- −30%

Punaste läätsedega saate hõlpsalt ja kiiresti valmistada kõrge valgusisaldusega eine. See on toode, mis:
- Sisaldab palju taimset valku
– Sisaldab palju kiudaineid
- Gluteenivaba ja kergesti seeditav
– Pärineb mahepõllumajandusest
Parim enne 01.08.2025
Punased läätsed on üks läätsesort. Need sisaldavad kõiki kasulikke toitaineid, kuid neid saab kiiremini toota ja neid kasutatakse kõige sagedamini suppide, kastmete ja püreede valmistamiseks. Punaste läätsede väikesed terad on rikkad taimse valgu, mineraalainete, mikroelementide, vitamiinide, beetakaroteenide ja kiudainete poolest. Neid hinnatakse diabeetikute toiduna, nad on gluteenivabad ja kergesti seeditavad.
Soovituslik kasutusviis: Punased läätsed on õrna maitsega ja neid on lihtne maitsestada mitmesuguste vürtsidega. Võite valmistada suurepärast punaste läätsede salatit või kasutada neid maitsva taimetoidu burgeri alusena. Seda ei pea eelnevalt vees leotama ja selle keetmine võtab tavaliselt umbes 20 minutit.
Toitumine (100 g): energia 1674 kJ / 396 kcal; rasva 0 g, millest küllastunud 0 g; süsivesikuid 69 g, millest suhkrud 0 g, kiudained 15 g, valk 23 g, sool 0,02 g.
Koostisosad: punased läätsed*
* Mahepõllumajanduslik sertifitseeritud toode
Mahepõllumajandusliku toote sertifikaat BG-BIO-22
Säilitustingimused: Säilitada jahedas, kuivas ja pimedas kohas.
Netosisaldus: 500 g
Parim säilivusaeg: vt pakendil
Smart Organic Tootja: AD, Bulgaaria