Tootevalik
Rosmariini eeterlik õli, Ancient, 10 ml
Bränd: Ancient
Rosmariini eeterlik õli, Ancient, 10 ml
  • Rosmariini eeterlik õli, Ancient, 10 ml

Rosmariini eeterlik õli, Ancient, 10 ml

Bränd: Ancient

Ladinakeelne nimetus: Rosmarinus Officinalis

Kasutatud taimeosa: Õitsevad tipud

Päritolu: Hispaania

Ekstraheerimismeetod: aurudestilleerimine

499 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: EO-05

Eeterlik õli destilleeritakse auruga taime õitest, vartest ja lehtedest. Briti farmakopöas on märgitud, et õieti destilleeritud õli on parem kui vartest ja lehtedest destilleeritud õli, millest väidetavalt destilleeritakse peaaegu kõik kaubanduslikud õlid. Rosmariini eeterlikul õlil on puidune ja taimne lõhn ning seda kasutatakse aroomiteraapias meele värskendamiseks ja stimuleerimiseks.

Öli kasutatakse haavade, põletuste, külmetushaiguste, gripi, väsimuse, seedehäirete, peavalu, astma, bronhiidi, podagra, reuma, maksa- ja sapipõieprobleemide, veepeetuse ja halva vereringe raviks. Massaažiks segatakse rosmariiniõli sageli ühe või kahe baasõliga, näiteks mandli-, aprikoosituuma- või sarapuupähkliõliga. See on hea juustele, kuna see parandab väidetavalt peanaha vereringet ja soodustab juuste kasvu. Ärge kunagi kasutage seda õli sisemiselt ja vältige seda, kui olete rase või kannatate kõrge vererõhu või epilepsia all.

Rosmariini tunti ja kasutati juba antiikmaailmas. Usuti, et see parandab mälu, mistõttu see oli lojaalsuse sümbol ja seda kasutati pulmades, matustel ja muudel religioossetel tseremooniatel. Rosmariinioksad seoti kaunilt paelaga ja anti pulmakülalistele armastuse ja truuduse sümboliks. Ungari kuninganna jaoks valmistati "Ungari vett" värsketest rosmariinipungadest, mida leotati mitu päeva veinis ja mis väidetavalt tervendas teda halvatusest.

Märkus: Meie eeterlikud õlid ei sobi sisemiseks kasutamiseks.

Koostisosad: Rosmarinus Officinalis eeterlik õli

Päritoluriik:
Ispanija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
10 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud