Tootevalik
Rohelised essentsid Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapslit
Bränd: Planet Ayurveda
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Rohelised essentsid Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapslit
  • Rohelised essentsid Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapslit
  • Rohelised essentsid Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapslit

Rohelised essentsid Green Essentials, Planet Ayurveda, 60 kapslit

Bränd: Planet Ayurveda
Vegan Vegan
Gluteenivaba Gluteenivaba
Taimne toidulisand Taimne toidulisand
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda

Isegi 500 mg kapslites standardiseeritud taimeekstrakti, kui paljud tootjad kasutavad ainult 250-400 mg taimeekstrakti ja/või lihtsalt taimede pulbrit.

100% looduslikku päritolu taimetoitlaste ja veganide koostisega toode, mille on välja töötanud Ayurveda eksperdid.

Green Essentials from Planet Ayurveda™ on väga tõhus ja tõhus standardiseeritud taimeekstrakti lisand, mis aitab säilitada kehasüsteemide head toimimist !

2011 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 8904271100228

ISO9001 US FDA HACCP USDA Organic Euroroheline leht Ecocert

Vata = Pitta = Kapha =

Green Essential tasakaalustab kõik kolm Ayurveda doshat: Vata, Pita, Kapha !

Euroopa Toiduohutusameti poolt heaks kiidetud väited tootes sisalduvate toitainete kohta:

* Viinamarjaseemned - aitab kaalust alla võtta, aitab saleneda, aitab kujundada rafineeritumat siluetti, aitab kaasa terve vererõhu püsimisele, aitab parandada naha üldist tervist ja välimust, aitab kaasa heale vereringele jalgades, võib vähendada väsinud ja raskete jalgade tunnet, mida traditsiooniliselt kasutatakse naha kapillaarsuse toetamiseks, aitab säilitada tervet jalgade ja veenide funktsiooni, aitab vähendada raskustunnet jalgades. Sisaldab looduslikult esinevaid antioksüdante, mis aitavad kaitsta rakke vabade radikaalide kahjustuste eest, mis põhjustavad rakukahjustusi ja kudesid oksüdatiivsete kahjustuste eest.

* Harilik nisuhein – kasulik vähese kiudainesisalduse ja soolestiku aeglase läbilaskvuse jaoks, vitamiinide ja mineraalainete lisamine looduslikust allikast.

* Spirulina – aitab säilitada õiget suhkrutaset, rikkalik antioksüdantide allikas, mis aitab organismil end oksüdatiivse stressi mõjude eest kaitsta.

* Roheline tee – aitab parandada ainevahetust, aitab kaasa rasvade oksüdatsioonile, aitab säilitada normaalset kuseteede funktsiooni, aitab toetada neerude tööd, aitab toetada südame tervist, parandab suuhügieeni, aitab parandada keskendumisvõimet ja õppimisvõimet ning kontrollib vere kolesteroolitaset.

* India leht – Aitab soodustada tervislikku vananemist, aitab kaitsta oksüdatiivse raku/DNA kahjustuse eest, aitab toetada silmade tööd, toetab seedimist ja suhkruainevahetust, aitab hoida normaalset veresuhkru taset, aitab tugevdada immuunsüsteemi ja organismi loomulikku kaitsevõimet. Sisaldab suures koguses looduslikke antioksüdante, mis aitavad kaitsta keha rakke, kudesid ja elundeid kahjustavate radikaalide eest. Aitab toetada südame tööd ja vere kvaliteeti. Aitab kaasa normaalse kolesteroolitaseme säilitamisele. Aitab kaasa südame-veresoonkonna tervisele. Aitab säilitada reproduktiiv- ja kuseteede normaalset talitlust. Sellel on õrn puhastav toime. Aitab neutraliseerida toksiine. Annab jõudu ja energiat. Aitab ehitada lihaseid. Aitab toetada vaimset funktsiooni. Aitab vältida peavalu. Parandab organismi vastupanuvõimet stressile. Aitab kehal stressist üle saada. Pehmendab kurgu limaskesta

Selle toidulisandi loomiseks kasutatakse 5 toortoitaine standardiseeritud ekstrakte, mis on edukalt läbinud kvaliteedi, koguse ja tugevuse testid.

Koostis: viinamarjaseemne (Vitis vinifera) standardiseeritud ekstrakt (4:1) - 100 mg, nisurasva (Triticum aestivum) standardiseeritud ekstrakt (8:1) - 100 mg, spirulina (Spirulina Platensis) standardiseeritud ekstrakt (6:1) - 100 mg, rohelise tee (Camellia sinensis) standardiseeritud ekstrakt (polüfenoolid > 42%) - 100 mg, india lehtede (Amla, Amalaki, Emblica officinalis) standardiseeritud ekstrakt (4:1) - 100 mg, kapslite kest - taimne tselluloos (E460).

Kasutamine : täiskasvanud peaksid võtma 1-2 kapslit 1-2 korda päevas koos klaasi veega, pärast sööki. Parema efekti saavutamiseks on soovitatav kasutada vähemalt 2-3 kuud.

Ei sisalda maitseaineid, värvaineid, suhkrut, magusaineid, laktoosi, sojat, gluteeni, nisu, pärmi, säilitusaineid, želatiini ega soodat.

Kasutamine : täiskasvanutele 1 kapsel päevas koos klaasi veega, pärast sööki. Parema efekti saavutamiseks on soovitatav kasutada vähemalt 2-3 kuud.

Hoiatused: Ärge ületage ettenähtud soovitatavat annust. Toidulisandit ei tohi kasutada toidu asendajana. Oluline on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Kui olete haige, tarvitate ravimeid, olete rase või toidate last rinnaga, soovitame toidulisandi kasutamise osas konsulteerida oma arstiga. Kõrvaltoimete ilmnemisel lõpetage kasutamine ja konsulteerige oma arstiga.

Hoida kuivas kohas toatemperatuuril, lastele kättesaamatus kohas

Netosisaldus : 36,4 g (1 kapsel - 500 mg, koos kapsliga 606,7 mg)

Parim enne: vt pakendil.

Tootja: Planet Ayurveda, Punjab, India

-------------------------------------------------- ------------------------------------------------- ---- --------------------

Miks on Planet Ayurveda™ toidulisandid tõhusad ja paremad kui enamik analooge?

1) 100% vegankapslid, mis on valmistatud taimsest tselluloosist, mitte želatiinist.

2) Toodetes kasutatakse ainult kõige võimsamat puhast standardiseeritud 100% looduslikku taimeekstrakti ja tavalisi ekstrakte ei kasutata.

3) Kuni 500 mg kapsli kohta: vegankapsel on täidetud 500 mg standardse taimeekstraktiga, samas kui paljud tootjad kasutavad ainult 250 mg taimeekstrakti või tavalist taimepulbrit.

4) Kvaliteetne tooraine üle 10 korra kallim: taimedest pärit lihtsa pulbri maksumus on minimaalne, päris taimeekstrakt aga 10 korda kallim. Standardiseeritud taimeekstrakt on omakorda veelgi kallim.

5) 100% puhas taimne toode, ilma lisandite, abiainete või kemikaalideta: enamik tootjaid täidab kapslitesse ainult 250 mg taimeekstrakti ja ülejäänud 250 mg 500 mg-st on täidetud tavaliste taimede, kemikaalide ja muude jahude pulbritega. kulude vähendamiseks.

6) Ulatuslikud laboratoorsed testid: kõiki Planet Ayurveda™ toidulisandeid testitakse põhjalikult EL-i akrediteeritud laboris. Need uuringud hõlmavad raskmetallide (plii Pb, Hg Hg, Cd kaadmium, arseen As) ja mikrobioloogilise (E. coli ja Salmonella E. coli Salmonella) sisalduse teste. Kõik tooted vastavad täielikult EL nõuetele ja on EL turule lubatud.

7) Positiivne energia: Kõik tooted on täis positiivset energiat, õndsust ja kõrget karmat, mis on valmistatud täielikult vegan/taimetoitkapslitest, et keha paremini imenduks. ja meie hinnad peegeldavad meie pühendumust pakkuda teile ja maailmale kõrgeima kvaliteediga ravimtaimi ja nende kombinatsioone.

Soovitatav
Inkstams ir šlapimo sistemai
Organizmo jauninimui
Svoriui, cholesteroliui reguliuoti
Virškinimo sistemai
Širdžiai, kraujotakai, kraujagyslėms
Vata dosha mõju
Balansuoja
Pita dosha mõju
Balansuoja
Kapha dosha mõju
Balansuoja
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Summa:
60 kapsulių
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline