Pistaatsiapähklid on maitsev vahepala söögikordade vahel ning neid kasutatakse India köögis tavaliselt selliste magustoitude nagu Pista Burfi ja Kulfi valmistamiseks.
Võrreldes teiste pähklitega on nad suhteliselt madala kalorsuse ja rasvasisaldusega, kuid valgu-, vitamiini- ja mineraalaineterikkad.
Pistaatsiapähkleid võib ka tükeldada ja lisada suppidesse, salatitesse, küpsetatud toodetele või jäätisele.
Pistaatsiapähklid on maitsev vahepala söögikordade vahel ning neid kasutatakse India köögis tavaliselt selliste magustoitude nagu Pista Burfi ja Kulfi valmistamiseks. Võrreldes teiste pähklitega on nad suhteliselt madala kalorsuse ja rasvasisaldusega, kuid valgu-, vitamiini- ja mineraalaineterikkad. Pistaatsiapähkleid võib ka tükeldada ja lisada suppidesse, salatitesse, küpsetatud toodetele või jäätisele.
Toiteväärtus 100 g kohta:
Energia / kalorid: 1686kJ / 562kcal
Rasv: 45 g, millest küllastunud rasvhappeid: 6 g
Süsivesikud: 28 g, sellest suhkrud: 8 g
Lõhustunud aineid: 10 g
Valgud: 20 g
Sool: 0 g
Koostis: Pistaatsiapähklid ilma kooreta.
Päritoluriik: India
Tootja: TRS Wholesale Co.Ltd, Southall, Middlesex, Ühendkuningriik
Säilitada jahedas ja kuivas kohas.