See on kõvast nisust valmistatud jämedat, kahvatukollast jahu, mida kasutatakse traditsiooniliste makaronide valmistamiseks. Seda võib kasutada ka pizza-, leiva- ja küpsisetainas.
India ja Pakistani maiustusi valmistatakse sageli mannajahust. See on väga maheda maitsega ja seda kasutatakse mõnikord koos teiste jahudega pakistani leiva (roti) valmistamiseks.
See on kõvast nisust valmistatud jämedat, kahvatukollast jahu, mida kasutatakse traditsiooniliste makaronide valmistamiseks. Seda saab kasutada ka pitsa-, leiva- ja küpsisetainaste ning gnocchi valmistamiseks. Mõiste viitab Briti piimapudingile, milles jahu on põhjalikult keedetud ja suhkruga magustatud. Seda rooga serveeritakse mee, moosi või värskete või kuivatatud puuviljadega.
TRS manna on kõva nisu jämedalt jahvatatud keskmine osa. Manna kasutatakse pastatoodete, hommikuhelveste, pudingite ja kuskussi valmistamiseks. Manna kasutatakse ka India magusate roogade, nagu Halwa ja Kesari, ning soolaste roogade, nagu Rava Dosa, Rava Idli ja Upma, valmistamiseks.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia/kalorid: 1493kJ/352kcal
Rasv: 3,2 g, millest küllastunud rasvhappeid: 0 g
Süsivesikud: 65,8 g, millest suhkrud: 4,2 g
Kiudained: 0 g
Valgud: 15g
Sool: 0 g
Koostisosad: kõva nisujahu (manna jämedat)
Säilitada jahedas ja kuivas kohas tihedalt suletud pakendis.