Tootevalik
Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml
  • Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml
  • Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml
  • Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml
  • Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml

Kalendulaõli mandlitega, Fushi, 100ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

ETTEVÕTTEID: Pehmendav ja rahustav õli kõikidele nahatüüpidele ja ideaalne imikutele.

100% puhas ja orgaaniline rukkililleõli (magusa mandliõli, mis on immutatud orgaaniliste rukkililleõitega).

EESMÄRK: Ärritunud või põletikulisele nahale ja kergemate nahaärrituste, nagu lööve, päikesepõletuse või putukahammustuste leevendamiseks.

2516 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5060112861789

Soil Assotiation Organic

Calendulaõli on suurepärane õli, mida on alati käepärast, sest sellel on suurepärased põletikuvastased ja tervendavad omadused. See on väga rahustav ja antiseptiliste omadustega õli. Seda saab kasutada põletikuliste ja sügelevate nahahaiguste korral, samuti paikselt infektsioonide, põletuste ja nahaärrituste puhul. See soodustab rakkude uuenemist ja aitab ka vähendada armistumist. See on populaarne õli, mida kasutatakse imikutele.

Orgaanilise rukkililleõli eelised:

NAHA TERVIS

Calendulaõli kasutatakse sageli paikselt naha tervise edendamiseks. Arvatakse, et see sisaldab taimseid ühendeid, mis aitavad rahustada ja leevendada ärritunud või põletikulist nahka.

ANTIMIKROOBSED OMADUSED

Kalendulaõli omab looduslikke antimikroobseid omadusi, mis võivad aidata ravida väiksemaid lõikehaavu, kriimustusi ja putukahammustusi.

RAMINANT

Kalendulaõli rahustavate omaduste tõttu on see kasulik ärritunud naha rahustamiseks ning sobib ideaalselt väikelaste nahale, kuiva sügeleva naha niisutamiseks ja üldiseks nahahoolduseks.

Calendulaõli kasutatakse sageli akne, ekseemi, ketendava naha, mähkmelööbe, valusate pragunenud nibude, kuiva pragunenud naha, haavade ja veenilaiendite puhul.

Infiltreeritakse 3 kuud:

Seda rukkililleõli valmistatakse värskete rukkilille kroonlehtede infiltreerimisel, mida saab 3 kuud infiltreerida orgaanilises magusmandliõlis. Meie kasutatav külmpressitud orgaaniline mandliõli imendub kergesti naha sisse. See on ka üks parimaid mitmeotstarbelisi baasõlisid, peaaegu lõhnatu ja suurepärane määrdeaine. Magusmandliõli on oksüdeerumiskindel, mis teeb sellest ideaalse kandjaõli.

Pakendatud klaaspudelisse, et kaitsta sisu kuumuse, valguse, oksüdeerumise ja niiskuse eest.

See on standardiseerimata, rafineerimata ja looduslik. Iga partii on erinev ja omab mitmeid unikaalseid omadusi. Õli võib sisaldada nähtavaid ladestusi või koostisainete looduslikke osakesi. See tuleneb lihtsalt sellest, et meie õlid ei ole kunagi rafineeritud, desodoreeritud ega filtreeritud, mis ei tähenda, et õli oleks defektne.

KASUTAMINE:

1- Kandke paar tilka Fushi Fresh-Pressed® Calendula Oil'i ükskõik millisele kehapiirkonnale ja masseerige õrnalt ringjate liigutustega, kuni see imendub. 2- Paikne kasutamine: Calendula Oil'i võib kanda otse nahale, et rahustada ja niisutada. Masseerige õrnalt väike kogus õli soovitud piirkonnale, näiteks kuivale või ärritunud nahale, armidele või putukahammustustele. Seda kasutatakse sageli selle rahustavate ja tervendavate omaduste tõttu.

FUSHI TIPP:

Kalendulaõli on õrn ja ohutu imikutele ning seda võib kasutada mähkmelööbe või kuiva naha leevendamiseks.

Calendula officinalis flores (rukkilille õied), Prunus dulcis (orgaaniline rafineerimata külmpressitud kuldse magusmandli õli).

Calendulaõli leotatakse kolm korda 3 kuu jooksul vahekorras 1:1. ravimtaim ja õli. See tagab garanteeritud ja laboratoorselt kontrollitud miinimum 4000 mg/ltr terpeene. Kolm infusiooni 3 kuu jooksul. Tegemist on külmpressitud, standardiseerimata, rafineerimata, orgaanilise, heksaanivaba ja loodusliku õliga. Iga partii on erinev ja omab unikaalseid omadusi.

Ei sisalda: kemikaale, säilitusaineid, lõhna- ja maitseaineid ega lisaaineid.

-------------------------------------------------------------------

Milleks on rukkililleõli hea?

Kalendulaõli on hea naha rahustamiseks ja tervendamiseks. Seda võib kasutada kuiva, ärritunud või tundliku naha leevendamiseks, haavade paranemise soodustamiseks, päikesepõletuse leevendamiseks, mähkmelööbe leevendamiseks ning kuiva ja sügeleva peanaha rahustamiseks.

Kas ma võin kasutada rukkililleõli otse nahale?

Jah, rukkililleõli võib kasutada otse nahale. Kalendulaõli kasutamine nahal on enamiku inimeste jaoks üldiselt ohutu, kuid alati on hea mõte teha esmalt plaasterproov, et kontrollida võimalikke allergilisi reaktsioone või tundlikkust. Testimiseks kandke väike kogus rukkililleõli väikesele nahapiirkonnale, näiteks küünarvarre siseküljele. Oodake 24 tundi ja jälgige, kas esineb mingeid kõrvaltoimeid, nagu punetus, sügelus või ärritus. Kui kõrvaltoimeid ei ilmne, on tõenäoliselt ohutu kasutada suuremat nahapiirkonda.

Kas rukolapuuõli sobib rosacea puhul?

Kalendulaõli reklaamitakse sageli selle potentsiaalse kasu poolest ärritunud naha rahustamisel ja leevendamisel, seega võib see olla populaarne valik rosaatsiat põdevatele inimestele. Siiski on oluline märkida, et rosacea on keeruline nahahaigus, mille raskusaste võib varieeruda ja olla põhjustatud erinevatest teguritest. Kuigi mõned rosaatsiat põdevad inimesed võivad oma sümptomeid leevendada ja parandada, kasutades rukkililleõli, ei ole tagatud, et see sobib kõigile. Üldiselt on rosaatiale kalduvale nahale mis tahes uue toote kasutamisel oluline esmalt teha plaastertest, et veenduda, et ei esine kõrvaltoimeid. Lisaks sellele tuleks kaaluda selliste toodete kasutamist, mis sisaldavad pehmeid, mitteärritavaid koostisosi, ning vältida teadaolevaid rosaatsiat esilekutsuvaid aineid, nagu karmid kemikaalid, lõhnaained ja liigne soojus. Pidage meeles, et see, mis toimib ühe inimese puhul, ei pruugi toimida teise puhul, seega on kõige parem konsulteerida spetsialistiga, kes saab hinnata teie individuaalset olukorda ja anda kohandatud soovitusi.

Kas kalendula sobib psoriaasi puhul?

Kuigi rukkililleõli kasutatakse tavaliselt selle võimalike rahustavate ja niisutavate omaduste tõttu, on teaduslikke tõendeid selle tõhususe kohta psoriaasi ravis piiratud. Psoriaas on krooniline autoimmuunne nahahaigus, mida iseloomustavad põletikulised, ketendavad laigud. Kuigi ringliiliaõli võib leevendada psoriaasiga seotud kuivust ja kerget ärritust, ei peeta seda selle haiguse peamiseks raviks. Psoriaasi meditsiiniline ravi hõlmab tavaliselt paikselt manustatavaid kortikosteroide, D-vitamiini analooge, retinoide ja muid ettenähtud ravimeid. Kui teil on psoriaas või mõni muu nahahaigus, on väga oluline pöörduda nahaarsti või tervishoiutöötaja poole, kes oskab anda asjakohast diagnoosi, nõu ja ravivõimalusi teie konkreetsetele vajadustele. Nad saavad soovitada kõige sobivamat ja tõenduspõhist ravi psoriaasi tõhusaks raviks.

Mida teeb kalendula nahale?

Kalendulat, mida tuntakse ka rukkilille nime all, on sajandeid kasutatud selle võimaliku kasu tõttu nahahoolduses. Kalendulal on põletikuvastased omadused, mis võivad aidata leevendada ärritunud või põletikulist nahka. See võib olla kasulik selliste seisundite puhul nagu väiksemad põletused, lööbed, putukahammustused ja päikesepõletus. Kalendulaõli on tuntud oma niisutavate omaduste poolest, mis aitavad niisutada kuiva või lõhenenud nahka. See moodustab nahale kaitsva barjääri, mis aitab säilitada niiskust ja vältida veekaotust. Calendulaõli kasutatakse traditsiooniliselt haavade raviks. See võib stimuleerida kudede taastumist ja aidata kaasa väiksemate lõikuste, kriimustuste ja verevalumite loomulikule paranemisele. Calendula on üldiselt leebe ja hästi talutav, mistõttu sobib see tundlikele nahatüüpidele. Siiski on oluline enne suuremale nahapinnale kandmist teha plaasterproov, et kontrollida allergilisi reaktsioone või tundlikkust.

Nahatüüp:
Jautriai odai
Visų tipų odai
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Toortoidulistele Toortoidulistele
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud