Tootevalik
Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml
  • Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml

Neem õli, orgaaniline, Fushi, 50ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Neemiõli on võimas tervendav õli, millel on suur hulk võimsaid taimeühendeid, mistõttu on see mitmekülgne õli naha ja peanaha tervise taastamiseks ja puhastamiseks.

Tänu oma toitvatele rasvhapetele ja antibakteriaalsetele omadustele kasutatakse neemiõli Ayurveda's laialdaselt tavaliste nahaprobleemide, sealhulgas kuiva, ketendava ja plekilisele nahale kalduva naha raviks.

1462 €
Saadavus: 4 Kogus
Tootekood: 5055757971498

Soil Assotiation Organic

"Fushi Fresh-Pressed® 100% puhast neemi kasutatakse tavaliselt terapeutilise õlina, et toetada naha ja peanaha tervist.

Neemiõli on võimas tervendav õli, millel on suur hulk võimsaid taimeühendeid, mistõttu on see mitmekülgne õli naha ja peanaha tervise taastamiseks ja puhastamiseks. Tänu oma toitvatele rasvhapetele ja antibakteriaalsetele omadustele kasutatakse neemiõli Ayurveda's laialdaselt tavaliste nahaprobleemide, sealhulgas kuiva, ketendava ja plekilisele nahale kalduva naha raviks.

Neemiõli on ohutu, kuid väga tugev. See võib põhjustada kõrvaltoimeid inimestel, kellel on tundlik nahk või kellel on nahahaigused, näiteks ekseem. Kui kasutate neemiõli esimest korda, alustage väikese lahjendatud koguse kandmisega väikesele nahapiirkonnale, eemal näost.

Neemiõli eelised:

NAHAKOND

Tuntud oma põletikuvastaste, antimikroobsete ja rahustavate omaduste poolest, on see kasulik mitmesuguste nahahaiguste raviks ning aitab leevendada aknet, vähendada punetust ja ärritust ning leevendada kuiva ja sügelevat nahka.

PEANAHA JA JUUSTE HOOLDUS

Seda kasutatakse peanaha ja juuste probleemide, näiteks kõõma, kuivuse ja sügeluse raviks. Aitab niisutada peanahka, vähendada kõõma ja säilitada terve peanaha keskkonda.

SUUÕÕNE TERVIS

Neemiõli võib kasutada suuõõne puhastamiseks, kui suu on õliga hõõrutud, et soodustada suuõõne tervist. Selle antimikroobsed omadused aitavad võidelda bakterite vastu ja edendada suuhügieeni.

KASUTAMINE:

Nahahooldus. Lahjendage neemiõli mõne õliga (nt kookos- või oliiviõliga) ja kandke otse nahale. See võib aidata leevendada nahaärritusi, aknet või muid nahahaigusi. Enne suuremate nahapiirkondade pealekandmist tehke plaasterproov.

Juuste ja peanaha ravi. Segage neemiõli kandva õliga ja masseerige seda peanahale terve peanaha jaoks ja selliste probleemide nagu kõõm või kuivus lahendamiseks. Jätke see mõneks ajaks enne šampooniga pesemist.

Suuhügieen. Neemiõli võib kasutada traditsioonilistes ayurveda praktikates suu tervise parandamiseks. Lisage paar tilka neemi-õli sooja vette, jätke suhu paariks minutiks ja loputage. Olge ettevaatlik, et õli alla ei neelataks.

FUSHI TIPP:

Oluline on seda enne näole kandmist lahjendada neemiõliga. segage 3-4 tilka neemiõli 1 supilusikatäie valitud neemiõliga.

TÖÖTAB HÄSTI KOOS:

- Jojobaõli on suurepärane kandjaõli, millega saab segada geelitaolisi õlisid

- magusmandliõli - E-vitamiini rikas õli kehale kasutamiseks

Koostis:Azadirachta Indica (Neemiõli).

Mahepõllumajanduslik, värskelt pressitud, toitev, rafineerimata, külmpressitud ja säilitusainetevaba.

Päritoluriik: India.

Ei sisalda: nisu, gluteeni, laktoosi, suhkrut, soja, piimatooteid, GMOsid, heksaani, pestitsiide ja herbitsiide, kunstlikke värvaineid, lõhna- ja maitseaineid.

Säilitamistingimused: Hoida jahedas ja pimedas kohas. Ärge kasutage, kui pakend on kahjustatud.

-------------------------------------------------------------------

Milleks kasutatakse Neemi õli?

Neemiõli on mitmekülgne loodustoode, mida saab tänu oma kasulikele omadustele kasutada paljudes valdkondades. Seda kasutatakse erinevates tööstusharudes peamiselt selle putukatõrjeomaduste tõttu ja see on tõhus orgaaniline pestitsiid. Neemiõli tõrjub ja häirib paljude kahjurite, sealhulgas täide, lestade, kärbeste ja roomikute elutsüklit, mistõttu on see populaarne mahepõllumajanduslikus aianduses ja põllumajanduses. Lisaks sellele on neemi-õlil seenevastased omadused ja seda kasutatakse taimede seeninfektsioonide tõrjeks ja ennetamiseks. Lisaks oma aianduslike kasutusalade kõrval on neemõli traditsioonilises meditsiinis antiseptiliste, põletikuvastaste ja niisutavate omadustega. Seda võib leida nahahooldustoodetes, seebides, šampoonides ja kreemides, kuna see on kasulik erinevate nahahaiguste, näiteks akne, ekseemi ja psoriaasi raviks. Neemiõli on looduslik vahend, mis ühendab endas tõhususe ja keskkonnasõbralikkuse, mistõttu on see väärtuslik vahend nii põllumajanduses kui ka isikliku hoolduse valdkonnas.

Kuidas kasutada Neem õli täide vastu?

Valmistage neemiõli segu: segage puhas neemiõli kandjaõliga, näiteks kookos- või oliiviõliga, vahekorras 1 osa neemiõli ja 10 osa kandjaõli vahel. Kandke segu peanahale: masseerige neemiõli segu õrnalt peanahale, et katta kogu peanahk ja juuksejuured. Pöörake erilist tähelepanu piirkondadele, kus täid ja nitsad (täimunad) kõige sagedamini esinevad, näiteks kaela tagant ja kõrvade tagant. Katke pea: katke pea dušimütsiga või mähkige see rätikuga, et neemiõli segu ei jääks kohale ja ei määriks kangaid: jätke neemiõli segu peanahale ja juustele üleöö. See annab õlile piisavalt aega, et lämmatada täid ja katkestada nende elutsükkel: hommikul kammige juuksed põhjalikult peenikese kammiga, et eemaldada surnud täid. Alustage juurest ja kammige kuni otsteni. Pärast iga liigutust pühkige kamm paberrätikuga või loputage sooja seebiveega, et vältida uuesti nakatumist. Šampoon ja loputus: Peske juuksed põhjalikult šampooniga, et eemaldada neemõli ja allesjäänud täid. Kordusravi: Kordage neemiõli töötlemist ja kammimist iga 5-7 päeva tagant mõne nädala jooksul, et täid täielikult välja juurida. See aitab likvideerida äsja koorunud täisid, mis võivad olla esimesest ravist üle elanud. Võtke ennetavaid meetmeid: Uuesti nakatumise vältimiseks peske voodipesu, riideid ja isiklikke esemeid, mis võivad olla kokku puutunud täidega, kuumas vees ja kuivatage neid kõrgel temperatuuril. Tolmuimeerige pehme mööbel ja autoistmed ning sulgege pesemata esemed paariks nädalaks kilekottidesse.Oluline on märkida, et kuigi neemiõli võib olla tõhus looduslik vahend peatäide vastu, ei kõrvalda see ühe raviga kõiki täisid. Kui nakatumine püsib või muutub tõsiseks, on soovitav konsulteerida tervishoiutöötajaga või litsentseeritud apteekriga, et saada täiendavaid nõuandeid ja ravivõimalusi.

Kas Neemiõli võib jätta üleöö?

Jah, neemi-õli võib jätta üleöö mitmesuguseks kasutamiseks, sealhulgas peatäide või nahahoolduse raviks. Ööpäevaks jäetuna imendub neemõli kehasse ja toimib tõhusalt. Siiski tuleb neemiõli lahjendada baasõliga ja teha eelnevalt plaastertest, et veenduda, et õli suhtes ei teki kahjulikku reaktsiooni või tundlikkust. Lisaks kaaluge, kas katta pea dušimütsiga või kasutada rätikut, et kaitsta voodipesu või padjapüüri võimalike plekkide eest. Hommikul võite neemi-õli maha pesta, kasutades selleks mahedat šampooni või puhastades nahka põhjalikult.

Kuidas kasutatakse neemiõli Ayurveda's?

Ayurvedas kasutatakse neemiõli mitmel viisil tervise ja heaolu edendamiseks. Oma antibakteriaalsete, seenevastaste ja põletikuvastaste omaduste tõttu kasutatakse seda tavaliselt paikselt nahale. Neemiõli kasutatakse nahahaiguste, nagu akne, ekseemi ja psoriaasi raviks, samuti nahaärrituste leevendamiseks ja raviks. Seda kasutatakse ka peanaha ja juuste hooldamisel, et toita peanahka, võidelda kõõma vastu ja soodustada juuste kasvu. Neemiõli toetab arvatavasti suuhügieeni ja immuunsüsteemi toimimist. Seda võib kasutada ka seedetrakti tervise parandamiseks ja detoksikatsiooniprotsesside toetamiseks. Neemiõli on mitmekülgne koostisosa ayurveda meditsiinis, pakkudes palju terapeutilist kasu üldisele tervisele ja heaolule.

Miks on Neem õli nii tugev?

Neemiõli peetakse tugevaks, sest selle aktiivsete ühendite rikkalik koostis on põhjuseks selle võimsatele omadustele. See sisaldab mitmesuguseid bioloogiliselt aktiivseid komponente, nagu asadirachtin, nimbiin, nimbiin ja limonoidid, millel on putukatõrje-, seenevastased, antibakteriaalsed ja põletikuvastased omadused. Need ühendid toimivad sünergiliselt, andes neemõlile selle tugeva toime. Eelkõige asadirachtiin on põhikomponent, mille putukatõrje- ja putukatõrjeomadusi on põhjalikult uuritud, mis muudab neemõli tõhusaks looduslikuks pestitsiidiks. Lisaks sellele on neemõli tõhusus tingitud tema võimest häirida erinevate kahjurite ja mikroorganismide kasvu- ja paljunemistsükleid, mis muudab selle mitmekülgseks ja võimsaks lahenduseks põllumajanduses, kehahooldustoodetes ja traditsioonilises meditsiinis.

Nahatüüp:
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
3020 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
2011 €
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • −25%
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda