Tikka karripasta on kuulus Tandoori karripasta vürtside, kookoskreemi ja tomatitega. Enamasti kasutatakse seda väiksemate lihatükkide (tika) marineerimiseks ja küpsetamiseks. Tikka karripasta sobib ka tofu või köögiviljade keetmiseks.
India originaalköögi järgi maitsvate Tikka karriroogade valmistamiseks praadige köögivilju ja/või linnuliha või liha sibula ja värske ingveriga ghees (sulavõis) korraks, lisage Cosmoveda Tikka Masala pasta (1-2 spl portsjoni kohta) ja hautage. , kuni kõik on hästi keedetud.
Tikka karripasta on kuulus Tandoori karripasta vürtside, kookoskreemi ja tomatitega. Enamasti kasutatakse seda väiksemate lihatükkide (tika) marineerimiseks ja küpsetamiseks. Tikka karripasta sobib ka tofu või köögiviljade keetmiseks.
Kreemja kastme jaoks lisa maitse järgi hapukoort, toorjuustu- või kookoskoort, sega läbi ja keeda paar minutit. Serveeri riisiga.
Kui soovid intensiivsemat maitset, võid marineerida köögivilju, liha või tofut Tikka Masala pastas üleöö.
Koostis:
Vesi, tomatipüree*, päevalilleõli*, vürtsid* ( koriander* , köömned*, kurkum*, must pipar*, paprika*, kardemon*, kaneel*, apteegitill*, ingver*, sibul*, nelk*, terav paprika *, sinepiseemned* ), Asafoetida*, lambaläätsed*, punased läätsed (Masoor Dal)* , veiniäädikas*, kreemjas kookospähkel*, ajurveeda kivisool, tamarindipasta*, ajurveeda toorsuhkur (jaggery)*, võirasv (ghee). )*.
* Mahepõllumajandusest
Allergeenid: Võib sisaldada laktoosi ja piimavalkude jälgi.
Ettevalmistus / kasutamine:
Vaata näidisretsepti ülalt.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 591,5 kJ / 141,4 kcal
Rasvad: 11,1 g, millest küllastunud rasvhapped: 1,3 g
Süsivesikud: 6,6 g, millest suhkur: 0,9 g
Valk: 2,7 g
Sool: 3,3 g
Säilitamistingimused: Hoida jahedas ja kuivas kohas. Pärast avamist hoida külmkapis ja kasutada 3-4 nädala jooksul.
Päritolu: EL/ELi mittekuuluv põllumajandus
Tootja: Cosmoveda, Berliin, Saksamaa
ne ES