Tootevalik
Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml
  • Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml

Õli liigestele ja lihastele Really Good, Fushi, 100ml

Bränd: Fushi
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline

Kasulikud omadused: rahustab ja toetab väsinud, valutavaid liigeseid ja lihaseid ning stimuleerib vereringet.

Peamised koostisained.

Eesmärk: Valu, liiges- ja lihasvalu, pärast sporti.

3020 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 5060112866029

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil" sisaldab stimuleerivat segu õlidest ja taimeekstraktidest, mis on ideaalne valusatele lihastele ja väsinud liigestele. See leevendab lihasvalu ja lõdvestab liigeseid. Pärast kasutamist tunnete end ergastatuna ja taaselustatuna. Ideaalne pärast treeningut!

Toime

"Fushi Really Good Muscle & Joints Oil" leevendab lihas- ja liigesevalu. See sisaldab muu hulgas krõbedaid rohtu, kambriumi, musta pipart ja rosmariini. See soe ja rahustav kombinatsioon rahustab ja värskendab jäikasid, valutavaid ja väsinud lihaseid ja liigeseid. Eukalüpti värskendav lõhn aktiveerib meelt.

Tõeliselt hea lihaste ja liigeste õli kasulikkus

VERERINGE | BOSWELLIA

Fresh-Ground® boswelliat, tugevat taimevaiku, kasutatakse traditsiooniliselt Ayurveda's, et toetada liigeste tervist, parandada liikumist ja parandada vereringet.

VALU LEEVENDAMINE | ASHWAGANDHA

Üks tuntumaid adapogeensete omadustega ayurveda ravimtaimi, mis aitab toetada väsinud liigeseid.

TUGEVUS | LAGRITS JA TULSI

Kaitsvad ravimtaimed, mis on tuntud üldise heaolu parandamise ning väsinud ja jäikade liigeste leevendamise poolest.

MUGAVUS | VALERIAN

Rahustav ravimtaim, mis on tuntud oma võime poolest rahustada ja leevendada väsinud liigeseid.

OMADUSED:

* Rahustav

* Taastab

* Vegan

* Ei ole testitud loomade peal

KASUTAMINE:

1 - VALUVAIGISTAV ÕLI. Masseerige kahjustatud piirkonda hommikul ja õhtul ringjate liigutustega. Pidevaks hoolduseks kandke üks kord päevas või vastavalt vajadusele.

2- MASSAAŽIÕLI. Võib kasutada massaažiõlana.

FUSHI TOP TIPP:

Ayurveda rituaalid: Kasutage Fushi Really Good Muscle & Jointsi õli, et teha endale armastavalt ja kannatlikult abhyanga massaaži (enesemassaaž), nagu seda soovitab Ayurveda. Keskendu valu- või põletikualadele: masseeri väsinud põlvi, puusasid, selga, kaela, õlgu ja kõiki liigeseid. Seda võib kasutada ka vannitoolidena ja see toimib eriti hästi koos Epsomi soolavanniga.

TÖÖTAB HÄSTI KOOS:

- Ashwagandha - adaptogeenne ravimtaim, mis aitab kehal ja vaimul reageerida stressile.

- Calmaid - rahustavate ürtide segu, mis tagab rahuliku une.

TULEMINE:

Lihased ja liigesed tunduvad vähem valulikud ja väsinud.

PEAMISED KOOSTISOSAD:

E-vitamiin - võimas antioksüdant, mis kaitseb vabade radikaalide ja naha enneaegse vananemise eest.

Viinamarjaseemneõli - toitev, kerge tekstuuriga õli, millel on tugevad antioksüdantsed omadused

Magusmandliõli - toidab, pehmendab ja kaitseb kuivamise eest.

Koostisosad (INCI): Cocos Nucifera (Coconut) Oil+*, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil+*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil+*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil+*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil+*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil+*, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil+*, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit Oil+*, Withania Somnifera (Ashwagandha) Root Extractf, Sida Cordifolia (Bala) Root Extractf, Boerhavia Diffusa (Punarnava) Root Extractf, Premna Serratifolia (Headache Tree) Root Extractf, Mesua Ferrea (Ceylon Ironwood) Flower Extractf, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extractf, Valeriana Officinalis (Valerian) Root Extractf, Berberis Aristata (Indian Barberry) Root Extractf, Boswellia Serrata (Indian Frankincense) Resin Extractf, Ocimum Tenuiflorum (Holy Basil) Extractf, Glycyrrhiza Glabra (Liquorice) Root Extractf, Gmelina Arborea (Gamhar) Root Extractf, Clerodendrum Trichotomum (Harlequin Glorybower) Branch Extractf, Aegle Marmelos (Indian Bael) Root Extractf, Solanum Indicum (Black Nightshade) Root Extractf, Tribulus Terrestris (Bindii) Extractf, Solanum Virginianum (Yellow-Fruit Nightshade) Extractf, Stereospermum Chelonoides (Paroli) Root Extractf, Hedysarum Alhagi (Camelthorn) Leaf/Stem Extractf, Desmodium Gangeticum (Salpani) Root Extractf, Oroxylum Indicum (Indian Trumpet Flower) Root Extractf, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Extractf, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Extractf, Limoneneε, Linalolε.

* Orgaaniline koostisosa

Ε - Looduslikud eeterlike õlide komponendid

+ -Fushiõlid, orgaanilised, külmpressitud ja värskelt korjatud

F -Fushi ürdid, orgaanilised, värskelt koristatud ja kolmekordselt täidetud

Ei sisalda: kemikaale, säilitusaineid, lõhna- ja maitseaineid ega lisaaineid.

Hoida jahedas ja pimedas kohas ja kasuta õli pärast avamist 12 kuu jooksul.

-------------------------------------------------------------------

Milline on parim õli lihastele?

Ayurvedas kasutatakse lihastega seotud probleemide puhul erinevaid õlisid, sõltuvalt individuaalsest konstitutsioonist, konkreetsest seisundist ja došade tasakaalustamatusest. Seesamiõli on Ayurvedas kõrgelt hinnatud oma soojendavate ja toitvate omaduste tõttu. Seda kasutatakse tavaliselt lihasvalu, jäikuse ja põletiku leevendamiseks. Usutakse, et seesamiõli tasakaalustab Vata dosha't, mis on seotud liikumise ja lihastega seotud probleemidega. Mahanarayana-õlid on traditsiooniline ayurveda-õlipreparaat, mis koosneb mitmesugustest ravimtaimedest ja õlidest. Seda kasutatakse spetsiaalselt lihaste ja liigestega seotud probleemide, nagu lihasvalu, jäikus, artriit ja isheemiatõbi, lahendamiseks. See aitab tasakaalustada Vata ja Pitta došasid.

Kuidas kasutada Really Good Muscle & Jointsi õli?

Lihasõli kasutamise sagedus võib inimeselt inimesele erineda. Kui teil on äge lihasvalu või ebamugavustunne, võite kasutada lihasõli 2-3 korda päevas või vastavalt vajadusele. Masseerige õli kahjustatud piirkonda õrnade ringjate liigutustega. Krooniliste lihasprobleemide või regulaarse lihashoolduse korral võite kasutada õli 1-2 korda päevas. Järjepidevus on pikaajalise kasu võti. Optimaalse tulemuse saavutamiseks võite kaaluda enesemassaažirutiini lisamist või otsida professionaalset ayurveda massaaži. Kui kasutate lihasõli enne füüsilist tegevust või treeningut, kandke seda 10-15 minutit enne tegevust, et soojendada lihaseid ja parandada vereringet. Pärast tegevust võite õli uuesti peale kanda, et aidata lihastel lõdvestuda ja rahuneda. Ärge unustage oma keha kuulata ja kohandage vastavalt vajadusele pealekandmise sagedust. Kui teil tekivad kõrvaltoimed või kui valu püsib, on oluline konsulteerida Ayurveda arsti või tervishoiutöötajaga edasiseks hindamiseks ja soovituste saamiseks.

Kas Really Good Muscle & Joints õli võib kasutada massaažiks?

Lihasõli on tavaliselt spetsiaalselt mõeldud lihasvalu ja -pinge leevendamiseks ning lõdvestumise soodustamiseks pärast füüsilist tegevust. Kuigi lihasõli võib kasutada iseseisva massaažiõlina, on see üldiselt mõeldud sihipäraseks kasutamiseks teatud kehaosadele, mitte kogu keha massaažiks, et kasutada seda massaažiõlina, segage seda Fushi Sweel mandliõliga 1:1, et see oleks vähem stimuleeriv, kuid piisavalt terapeutilise väärtusega, et keha noorendada ja rahustada.

Kas õli sobib lihasvalu leevendamiseks?

Ayurveda põhimõtete kohaselt on lihasvalu sageli põhjustatud keha došade (energiajõudude) tasakaalustamatusest või toksiinide kogunemisest. Õli kandmine kahjustatud piirkonnale aitab lihaseid, kõõluseid ja liigeseid määrida, vähendab hõõrdumist ja soodustab sujuvat liikumist. See aitab vähendada lihaste jäikust ja pingeid. Õli suudab tungida läbi nahakihtide ja jõuda sügavale kudedesse, et toita ja soodustada paranemist.Teatud ayurvedaõlid, nagu meie Really Good Muscle & Joints õlis kasutatav Mahanarayana segu, sisaldavad segu ravimtaimedest, millel arvatakse olevat detoksikatsiooniomadusi. Need õlid aitavad eemaldada lihastesse ja liigestesse kogunenud toksiine, mis võivad põhjustada lihasvalu. Õliga massaaž parandab lümfivoolu, lõdvestab lihaseid ja stimuleerib endorfiinide - keha loomulike valuvaigistite - vabanemist.

Kui kaua kulub Really Good Muscle & Joints Oil'i toimimiseks aega?

Õli kasutamisel võite tunda soojendavat tunnet, mis aitab leevendada lihasvalu ja -pingeid. See otsene toime on sageli tingitud õlisse lisatud koostisosadest, nagu kampfeer, toimeainetest ja soojendavatest ravimtaimedest. Te peaksite tundma leevendust 30 minuti kuni tunni jooksul. Pikaajalise toime osas võib lihasõli pakkuda leevendust ja lõõgastust mitu tundi pärast pealekandmist. Siiski on oluline märkida, et lihasõli ei ole imerohi ja see ei pruugi anda koheselt või püsivalt leevendust kõigile inimestele või seisunditele. Samuti tasub meeles pidada, et lihasõli tõhusus võib sõltuda ka kogetud lihasvaevuste raskusastmest ja iseloomust. Püsivamad või tõsisemad probleemid võivad nõuda tervishoiutöötaja poole pöördumist täieliku hinnangu andmiseks ja asjakohase ravi saamiseks.

Nahatüüp:
Visų tipų odai
Soovitatav
Raumenims
Sąnariams
Päritoluriik:
ne ES
Tootja riik:
Didžioji Britanija
Summa:
100 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
  • −30%
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
1709 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
1003 €