Toor Dal on purustatud tuviherne (Toor läätsed).
Toor Dali kasutatakse India suppides ja roogades.
Toor läätsi peetakse maitsvaks ja väga tervislikuks, sest see sisaldab rohkelt kiudaineid ja valke. Terad on veidi suuremad kui Indias ja Pakistanis tuntud mung läätsede terad, mistõttu neid kasutatakse sageli hautistes või liharoogades. Toor läätsed on hea alternatiiv kartulile, riisile või leivale ning neid tuleks enne keetmist umbes 30 minutit leotada.
Mis teeb meie TRS Toor läätsed eriliseks:
- väga hea süsivesikute, valkude, kiudainete ja rasvade allikas
- maitsev mahe pähkline maitse
- sisaldab erinevaid mineraalaineid, nagu kaltsium, kaalium, magneesium, raud
Nautige TRS Toor Dali, India põhiliseks läätseks oleva valgu- ja kiudainerikka läätse autentset maitset. See kõrgekvaliteediline toode on pärit usaldusväärsetelt India kaubamärkidelt ja sobib ideaalselt traditsiooniliste roogade, näiteks praetud dal'i või sambar'i valmistamiseks. Oma pehme tekstuuri ja pähklimaitsega "TRS Toor Dal" on lihtne valmistada ja väga toitev, mistõttu on see tervislik valik tasakaalustatud toitumiseks. Lihtsalt leotage, keetke ja maitsestage vürtsidega, et valmistada maitsvat, valgurikast rooga.
Tüüpilised toidud TRS Toor läätsedega:
Lõuna-Indias on Toor läätsed Sambhar'i põhikomponent. Neid võib kasutada ka Khichidi ja Rajasthani roogades, nagu Dal Baati, ning neid serveeritakse sageli koos riisi, India rotide või naan-leivaga.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia/kalorid: 1260kJ/300kcal
Rasv: 5 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0 g
Süsivesikud: 50 g, millest suhkrute sisaldus: 5,3 g
Kiudained: 5 g
Valgud: 20g
Sool: 1g
Koostis: 100% Toor läätsed (tuviherne)
Säilitustingimused: säilitatakse jahedas ja kuivas kohas, eemal tugevatest aroomidest.