Tootevalik
Massaažiõli Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml
Bränd: Sree Sankara
Massaažiõli Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml
  • Massaažiõli Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml

Massaažiõli Dhanwantharam Enna, Sree Sankara, 250 ml

Bränd: Sree Sankara

Sree Sankara pärit Dhanwantaram Enna (teise nimega Dhanwantaram Thailam) on esmaklassiline Ayurveda massaažiõli.

Universaalne ja sobib kogu keha massaažiks, õlivanniks.

3020 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 7166/1

Sree Sankarast pärit Dhanwantaram Enna (tuntud ka kui Dhanwantaram Thailam) on esmaklassiline universaalne Ayurveda massaažiõli, mida saab kasutada peaaegu kõikjal: Dhara/Shirodhara (otsmikuõlihooldus), Nasyam (ninaõli), Pizichil (õlivann) või Vastis. (klistiir).

Danwantharam Enna vähendab doshas Vata ja Kapha. See on aromaatne, mullane õli, mis sisaldab 30 ürti. Väidetavalt noorendab Dhanwantharam keha ja nahka ning toetab immuunsüsteemi. Sobib ka rasedate massaažiks ja sünnitusjärgseks taastusraviks.

Sobib ka raseduse ajal.

Kasutamine:

Danwantharam Enna Ayurveda massaažiõli ei sisalda emulgaatoreid, mistõttu võib see madalamatel temperatuuridel kõveneda Optimaalseks kasutamiseks soojenda õli ettevaatlikult soojas veevannis 36-40°C. Enne kasutamist loksutage pudelit korralikult.

Pärast massaaži lase õlil nahka imbuda vähemalt 30 minutit, soovitavalt üle öö, enne kui lähed vanni või duši alla.

Ayurveda allikas: Ashtangahrudayam.

Koostisosad (INCI): Sesamum Indicum Oil, Lac, Sida Retusa, Gmelina Arborea, Aegle Marmelos, Stereospermum Suaveolens, Oroxylum Indicum, Desmodium Gangeticum, Pseudarthria Viscida, Solanum Indicum, Solanum Zidaris, Terrjuulti, V. Xanthocar Lapu Dolichos Biflorus, Polygonatum Verticillatum, Polygonatum Sp., Cedrus Deodara, Schleichera Trijuga, Rosea Procera, Rosea Sp., Santalum Album, Hemidesmus Indicus, Valeriana Jatamansi, Trigonella Foenum-Graecum, Acorus Calamus, Boerhavia Ramocea, Withmosania Ramoferi Palmata, Glycyrrhiza Glabra, Emblica Officinalis, Terminalia Bellirica, Terminalia Chebula, Commiphora Myrrha, Peucedanum Graveolens, Termnus Labialis, Phaseolus Trilobus, Elettaria Cardamomum, Eugenia caryophyllata, Cinnamompal Rockt, Alanicum, Alum.

Tootja: Sree Sankara Ayurveda, Kerala, India

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
250 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud