Roosiveel on iseloomulik magus maitse ja seda on kasutatud toiduks, parfüümiks ja Ayurveda's juba ammustest aegadest alates.
See sobib kasutamiseks näopesuvahendina.
Elustab õrna ja tundlikku nahka.
Kasutage näohoolduseks, toiduvalmistamiseks, aromaatseks vanniks.
Mahepõllumajanduslik toode, mis on valmistatud käsitsi korjatud punase roosi kroonlehe ekstraktist. Roosivett kasutatakse laialdaselt Pärsia ja Lähis-Ida toiduainetes. India köögis kasutatakse roosivett tavaliselt magustoitudes. Roosivee lisamine rikastab selliseid roogasid nagu "Gulab Jamun" või "Mango Lassi". Kuna roosiõli on väga tugeva maitsega, piisab tavaliselt mõnest tilgast.
Sobib näopesuks, värskendab õrna ja tundlikku nahka.
Roosivesi on valmistatud puhtast roosi kroonlehe ekstraktist, ilma kunstlike lõhna- ja maitseaineteta. See puhastab, värskendab ja toniseerib nahka, andes sellele loomuliku sära seestpoolt. Puhastab, värskendab ja toniseerib nahka.
Säilitab naha pH-tasakaalu, niisutab ja annab nahale loomuliku sära. Rahustab ja pakub leevendust päikesepõletuse ja ärrituse korral. Jahutab ja vähendab paistetust
Võib kasutada ka õhuvärskendajana või lisada vannile enne suplemist.
Koostisosad: vesi, roosi ekstrakt.