Tootevalik
Külmpressitud neitsi avokaadoõli, orgaaniline, Fushi, 100ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Külmpressitud neitsi avokaadoõli, orgaaniline, Fushi, 100ml
  • Külmpressitud neitsi avokaadoõli, orgaaniline, Fushi, 100ml
  • Külmpressitud neitsi avokaadoõli, orgaaniline, Fushi, 100ml
  • Külmpressitud neitsi avokaadoõli, orgaaniline, Fushi, 100ml

Külmpressitud neitsi avokaadoõli, orgaaniline, Fushi, 100ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Kasulikud omadused: toidab juukseid ja nahka. Võib kasutada ka toitva toiduõuna.

100% puhas ja orgaaniline värskelt pressitud avokaadoõli.

Kasu: Sisemine ja väline tervis, rikas vitamiinide ja EFA-de poolest.

1507 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5060112865886

Soil Assotiation Organic

"Fushi Organic Avocado Oil" on 100% orgaaniline ja rafineerimata avokaadoõli, mis on külmpressitud viljalihast. Ideaalne vanema, kuiva ja/või kahjustatud naha jaoks. Aitab taastada nahka. Lisaks niisutab ja toidab nahka sügavuti. Sobib ka kuivale peanahale ja kahjustatud juustele.

"Fushi Organic Avocado Oil" niisutab, toidab ja parandab juukseid ja nahka. See on rikas antioksüdantide, oomega-3 rasvhapete ning A-, B6-, C- ja E-vitamiinide poolest. imendub kergesti ja sügavale nahka. Sobib ideaalselt eakale nahale, päikesekahjustusega nahale ja ekseemi või psoriaasi all kannatavatele inimestele. Niisutab ja aitab nahka parandada. Samuti parandab naha elastsust, kuna õli toetab kollageeni. See rikkalik, kreemjas õli taastab kuiva peanahka, vähendab kõõma ja parandab kahjustatud juukseid. Seda avokaadoõli on ohutu kasutada ka köögis.

Orgaanilise avokaadoõli eelised:

RIKAS VITAMIINIDE JA RASVHAPETE POOLEST

"Fushi Fresh-Pressed® orgaaniline avokaadoõli on rikas A-, D- ja E-vitamiinide, asendamatute rasvhapete ja mineraalide poolest.

NAHA TUGEVUS

Avokaadoõli on ka toitev nahahooldusõli, mille rasvhapped soodustavad naha taastumist ja rahustavad sügelevat, ketendavat nahka.

TÖÖDELDUD AVOKAADO KASUTAMINE

"Fushi avokaadoõli pärineb Lõuna-Aafrikast, kus me kasutame kahjustatud avokaadosid (mis muidu visataks ära). See väga vitamiinirikas õli on õrnalt külmpressitud avokaadopirni viljalihast.

OMADUSED:

* Niisutab

* Toidab

* Taastab

* Kaitseb

* Vegan

* Ei ole testitud loomade peal

KASUTAMINE:

1-3 teelusikatäit päevas koos toiduga või vastavalt tervishoiutöötaja juhistele. Võib valada salatite peale või lisada smuutile.

Toiduõli | Suurepärane kõrge suitsutemperatuuriga toiduõli

Juuksed, nahk ja peanahk | Masseerige välispidiselt kuivadele piirkondadele, et sügavuti niisutada ja rahustada.

FUSHI TIPP:

Kandke õli kahjustatud juuste kuivadele otstele juuksemaskina, mähkige soe rätik ümber juuste, et mask saaks sügavale tungida, ja jätke vähemalt 30 minutiks enne loputamist.

KASUTAB KOOS:

- Tõeliselt hea juukseõli - kuivade ja kahjustatud juuste toitmiseks

- sheavõi - kuiva ja ketendava naha taastamiseks

TULEMUS: SEE ON ÜKS KÕIGE PAREM VIIS, ET MUUTA NAHK JA NAHK, MIS EI SAA OLLA NII TUGEV, ET SEE EI OLEKS NII TUGEV, ET SEE EI OLEKS NII TUGEV:

Juuksed ja nahk on sügavalt toidetud ja taastatud.

PEAMISED KOOSTISOSAD:

Avokaadoõli - rahustab, pehmendab ja niisutab sügavuti. Stimuleerib rakkude taastumist ja tootmist.

Koostisosad: Aktiivne ja tugevatoimeline koostisosa. Orgaaniline.

Päritoluriik: Lõuna-Aafrika/Kenya (Rift Valley).

See on külmpressitud, standardiseerimata, rafineerimata, orgaaniline, heksaanivaba ja looduslik õli. Iga partii on erinev ja unikaalsete omadustega. Sertifitseeritud "Fair for Life".

Hoida jahedas ja pimedas kohas. Mitte kasutada, kui pitser on katki.

-------------------------------------------------------------------

Kas avokaadoõli on parem kui oliiviõli?

Avokaadoõli ja oliiviõli on tervislikud õlid, millel on erinevad omadused ja kasu. Valik nende kahe õli vahel sõltub isiklikust eelistusest, eesmärgist ja individuaalsetest tervislikest kaalutlustest. Avokaadoõlil on kõrgem suitsutemperatuur kui enamikul oliiviõlidel, mistõttu sobib see paremini kõrge temperatuuriga toiduvalmistamiseks, näiteks praadimiseks ja hautamiseks. Oliiviõli suitsupunkt on madalam ja see võib laguneda kõrgemal temperatuuril. Avokaadoõli sisaldab rohkesti monoküllastumata rasvu, eriti oleiinhapet, millel on südametervisele kasulikud omadused. Oliiviõli on samuti valdavalt monoküllastumata ja sisaldab samuti oleiinhapet. Mõlemad õlid sisaldavad vähe küllastunud rasvu ja on seetõttu kasulikud südame-veresoonkonna tervisele. Avokaadoõlil on mahe, võine maitse, mistõttu sobib see paljude roogade valmistamiseks, ilma et see muud maitsed üle jõu käiks. Oliiviõli, eriti ekstra neitsioliiviõli, on iseloomuliku puuviljase ja mõnikord piprase maitsega, mis võib parandada salatite, kastmete ja Vahemere piirkonna roogade maitset. Mõlemad õlid on tervisele kasulikud ning sisaldavad E-vitamiini ja antioksüdante. Avokaadoõli võib sisaldada rohkem E-vitamiini ja oliiviõli sisaldab kasulikke ühendeid, näiteks polüfenoole. Avokaadoõli mahe maitse ja kõrge suitsutamispunkt muudavad selle mitmekülgseks toiduvalmistamiseks, küpsetamiseks, grillimiseks ja praadimiseks. Oliiviõli, eriti ekstra neitsioliiviõli, kasutatakse tavaliselt salatikastmete, vinegrettide, marinaadide ja valmistoitude üle tilgutamiseks.

Millised on avokaadoõli eelised?

Avokaadoõlil on kõrge suitsutemperatuur, mistõttu sobib see kõrge temperatuuriga toiduvalmistamiseks, näiteks praadimiseks, hautamiseks ja grillimiseks. Tänu mahedale maitsele sobib see erinevate roogade maitsestamiseks. Seda võib kasutada teiste õlide, näiteks taime- või oliiviõli asemel erinevates retseptides. Avokaadoõli sisaldab rohkesti monoküllastumata rasvu, eriti oleiinhapet. Need tervislikud rasvad aitavad vähendada halba kolesterooli (LDL) ja suurendada head kolesterooli (HDL), edendades seega südame tervist. Avokaadoõlis sisalduvad monoküllastumata rasvad võivad parandada rasvlahustuvate vitamiinide ja muude toitainete imendumist toidust. Väikese koguse avokaadoõli lisamine salatitele või köögiviljadele võib parandada selliste oluliste toitainete nagu A-, D-, E- ja K-vitamiinide imendumist.

Kas avokaadoõli on tervislikum?

Avokaadoõli peetakse tervislikumaks, sest see sisaldab palju südametervise seisukohalt kasulikke monoküllastumata rasvu, antioksüdante ja parandab rasvlahustuvate vitamiinide imendumist. Samuti on sellel kõrge suitsutamispunkt, mistõttu sobib see kõrge temperatuuriga praadimiseks. Avokaadoõli on mitmekülgne valik paljude kulinaarsete rakenduste jaoks.

Kas avokaadoõli on hea teie nahale?

Jah, avokaadoõli peetakse üldiselt nahale heaks. See sisaldab rohkesti kasulikke toitaineid, sealhulgas A-, D- ja E-vitamiini ning olulisi rasvhappeid, nagu oomega-3 ja oomega-6. Need komponendid muudavad avokaadoõli nahale väga niisutavaks, toitvaks ja rahustavaks. avokaadoõlil on mitmeid potentsiaalseid eeliseid naha tervisele. See võib aidata niisutada ja niisutada kuiva nahka, tungides kergesti epidermise sisse ja moodustades kaitsva barjääri, mis takistab niiskuskaotust. Avokaadoõlis sisalduvad vitamiinid ja antioksüdandid võivad samuti aidata kaitsta nahka keskkonnakahjustuste eest ja edendada tervislikku jume. lisaks on avokaadoõlil põletikuvastased omadused, mis võivad leevendada ärritunud või põletikulise naha seisundit. See võib aidata leevendada selliseid haigusi nagu ekseem, psoriaas ja dermatiit. Õlis sisalduvad rasvhapped võivad aidata stimuleerida kollageeni tootmist, suurendada naha elastsust ning vähendada peente joonte ja kortsude ilmnemist.

Kas avokaadoõli ummistab poorid?

Avokaadoõli peetakse üldiselt vähese pooride ummistumisega õliks, mistõttu sobib see enamikule nahatüüpidele. See on suhteliselt kerge tekstuuriga ja imendub kergesti naha sisse, vähendades pooride ummistumise tõenäosust. Erinevalt mõnest raskemast õlist hinnatakse avokaadoõli koomadogeensust skaalal 0 kuni 5, kus 0 tähendab, et poorid on tõenäoliselt ummistumata ja 5 tähendab, et need on tõenäoliselt ummistunud. Hinne 2 tähendab, et avokaadoõli puhul on tõenäosus pooride ummistumiseks mõõdukalt väike ja seetõttu on akne või lööbe tekkimine vähem tõenäoline. Siiski on oluline märkida, et individuaalne reaktsioon igale nahahooldustootele võib olla erinev, nii et mõned inimesed võivad siiski leida, et avokaadoõli ummistab poore või põhjustab akne. Alati on soovitatav enne õli näole või kehale kandmist testida väikest nahapiirkonda, eriti kui teil on eriti tundlik või aknele kalduv nahk. Kui olete mures pooride võimaliku ummistumise pärast, võib avokaadoõli kasutada säästlikult või osana nahahooldustootest, mis sisaldavad teisi mittekomedogeenseid koostisosi.

Nahatüüp:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Afrika
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
200 g
Similar products
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline