Koiduoad on oad, millel on pruunikas koor ja pruunikaskollane sisemus. Nad on maitsvad tavalise dali või idudena.
Koiduubadel on kohvivärviline koor ja need on tõenäoliselt kõige väiksemad Indias ja Pakistanis kasvatatavad oad.
Nad on eriti populaarsed India roogades koos riisi või hakklihaga ning kombineerituna teiste ubade või kikerhernestega.
Koiduubadel, mida hääldatakse "Moat" ja mida Indias tuntakse "Matki" nime all, on pruunikas koor ja pruunikaskollane sisemus. Nad on maitsvad tavalise dali või idudena. Matki ube võib leotada üleöö, seejärel siduda niiske lapiga kinni ja jätta 10-12 tunniks idanema.
Matki ubadel on kohvivärviline koor ja need on tõenäoliselt kõige väiksemad Indias ja Pakistanis kasvatatavad oad. Nad on eriti populaarsed India roogades koos riisi või hakklihaga ning kombineerituna teiste ubade või kikerhernestega. Neid tuleks enne keetmist umbes 30 minutit leotada. Oad on Indias ja Pakistanis põhitoiduks ning neil on köögis oluline roll.
Kogege India autentset maitset "TRS Moth Beans", mis on kõrge valgusisaldusega ja madala rasvasisaldusega toit, mida kasutatakse paljudes traditsioonilistes India roogades. Need oad sisaldavad rohkelt olulisi toitaineid ja sobivad ideaalselt karritesse, salatitesse ja lisanditesse. Nad sobivad ideaalselt ka idanemiseks, andes roogadele tervisliku ja maitsva krõmpsu.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia - 1435 kJ / 343 kcal
Rasv -1,6g, millest küllastunud rasva - 0g
Süsivesikud - 61,5 g, millest suhkrud - 6,5 g
Kiudained - 4 g
Valgud - 22,9 g
Sool - 0 g
Koostisosad: Koiduoad
Säilitamine: Säilitada õhukindlas pakendis jahedas ja kuivas kohas.