Tootevalik
Ayurveda taimne moos Chyawanprash, Govinda, 500g
Bränd: Govinda
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurveda taimne moos Chyawanprash, Govinda, 500g
  • Ayurveda taimne moos Chyawanprash, Govinda, 500g
  • Ayurveda taimne moos Chyawanprash, Govinda, 500g

Ayurveda taimne moos Chyawanprash, Govinda, 500g

Bränd: Govinda
Orgaaniline Orgaaniline

Orgaaniline puuviljapüree amla ja ravimtaimedega.

"Govinda" Orgaaniline Chyavanprash valmistatakse traditsiooniliselt Indias aastatuhandeid vana ayurveda retsepti järgi.

See mahe orgaaniline taimne puuviljapüree on valmistatud värskest amla (Amalaki) viljalihast, gurist (paksendatud looduslik suhkruroomahl) ja erinevatest ayurveda ravimtaimedest.

Chyavanprash on säilitanud erilise tähtsuse Ayurveda's juba sajandeid.

3726 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 14225

Euroroheline leht

Chyavanprashi on Indias hinnatud juba sajandeid. Ayurvedas on see toidulisand. "Chyavanprash" on maitsev, kergelt vürtsikas püree gheest (sulatatud võist), mis sisaldab rohkelt Amlat (Amalaki), roosuhkrut, mett ja mitmesuguseid Ayurveda ravimtaimi.

"Chyavanprashil on erilised tasakaalustavad omadused - see on rahustav ja tasakaalustav toidulisand kogu perele. Eriti kasulikud omadused on looduslik C-vitamiin, mis on väga kontsentreeritud Amla puuviljas, ja valitud ayurveda ravimtaimed. Looduslikud koostisosad, mida on uuritud ja tõestatud tuhandete aastate jooksul, muudavad Chyavanprashi väga sobivaks igas vanuses inimestele.

Klassikalises Ayurveda traditsioonis kuulub Chyavanprash nn Rasayanas (sõna, mis koosneb sõnadest Rasa ja Ayana). Rasa kui keha liikumisvedelik tekib seedimise käigus ja sellel on kõiki kudesid toitvad omadused. Ayurvedas eristatakse järgmisi kudesid (Dathus): Rasa (plasma), Rakta (veri), Mamsa (lihased), Medas (rasv), Asthi (luud), Majja (luuüdi) ja Shukra (närvi- ja reproduktiivkoed). .
Ayana tähendab, et Dhatus on hästi toidetud ja terve. Seetõttu on Rasayana tõeliselt õnnistus kogu kehale.

"Chyavanprash" on autentne ayurveda toidulisand, millel on palju ajaloolisi viiteid ja legende. Varaseimad allikad näitavad, et Chyavanprash pärineb rohkem kui 3000 eKr. Vastavalt iidsele ayurveda tekstile "Charak Samhita", esimesele ja vanimale ayurveda kirjutisele, võib ja peaks Chyavanprash'i võtma iga päev.

"Govinda" orgaanilist Chyavanprash'i valmistatakse Indias traditsiooniliselt aastatuhandeid vana ayurveda retsepti järgi. See maitsev orgaaniline taimne puuviljapüree on valmistatud värskest amla (Amalaki) viljalihast, gurist (paksendatud looduslik suhkruroomahl) ja erinevatest ayurveda ravimtaimedest. Chyavanprash on säilitanud erilise tähtsuse Ayurveda's juba sajandeid.

Koostisosadest:
Enamikus retseptides keedetakse ravimtaimi vees ja seejärel segatakse kuivatatud ekstrakt meega. Seejärel pulbristatakse pulber koos aromaatsete vürtside kardemon, kaneel ja nelk. Valmistoode on nagu suhkrusiirup, kuid maitsva ja kergelt vürtsika maitsega.
Ayurveda maitsetaimed ja vürtsid valmistatakse traditsiooniliselt vastavalt Sarangadhara Samhithale, mis on üks Ayurveda peamisi pühakirju.

Amalaki (Amla, lat. Emblica officinalis, India karusmarja) on üks peamisi koostisosi koos roosuhkru ja meega. Iidsete ayurveda tekstide kohaselt on Amalaki kõige rikkalikum looduslik C-vitamiini allikas, mis sisaldab peaaegu kõiki kuut ayurveda maitseainet, välja arvatud soolane. Amalaki sisaldab kaltsiumi, fosforit, rauda, karoteeni, süsivesikuid, tiamiini, riboflaviini ja palju muud. Paljud teaduslikult põhjendatud uuringud on kinnitanud Amalaki positiivseid omadusi.

Toor-roosuhkur ja mesi on kandvate ravimtaimedena. Lisaks annavad roosuhkur ja mesi Ayurveda tekstide kohaselt magusat, värskendavat maitset. Chyavanprash ei oleks sama tõhus ilma suhkru ja meeta.

Sageli esitatud küsimused Chyavanprashi kohta:


Tavaliselt ei ole vajajahutada. Kui te kasutate seda siiski kauem kui 4 nädalat pärast esmakordset avamist, on soovitatav seda hoida jahedas.

Kas Chyavanprash'i võib kasutada pikema aja jooksul ilma pausi tegemata?
Kuna Chyavanprash on looduslik toidulisand, mitte ravim, võib (ja peaks) seda iga päev ilma piiranguteta tarvitada.

Kuidas ja kui tihti võib Chyavanprash'i võtta?
1-2 teelusikatäit päevas, näiteks vahepalana leiva või röstsaia peal. Või lihtsalt lusikaga imedes. Parema seedimise tagamiseks on soovitatav võtta koos vähese (sooja) piimaga.

"Govinda's organic Chyavanprash" tootmiskoht asub Pune linna lähedal Maharashtras, Indias. Asjatundlikud ravimtaimede spetsialistid teevad koostööd kohalike põllumeestega, et hankida õigeid koostisosi iga päev värskelt.

Kõigepealt segatakse vürtsid, maitsetaimed ja amla viljad kristalliseerunud roosuhkru ("gur" või "goor"), mis on päikese käes kuivatatud. Jahvatusmasin jahvatab ja segab kõik kokku. Segu keedetakse mõnda aega õrnalt, et muuta see vastupidavaks ja hõlpsasti levitatavaks. Kui segu on jahtunud, riputatakse see nokkekattesse kuivama. 24 tunni möödudes nõrutatakse liigne mahl, viljaliha segatakse nüüd ja valatakse lõpuks kõige peenematest mangopuudest valmistatud puidust tünnidesse.

Tulemuseks on sile, maitsev, hapukas-magus, ürdimaitseline puuviljapüree, mida võib kasutada leivale määrdena või nautida lusikatäie kaupa (1-2 teelusikatäit hommikul on parim) koos sooja piimaga.

Tarbimine:

Võtke 1-2 teelusikatäit päevas: enne hommikusööki ja 15 minutit enne järgmist sööki (või söögikordade vahel). Võite lahustada koguse ka soojas piimas või valmistada maitsvat soojendavat jooki soja- või riisipiimaga. See on maitsev röstsai peale määrida. Suurepärane toonik lastele (5-12 aastat) - pool teelusikatäit enne hommikusööki. Lastele soovitatakse võtta 0,5 teelusikatäit päevas.

Parim on võtta hommikul, kuid seda võib võtta ka muul ajal päeval, eelistatavalt koos sooja piimaga enne magamaminekut.

Koostisosad: Mesi*, amla* (48,8 %), Utpala*, Draksha*, ghee*, seesamiõli*, roosuhkur*, Sati*, Ayurveda ravimtaimed ja vürtsid*.

* kontrollitud mahepõllumajanduslikust tootmisest

Toitumine (100g): Energia 1280 kJ / 360 kcal, Rasv: 4g (sellest küllastunud 0,6g), Süsivesikud: 66g (sellest suhkur 61g), Valgud: 1,6g, Sool: 0,22g.

Säilitustingimused: säilitada tihedalt suletud mahutis pimedas ja jahedas kohas. Pärast avamist jahutada.

Päritoluriik: India

Netokogus: 500 g

Parim säilivusaeg: vt pakend

Soovitatav
Imunitetui
Kehatüüp (dosha):
Vata / Pita / Kapha
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Kaal / Kogus:
500 g
Similar products
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud