Tootevalik
Näokoorija ensüümidega Kali Musli, Orientana, 50 ml
Bränd: Orientana
Veido šveitiklis su fermentais Kali Musli, Orientana, 50 ml
  • Veido šveitiklis su fermentais Kali Musli, Orientana, 50 ml
  • Veido šveitiklis su fermentais Kali Musli, Orientana, 50 ml
  • Veido šveitiklis su fermentais Kali Musli, Orientana, 50 ml

Näokoorija ensüümidega Kali Musli, Orientana, 50 ml

Bränd: Orientana

See ensümaatiline koorimine koorib nahka õrnalt. Ideaalne tundlikule ja punetusele kalduvale nahale, kuna ei vaja koorimist. See on rikas taimeekstraktide poolest. Eemaldab surnud naharakud, tugevdab nahka ja noorendab seda. Annab nahale noorusliku, särava välimuse ja kergendab värvimuutusi.

* Vegan
* Valmistatud 99% looduslikest koostisosadest
* Eemaldab tõhusalt surnud rakud
* Aitab nahal taastuda
* Teie nahk muutub niisutatuks ja märgatavalt uuenenud
* Saad lahti punetusest ja liigsest tundlikkusest
* Noorem välimus ja särav nahk

2011 €
Saadavus: 1 Kogus
Tootekood: 5906395235285

See ensümaatiline koorimine koorib õrnalt nahka. Ideaalne tundlikule ja punetavale nahale, kuna ei vaja koorimist. See on rikas taimeekstraktide poolest. Eemaldab surnud naharakud, tugevdab nahka ja noorendab seda. Annab nahale noorusliku, särava välimuse ja muudab värvimuutused heledamaks.

* Vegan
* Valmistatud 99% looduslikest koostisosadest
* Eemaldab tõhusalt surnud rakud
* Aitab nahal taastuda
* Teie nahk muutub niisutatuks ja märgatavalt uuenenud
* Vabane punetusest ja ülitundlikkusest
* Noorema välimusega ja särav nahk

Toote omadused:

Lõhn: Lõhnatu koorija annab teie tundlikule nahale tõelise leevenduse.

Tekstuur: Rasvase tekstuuri tõttu on määrimine väga lihtne ja meeldiv. See ei sisalda jämedaid osakesi, seega ei ärrita teie ülitundlikku nahka.

Miks? Ideaalne neile, kes kannatavad ülitundlikkuse, dehüdratsiooni, sügelev nahk. Ideaalne punakale, õrnale nahale.

Kuidas teie nahk end tunneb? Teie nahk on täiuslikult noorenenud ja värske. See on korralikult niisutatud ja tunneb end regenereerituna.

Milline hakkab teie nahk välja nägema? Vabanete punetusest ja teie nahk rõõmustab särava, noorusliku välimusega.

Kali Musli on kasulik ravimtaim, mis parandab näonaha üldist seisundit

Bromelain ja papaiin – looduslikud ensüümid koorivad teie nahka, muutes selle siledaks ja säravamaks

Lagrits on taimeekstrakt, millel on nahka rahustavad omadused, mis vähendab põletikku ja parandab üldist ebaühtlast nahatooni.

Kukui õli on tugev pehmendav aine, mis parandab naha elastsust ja rahustab ärritusi.

Kasutamine: Kandke väike kogus koorijat pestud ja niiskele nahale. Jätke 15 minutiks. Loputage sooja veega. Kasutage vajadusel kuni kolm korda nädalas. Võite tunda survetunnet. See on ensüümide tõttu selle toote puhul normaalne. Torust väljapressimisel võib tekkida väike kogus õli. See on loomulike koostisosade suure hulga tõttu normaalne.

Koostisosad (INCI): Vitis Vinifera seemneõli, glütserüülstearaat, polüglütserüül-4 oleaat, jojobaestrid / Helianthus Annuus seemnevaha / akaatsia decurrensi lillevaha / polüglütseriin-3, mangifera indica seemnevõi, aleurites Papail Ormeccus, curoculain Juureekstrakt, dikaaliumglütsürrisaat, tokoferool, Helianthus Annuus seemneõli, propaandiool, vesi, glütseriin, parfüüm.

------------------------------------------------- --------

Orientana kosmeetikast

ORIENTANA pakub looduskosmeetikat, mis ei sisalda parabeene, nafta derivaate (nagu parafiin), mineraalõli, vaseliine, silikoone, SLS-i/SLES-i, kunstlikke värv- ja maitseaineid. Me kontrollime rangelt koostisosi.

Orientana kosmeetikat ja koostisosi pole kunagi loomade peal testitud. Kosmeetikatooted ei sisalda toorainet, mis on võetud loomadelt nende kahjuks või surnukehadest, näiteks loomsetest rasvadest. Kasutatakse loomset toorainet, kuid ilma loomi kahjustamata saadakse vaid mesilasvaha, kitsepiim ja teosekreet.

Kosmeetikatooted on dermatoloogiliselt testitud ja registreeritud CPNP EU teavitussüsteemis.

Mille poolest ORIENTANA erineb? Kasutab ainult looduslikke toores taimeekstrakte: külmpressitud taimeõlid, taimne või, värsked taimeekstraktid. Nendest toorainetest valmistatud kosmeetika ei kaota oma väärtuslikku väärtust. Selle tulemusena taastab ORIENTANA kosmeetika naha loomulikud funktsioonid, soodustab selle ainevahetust ja taastumist. Need kosmeetikatooted ei ole ärritavad ega sensibiliseerivad. Mõned tooted on võimalusel käsitsi valmistatud. Kõik tooted põhinevad tõestatud retseptidel ja traditsioonilisel Aasia teadusel.

Orientana teeb kõik endast oleneva, et muuta kosmeetikapakendid lihtsaks – biolagunevaks või taaskasutatavaks, muutes need keskkonnasõbralikuks. Samuti teeb see kõik endast oleneva, et vältida topeltpakkimist. Tooted pole mõeldud mitte ainult neile, kes soovivad oma ilu ja tervise eest hoolt kanda, vaid ka kõigile inimestele, kes soovivad elada looduse järgi.

Nahatüüp:
Jautriai odai
Tootja riik:
Lenkija
Summa:
50 ml
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Läbimüüdud