Tootevalik
E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
  • E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
  • E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
  • E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
  • E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
  • E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml
  • E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml

E-vitamiini tõeliselt hea kehaõli, Fushi, 50ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

"Fushi Really Good Vitamin E Skin Oil" on 100% taimsetest E-vitamiinidest valmistatud nahaõli, mis on intensiivselt niisutav ja antioksüdantide rikas. See õli on ideaalne venitusarmide, armide, peente joonte ja ebaühtlase nahatooni vähendamiseks. 100% vegan.

Kasulikud omadused: sügavalt taastab, toidab ja parandab.

KESKKONNAOSAD: kõrge 30000iµ potentsi, 100% puhas, taimset päritolu E-vitamiiniõli koos värskelt pressitud E-vitamiinirikaste õlide seguga - jojoba, nisu idud, vaarikas.

EESMÄRGID: Peened jooned ja kortsud, armid, naha paranemine, kuiv nahk.

3020 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 5060112860003

Õli niisutab ja kaitseb nahka optimaalselt. Peamine koostisosa on E-vitamiin (tokoferoolatsetaat), mis on saadud GMO-vabast oliiviõlist. Samuti sisaldab jojobaõli, nisuiduõli, metsviinamarja seemneõli ja apelsiniõli. See intensiivselt niisutav õli tungib sügavale nahka, toidab ja kaitseb seda. See aitab vähendada venitusarmide, armide, peente joonte ja ebaühtlase nahatooni teket. Samuti toidab küüned ja tugevdab kuivi või pragunenud küünenahkasid. Kuna E-vitamiin on oluline antioksüdant, kaitseb see tõhusalt vabade radikaalide eest.

Tõeliselt hea E-vitamiiniõli eelised:

Nahka parandav | 100% pähklivitamiin

Kõrge 30000iµ tugevusega, 100% puhas, taimset päritolu, mittesünteetiline, GMO-vaba E-vitamiiniõli d(a)-tokoferool, E-vitamiini looduslik vorm on kaks korda tugevam kui sünteetiline vorm, mis muudab selle naha jaoks kergemini imenduvaks ja pakub tõelist nahka parandavat kasu.

Toidab nahka | Vaarikaõli

Toitev, antioksüdantne ja looduslikult rikkalik E-vitamiiniõli, mis kaitseb nahka kahjustuste eest.

Tasakaalustav nahale | Jojobaõli

Looduslikult hüpoallergeenne õli, mis on looduslikult rikas E-vitamiini poolest ja niisutab nahka.

Naha toniseeriv | Nisuiduõli

Looduslikult rikas taimse E-vitamiini, mis on kõige rohkem nahka parandav vitamiin, mis on oluline naha taastumiseks ja ebaühtlase naha välimuse parandamiseks.

OMADUSED:

* Niisutab

* Toidab

* Taastab

* Kaitseb

* Vegan

* Ei ole testitud loomade peal

KASUTAMINE:

1. Fushi Fresh-Pressed® Really Good E-vitamiiniõli kandke paar tilka ükskõik millisele kehapiirkonnale ja masseerige õrnalt ringjate liigutustega, kuni see imendub.

2. Sügavaks niisutamiseks kandke see niiskele nahale või kasutage enne õli pealekandmist näoveebi.

3. Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E Oil sobib ideaalselt ka näo masseerimiseks, kasutades selleks madalatehnilisi massaaživahendeid, näiteks jadirulli või Gua Sha. Kandke paar tilka Fushi Fresh-Pressed® Really Good Vitamin E Oi ja masseerige nägu ja kaela.

FUSHI TIPP:

Iidne ayurveda massaažirituaal on väga oluline enesehooldusakt. Kui te aeglaselt ja teadlikult teostate enesemassaaži, olgu see siis kõhumassaaž või kogu keha massaaž, võtke aega, et mõelda kõigi põhjuste üle, miks te olete oma kehale tänulik ja kuidas see automaatselt ja väsimatult iga päev teie jaoks imesid teeb.

SEE JUHTUB KOOS:

- Vegan Collagen Builder - Aitab naha kollageeni moodustumisele.

- Fushi Really Good Hair Oil - toidab sügavalt, hooldab ja toetab hõrenevaid juukseid.

TULEMUS:

Sügavalt niisutatud, taastatud ja kaitstud nahk.

PEAMISED KOOSTISOSAD:

E-vitamiin - võimas antioksüdant, mis kaitseb vabade radikaalide ja naha enneaegse vananemise eest.

Jojobaõli - rikas rasvhapete poolest. Sellel on rahustav toime ja see aitab taastuda.

Koostisosad (INCI): D(Α)-Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil*+, Triticum Vulgare (Wheatgerm) Oil*+, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil*+, Citrus Aurantium Dulcis (Sweet Orange) Oil*+, Tocopherol (Vitamin E), Limoneneε, Linaloolε.* Organic IngredientΕ Components Of Essential OilsOf Total 49% Organic, 100% Natural Origin:+ -Fushi Fresh-Pressed Oils, Virgin Cold Pressed & Fresh From HarvestF -Fushi Fresh-Ground Herbs, Freshly Harvested & Triple InfusedMade From Freshly Pressed Oils From Harvest.

-------------------------------------------------------------------

Milleks kasutatakse E-vitamiiniõli?

E-vitamiiniõli kasutatakse sageli niisutava kreemina, et niisutada ja toita nahka. See võib aidata parandada naha tekstuuri ja üldist välimust, muutes selle siledamaks ja elastsemaks. Armi ja haavade paranemiseks: E-vitamiiniõlile omistatakse arvatakse omadusi, mis aitavad kaasa armide ja haavade paranemisele. See võib aidata vähendada armide välimust ja soodustada kudede taastumist. Vananemisvastane toime: E-vitamiiniõli kui antioksüdant võib aidata kaitsta nahka vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste eest, mis aitavad kaasa vananemisele. See võib aidata vähendada peente joonte, kortsude ja vanusevigastuste ilmnemist.

Kas E-vitamiini võtmine aitab ekseemi puhul?

E-vitamiini võtmise tõhusus ekseemi puhul ei ole veel hästi tõestatud ja individuaalsed tulemused võivad erineda. Kuigi E-vitamiin on tuntud oma antioksüdantsete omaduste ja võimaliku kasu poolest nahale, on vähe teaduslikke tõendeid selle konkreetse rolli kohta ekseemi ravis. Ekseem on keeruline nahahaigus, mis nõuab terviklikku ravi ja ravistrateegiaid, mis võivad hõlmata elustiili muutusi, niisutusvahendeid, paikselt manustatavaid ravimeid ja muid ettenähtud ravimeetodeid. Ekseemi raviks on alati soovitatav konsulteerida tervishoiutöötajaga, et saada individuaalseid nõuandeid ja soovitusi ekseemi raviks.

Kas E-vitamiiniõli võib kanda näole?

Jah, üldiselt peetakse E-vitamiiniõli kandmist näole ohutuks. E-vitamiin on tuntud oma antioksüdantsete omaduste poolest, mis aitavad kaitsta nahka vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste eest. Seda kasutatakse sageli nahahooldustoodetes ja arvatakse, et sellel on niisutav ja põletikuvastane toime. Siiski on oluline märkida, et iga inimese nahk on erinev ja mõned inimesed võivad olla E-vitamiiniõli suhtes tundlikud või allergilised. Alati on hea mõte teha enne kogu näole pealekandmist väikesel nahapiirkonnal plaastertest ja konsulteerida nahaarstiga, kui teil on mingeid probleeme või spetsiifilisi nahaprobleeme.

Kas E-vitamiin aitab kuiva ja sügeleva naha puhul?

E-vitamiin võib aidata kuiva ja sügeleva naha puhul tänu oma niisutavatele ja põletikuvastastele omadustele. Seda kasutatakse sageli nahahooldustoodetes, et leevendada kuivust ja rahustada ärritunud nahka. E-vitamiiniõli võib kasutada paikselt, et niisutada ja leevendada sügelust. Siiski on oluline märkida, et tõhusus võib olla inimeseti erinev ning kuiva ja sügeleva naha korraliku diagnoosi ja personaalse raviplaani koostamiseks on soovitatav konsulteerida nahaarstiga.

Kas E-vitamiin on hea silmade all?

E-vitamiini peetakse sageli kasulikuks silmade all olevale nahale. Selle antioksüdantsed omadused võivad aidata kaitsta selle piirkonna õrna nahka vabade radikaalide põhjustatud kahjustuste eest, mis võivad aidata kaasa enneaegsele vananemisele ja kortsude tekkimisele. E-vitamiinil arvatakse olevat ka niisutavaid omadusi, mis võivad aidata nahka niisutada ja vähendada kuivust või ketendust. Lisaks võib sellel olla põletikuvastane toime, mis võib aidata vähendada paistetust ja leevendada ärritust. Siiski on oluline märkida, et individuaalsed tulemused võivad erineda ning alati on hea mõte teha silmade all olevale õrnale nahale plaastertest ja konsulteerida nahaarstiga, enne kui kasutate uut toodet.

Nahatüüp:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Visų tipų odai
Päritoluriik:
Didžioji Britanija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
50 ml
Similar products
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
  • Uus
Läbimüüdud
Läbimüüdud