Tootevalik
Männi eeterlik õli PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
Bränd: Sattva Ayurveda
Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml
  • Pušų eterinis aliejus PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Männi eeterlik õli PINE, Sattva Ayurveda, 10ml

Bränd: Sattva Ayurveda

Männi eeterlikul õlil on antimikroobsed, neuralgivastased, antiseptilised, viirusevastased, bakteritsiidsed, põletikuvastased, diureetilised, rögalahtistavad, insektitsiidsed (putukatõrjevahend), tugevdavad ja närvisüsteemi stimuleerivad omadused. Eriti kasulik hingamisteede, valusatele lihastele.

802 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5903794180932

Männi eeterlik õli on värske ja värskendava lõhnaga. Tänu oma soojendavatele omadustele on sellel suurepärane mõju lihas- ja liigesevalude korral. Inhalatsioonid, millele on lisatud tilgad männiõli, pakuvad leevendust külmetushaigustele, põskkoopapõletikule ja ülemiste hingamisteede haigustele. Mõne tilga eeterliku õli lisamine kaminasse värskendab õhku ja vähendab vaimse väsimuse sümptomeid. Õli tugevdab immuunsüsteemi ja tõstab organismi immuunsust.

Kasutamine

Ruumide lõhnastamiseks lisa 1-2 tilka männi eeterlikku õli lõhnalampidele ja küünlajalgadele ning sissehingamiseks lisa 4-5 tilka männi eeterlikku õli liitrile kuumale veele ja hinga auru sisse. Ravimid on kasulikud külmetuse, gripi, õhu desinfitseerimise, tubakalõhna eemaldamiseks, köha, nohu, unisuse, pohmelli korral ja palju muud.

Vanni jaoks segage 7-8 tilka seda eeterlikku õli klaasi keefiri, koore, jogurti või supilusikatäie soola, mee, maheda õliga ja lisage vanniveele.

Massaažiks lisa 5-6 tilka männi eeterlikku õli 20 g baasõlile ja kasuta seda lihas- või liigesevalu, tselluliidi jne masseerimiseks.

Kosmeetika puhul sega 3-4 tilka männi eeterlikku õli 20 g mis tahes kreemiga ja kasuta seda naha toitmiseks.

Sobivus

Männi eeterlik õli sobib kõige paremini sandlipuu, eukalüpti, lavendli, niaouli, rosmariini ja salvei eeterlike õlidega.

Hoiatused: Eeterlikku õli tohib kasutada ainult massaaži baasõliga lahjendatult. Silma sattumisel loputada koheselt rohke veega. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte kanda otse nahale.

Alla 6-aastastele lastele ei soovitata!

Ainult välispidiseks kasutamiseks!

Allergiatundlikkust tuleb kontrollida! Enne eeterlike õlide kasutamist on soovitatav kontrollida naha ja hingamisteede allergilist tundlikkust: segada üks kuni kaks tilka õli 0,5 kuni 1 teelusikatäie taimeõliga ja kanda vatitükiga küünarvarre siseküljele, randmele või küünarnukile. Kui mõne aja möödudes (maksimaalselt 12 tunni pärast) ei teki allergilisi reaktsioone – punetust, sügelust, võid kasutada õli nahahoolduseks.

Hoida tihedalt suletud anumas jahedas, pimedas kohas.

Koostis: 100% puhas männi eeterlik õli

Päritoluriik:
Indija
Summa:
10 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Pole lisatud suhkrut Pole lisatud suhkrut
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Zero Waste Zero Waste
1306 €