Tootevalik
Dušigeel argaaniga Spa Marrakech Oud, Ottomani, 400 ml
Bränd: Ottoman Atelier
Dušigeel argaaniga Spa Marrakech Oud, Ottomani, 400 ml
  • Dušigeel argaaniga Spa Marrakech Oud, Ottomani, 400 ml

Dušigeel argaaniga Spa Marrakech Oud, Ottomani, 400 ml

Bränd: Ottoman Atelier

"Ottoman Argan Spa dušigeel on rikkalik, niisutav koostis, mille eksklusiivsed ravimtaimed hoiavad ära kuivuse, jättes naha elastseks ja siledaks.

Dušigeel kaitseb igapäevaste keskkonnamõjude eest.

Heaolutunne teie vannitoas.

Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Lõhn: Marrakech Oud

902 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: PI13334

"Ottoman Argan Spa dušigeel on rikkalik, niisutav koostis, mille eksklusiivsed ravimtaimed hoiavad ära kuivuse, jättes naha elastseks ja siledaks. Dušigeel kaitseb igapäevaste keskkonnamõjude eest. Heaolutunne teie vannitoas.

Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Lõhn: Marrakech Oud

Kasutamine: Kandke vajalik kogus dušigeeli käsnale või otse kätele, loputage, jaotage üle keha ja loputage põhjalikult.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, Glycerin, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-7, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Triolate, Laureth-2, Citric Acid, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Linalool.

---------------------------------------------------

Otoman - muutke oma vannituba heaolu oaasiks!

"Ottoman Atelier" on esmaklassiline kosmeetika-, wellness- ja kehahooldustoode, milles on tähelepanu pööratud detailidele ja suurepärasele kvaliteedile. "Ottomani" tooted loovad wellness-elamuse otse teie kodus.

Ileri seebivalmistajate perekonna ajalugu ulatub 16. sajandi lõpuni. Juba siis eksisteeris Osmanite impeeriumis rikkalik vannide ja hammamite kultuur. Tol ajal olid kallid seebid reserveeritud kuningatele ja valitsejatele ning olid väga populaarsed kingitused kõrgetele külalistele.

Hammam ei ole lihtsalt keha puhastamise koht. See on ka koht, kus vaim ja hing saavad lõõgastuda ja taastada tasakaalu. Hemmake oma meeli ja laske end 1001 öösi viia!

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Turkija
Tootja riik:
Türgi
Summa:
400 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud