Hommikune rituaal, et tagada produktiivne ja energiline päev

Parim viis leida see lisatund hommikul, on tõusta varem! Ma tean, et see kõlab võimatu missioonina , aga proovi lihtsalt poolteist tundi varem magama minna (usu mind, sa ei tee tavaliselt öösel hilja üliolulisi asju).

Hommikul on alati kergem üles tõusta, kui sul on midagi, mille pärast üles tõusta. Nii et planeeri oma hommik juba eelmisel õhtul ning kirjuta ja pane kirja tähtsad asjad, mida sa teed. Sa näed erinevust järgmisel hommikul!

Nii et ärkad tund aega varem.
Järgmisena ära tee seda viga, mida 99% inimestest teeb - ÄRGE PIDAGE TELEFONIT ! Ära puutu oma telefoni, ära käi kogu selle tunni jooksul või veel parem kauem sotsiaalvõrgustikes ja messengerites. Te kindlasti jõuate tunniga, võtke aega enda jaoks.

Mida saad selle tunni jooksul ära teha?
1. Peske keelt ja hambaid (3 minutit)
2. Jooge klaas sooja vett (2 minutit)
3. Jooge klaas sooja vett (2 minutit) . Tehke füüsilisi harjutusi (15 minutit) - uskuge, 15 minutiga saate nii palju trenni teha, et te ei tunne väsimust
4. Tehke hingamisharjutusi või lamage Shavasana poosis (5 minutit)
5. Tehke hingamisharjutusi või lamage Shavasana poosis (5 minutit) 5. Võtke kontrastne dušš (10 minutit)
6. Loe raamatut või mediteeri (25 minutit)

Asetage äratuskell endast eemale, nii et jõuate selleni alles siis, kui tõusete. Niipea, kui lülitate selle välja, minge kohe hambaid ja keelt pesema (nende 3 minutiga ärkate üles).

Seejärel minge vett jooma, sest keha on hommikuti kurnatud ja see aitab veevarusid täiendada.
Kehaline treening aktiveerib kogu keha.
Kontrastne dušš annab meelele selgust. Ja meditatsioon või raamat annab uusi ideid ja arendab loovust.
Olen neid rituaale juba mõnda aega järginud ja olen tulemustega väga rahul, nii et jagan neid ka teiega. Isiklikust kogemusest võin öelda, et nende rituaalide tundmine ja nende järgimine on täiesti erinevad asjad

Lihtsalt tehke eksperiment ja vaadake, mis muutub