Tootevalik
Lõõgastav massaažiõli Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml
Bränd: Nimi Ayurveda
Lõõgastav massaažiõli Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml
  • Lõõgastav massaažiõli Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml

Lõõgastav massaažiõli Mahanarayana Thailam, Nimi Ayurveda, 200 ml

Bränd: Nimi Ayurveda

Mahanarayana Thailam Ayurvedic Massage Oil peetakse kõrgeima kvaliteediga õliks alates India maharadža aegadest. Sellel on toitev ja meeliülendav toime ning seda võib soovitada inimestele, kes on eriti stressis. Klassikalise Ayurveda kirjanduse põhjal sobib see kõige paremini Marma massaažiks.

Ayurveda allikatekst: Sahasrayogam.

Selle klassikalise Ayurveda massaažiõli positiivsed omadused on väga tõhusad. Seetõttu on see suurepärane õli ka sportlastele ja kõikidele spordialadele.

3821 €
Saadavus: 2 Kogus
Tootekood: 7044/1

Segu iidsetest Ayurveda õlidest 56 ürdist. Seda on Indias kasutatud tuhandeid aastaid. Mahanarayani õli sobib ideaalselt Vata tüüpi inimestele ja aitab kõrvaldada Vata tasakaalustamatust. Vata on loomulikult kuiv ja külm ning see õli soojendab ja rahustab.

Nimi Ayurveda klassikaline Ayurveda massaažiõli Mahanarayana Thailam on väga populaarne oma lõõgastavate omaduste poolest, nagu nimigi ütleb: "Maha" tähendab "suurepärane" või "majesteetlik", "Narayana" tähendab "rahu" või "lõõgastus".

Mahanarayana Thailam Ayurveda massaažiõli peetakse kõrgeima kvaliteediga õliks alates India maharadade ajast. Sellel on toitev ja meeliülendav toime ning seda võib soovitada eriti stressi ja Vata liialduse korral. Klassikalise Ayurveda kirjanduse põhjal sobib see ideaalselt Marma massaažiks (Ayurveda allikas: Sahasrayogam).

Saate kiiresti tunda selle klassikalise Ayurveda massaažiõli positiivseid omadusi. Seetõttu on see suurepärane õli ka sportlastele ja sportlastele.

Mahanarayan õli on iidsete retseptide järgi valmistatud traditsiooniline Ayurveda õli, mis sisaldab ekstrakte 56 ravimtaimest (gokshura, shatavari, sandlipuu, nimba ja paljud teised). Õli tervendavad koostisosad tungivad läbi naha põletikulistesse piirkondadesse, pakkudes tõhusat leevendust liigeste ja selgroo valulikele koldetele. Mahanarayani õlis sisalduvad looduslikud vitamiinid A, E, D3, mineraalid, tagavad õli toime rakumembraani tasemel, aitavad normaliseerida happe-põletikulisi protsesse kahjustatud kudedes ja kaltsiumi ainevahetust, mis viib kaltsiumisoolade kogunemise vähenemiseni. Pange tähele, et mürri ekstrakt on kõige võimsam looduslik reumavastane ja valuvaigisti.

Massaažiõli sisaldab 56 ravimtaime ekstrakti!

Põhijooned:

1. Tungib sügavalt liigeste kudedesse.

2. Võib toimida valuvaigistina.

3. Võib aidata kõrvaldada põletikku ja turset.

4. Õrn soojendus.

5. Kõhrekoe regeneratsiooniprotsesside stimuleerimine.

Annustamine ja doseerimine: enne kasutamist võtke 10-15 minutit kuuma vanni (0,5 kg soolaga) või kandke haigetele liigestele 10-15 minutiks kuuma sidemega hüpertoonilise (soolalahusega) või tehke kuum mähis - lülisamba patoloogia korral. Seejärel kanna peale õhuke kiht õli ja masseeri liigeseid või selgroogu 10-15 minutit. Laske vähemalt 30 minutit leotada. enne pesemist.

Vastunäidustused: individuaalne tundlikkus komponentide suhtes. Õli võib soovitada alates 4. eluaastast.

Ettevaatusabinõud: Vältida kokkupuudet limaskestade ja kahjustatud nahaga.

Kasutussoovitused: välispidiseks kasutamiseks. Hõõruda haigetesse liigestesse, kasutada üldkehamassaažiks. Kasutatakse üldise väsimuse vähendamiseks ja liigeste liikuvuse tagamiseks ning nende normaalses seisundis hoidmiseks. Seda õli saab kasutada ka kohalikuks ja üldkehamassaažiks (v.a pea). Seejärel võite selle jätta üleöö või loputada sooja veega. Kogu keha massaažiks peske nahka pärast massaaži sooja vee ja Ayurveda seebiga.

Õli kasutatakse üldise väsimuse vähendamiseks ja jõu taastamiseks. Soovitatav kasutada enne või pärast sporti, joogatreeninguid. Kasutamine enne treeningut aitab tugevdada lihaseid, tõsta nende elastsust ja toonust, kasutamine pärast – aitab lõõgastuda. Nagu öeldud, sobib massaažiks.

See õli on saanud nime India jumaluse Narajani (Vishnu) järgi – Suure Narayana ("mahanarayan") järgi. Õli valmib mõne kuuga – kuumutatakse suures anumas madalal kuumusel, lisades alati vajalikke komponente.

Massaažiõli Mahanarayana Thailam Ayurveda ei sisalda emulgaatoreid, mistõttu võib see madalal temperatuuril muutuda kõvaks. Optimaalseks kasutamiseks soojendage õli soojas veevannis õrnalt temperatuurini 36-40 ° C. Enne kasutamist loksutage pudelit korralikult.

Pärast massaaži laske õlil vähemalt 30 minutit või paremini üleöö nahka imenduda, enne kui lähete vanni või duši alla.

Koostis (INCI): Sesamum Indicum Oil, Asparagus racemosus Rhizome, Boerhavia diffusa Root, Withania somnifera Root, Aegle marmelos Root, Erythrina variegata Stem Bark, Merremia tridentata Plant, Oroxylum indicum Root, Premna corymbosa Root, Sida rhombifolia Root, Sida spinosa Root, Solanum anguivi Root, Solanum xanthocarpum Root,  Stereospermum colais Root, Tribulis terrestris Fruit, Withania somnifera Stem, Acorus calamus Root, Alpinia galanga Rhizome, Anethum sowa Seed, Asphaltum punjabinum, Butea monosperma Stem Bark, Cedrus deodara Heart Wood, Cinnamomum tamala Leaf, Coleus aromaticus Plant, Curcuma longa Root, Cyperus rotundus Rhizome, Desmodium gangeticum Root, Eclipta alba Plant, Elettaria cardamomum Seed, Glycyrrhiza glabra Stem, Inula racemosa Rhizome, Ipomea paniculata Rhizome, Mesua ferrea Flower, Pseudarthria viscida Root, Rock salt, Rubia cordifolia Stem, Taxus baccata Leaf, Vigna pilosa Root, Vigna radiata Root, Cinnamomum camphora Excudates, Crocus sativus Flower.

* Pane tähele! Kõik viited selle toote komponentide omadustele on kogutud ja salvestatud autoriteetsetest allikatest ning on seotud koostisainete, mitte tootega. Teave ei ole reklaam.

Teabe allikad:

https://www.researchgate.net/publication/271531948_In_vitro_anti-inflammatory_effects_of_Mahanarayan_oil_formulations_using_dendritic_cells_based_assay

http://ukaazpublications.com/attached/publications/article%20(40-45).pdf

India Ayurvedic Pharmacopeia, I osa, I köide, 1. väljaanne kordustrükk 2001, Publitseeritud väljaannete kontroller, tsiviilliinid, Delhi - 110054 Govt. Indiast. Lehekülg nr. 47.

Kehatüüp (dosha):
Vata
Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Vokietija
Summa:
200 ml
Similar products
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
1709 €
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Läbimüüdud
Autentne Ayurveda Autentne Ayurveda
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Orgaaniline Orgaaniline