsiooniline Ayurveda-püree Amla viljadest, mis sisaldab erinevaid väärtuslikke koostisosi ja mille kohta on palju legende.

See on üks kuulsamaid ayurveda retsepte, mida kirjeldati enam kui 2000 aastat tagasi Charaka Samhita's, klassikalises ayurveda raamatus, mida loetakse tänapäevalgi.

4028 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 10130/2

Chyavanprash on traditsiooniline Ayurveda-püree Amla viljadest, mis sisaldab erinevaid väärtuslikke koostisosi ja mille kohta on palju legende. See on üks kuulsamaid ayurveda retsepte, mida kirjeldati enam kui 2000 aastat tagasi Charaka Samhita's, klassikalises ayurveda raamatus, mida loetakse tänapäevalgi.

Chyavanprashi oluline koostisosa on Amla (botaaniline nimetus: Emblica officinalis, India karusmarja), mida Indias austatakse kui püha vilja. Amla on ayurveda supertoit, mille kohta öeldakse, et see tasakaalustab kolme došat.

Sellel on meeldiv, magusalt vürtsikas, kergelt hapukas maitse, mistõttu sobib see näiteks segude koostisosana, kreemina või lihtsalt iseseisvalt.

Classic Ayurveda Chyavanprashi toodetakse kvaliteetsetest koostisosadest jätkusuutlikus põllumajanduses ja looduses. See läbib ranged kvaliteedikatsed ja seda kontrollitakse Saksamaale saabumisel Saksamaa laboris* kahjulike ainete suhtes. See villitakse purkidesse Põhja-Saksamaal asuvas tehases "Classic Ayurveda".

Kasutamissoovitus: Üks teelusikatäis, 8 g kaks korda päevas (vastab 16 g päevas). Päevane tarbimine 3,6 g amlat ja 243 mg polüfenoole.

Koostisosad : Aamla, Amla, Amla, Amla, Amla, Amla, Amla, Amla, Amla, Amla: Madjapuu (Aegle marmelos), vasa (Adhatoda vasica), maavits (Tribulus terrestris), pikk pipar (Piper longum), viinapuu, Guduchi (Tinospora cordifolia), chebul myrobalan (Terminalia chebula), Bhumyamalaki (Phylantus niruri), Cyperus rotundus, Agnimantha (Premna integrifolia), Damocles tree (Oroxylum indicum), Patala (Stereospermum suaveolensis), Ghambhari (Gmelina arborea), Indian primrose (Solanum indicum), Kantakari (Solanum xanthocarpum), Salaparni (Desmodium gangeticum), Prisniparni (Uraria picta)

* Sharkara ® / Valmistatud Indias / Pakendatud Saksamaal

Säilitustingimused: Hoida avatud jahedas ja kuivas kohas. Chyavanprash ei vaja jahutamist, vaid seda tuleb hoida tavalisel, jahedamal temperatuuril.

Päritoluriik: Väljaspool ELi

Netokogus: 450g

Parim säilivusaeg: vt pakend

Tootja: Amla Natur GmbH, Drestedt, Saksamaa

Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
450 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud