Tootevalik
Manna peenestatud kõva nisujahu Semolina Fine, TRS, 500g
Bränd: TRS
Manna peenestatud kõva nisujahu Semolina Fine, TRS, 500g
  • Manna peenestatud kõva nisujahu Semolina Fine, TRS, 500g
  • Manna peenestatud kõva nisujahu Semolina Fine, TRS, 500g

Manna peenestatud kõva nisujahu Semolina Fine, TRS, 500g

Bränd: TRS

Peen manna, tuntud ka kui "Sooji" või "Rava", on mitmekülgne koostisosa, mida kasutatakse paljudes erinevates köökides.

See peenelt jahvatatud nisutoode sobib ideaalselt mitmesuguste roogade valmistamiseks, alates kohevast upmast ja soolastest pannkookidest kuni maitsvate maiustusteni nagu halva

353 €
Saadavus: 9 Kogus
Tootekood: A-161

See on kõvast nisust valmistatud kahvatukollane jahu, mida kasutatakse traditsiooniliste makaronide valmistamiseks. Seda saab kasutada ka pitsa-, leiva- ja küpsisetainaste ning gnocchi valmistamiseks. Mõiste viitab Briti piimapudingile, milles jahu on põhjalikult keedetud ja suhkruga magustatud. Seda rooga serveeritakse mee, moosi või värskete või kuivatatud puuviljadega.

TRS " Semolina fine" on kõva nisu jahvatatud keskosa. Manna peen manna on veidi jämedam kui nisujahu. Mannajahust valmistatakse makarone, hommikuhelbeid, pudinguid ja kuskussi, samas kui peenest mannajahust valmistatakse India magusaid roogasid, nagu Halwa ja Kesari, ja soolaseid roogasid, nagu Rava Dosa ja Upma.

TRS Avastage Fine Semolina manna mitmekülgsust aadressil , mis on oluline paljude maitsvate roogade valmistamiseks. See peenelt jahvatatud nisujahu sobib ideaalselt mitmesuguste roogade valmistamiseks, alates soolastest kuni magusateni.TRS Ükskõik, kas soovite valmistada traditsioonilisi roogasid, nagu halva või kuskuss, või proovida uusi retsepte, " Fine Semolina" tagab suurepärase tekstuuri ja kvaliteedi kõigi teie kulinaarsete seikluste jaoks.

Peen manna, mida tuntakse ka kui "Sooji" või "Rava", on mitmekülgne koostisosa, mida kasutatakse paljudes erinevates köökides. See peenelt jahvatatud nisutoode sobib ideaalselt mitmesuguste roogade valmistamiseks, alates kohevast upmast ja soolastest pannkookidest kuni maitsvate maiustusteni, nagu halva. Manna Fine sisaldab rohkelt valke ja kiudaineid ja on toitev valik teie toidutuppa. Peen tekstuur tagab, et toidud on iga kord siledad ja tükivabad. Semolina Fine sobib ideaalselt nii traditsioonilistesse India retseptidesse kui ka uuenduslikesse kulinaarsetesse loomingutesse, sest see on põhitoode, mis lisab teie kööki nii toitu kui ka maitset.

Toiteväärtus 100g:

Valku (13g), rasva (1,1g), süsivesikuid (73g), kiudaineid (3,9g).

Koostisosad: kõva nisujahu (manna peen)

Säilitada jahedas ja kuivas kohas tihedalt suletud pakendis.

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Kaal / Kogus:
500 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
499 €