Tootevalik
Kalonji köömne seemned, Sattva Foods, 100 g
Bränd: Sattva Ayurveda
Kalonji köömne seemned, Sattva Foods, 100 g
  • Kalonji köömne seemned, Sattva Foods, 100 g

Kalonji köömne seemned, Sattva Foods, 100 g

Bränd: Sattva Ayurveda

Tatar on omapärase aroomiga ja seda kasutatakse enamasti jahustes küpsetistes (leib, pannkoogid, skoonid...). Sobib ka hapukurgi ja köögiviljaroogade maitsestamiseks.

297 €
Saadavus: 3 Kogus
Tootekood: 5903794184213

Jõhvikatel on iseloomulik aroom ja neid kasutatakse peamiselt jahust valmistatud pagaritoodetes (leib, pannkoogid, kuklid jne). Need sobivad ka hapukurkide ja köögiviljaroogade maitsestamiseks.

Köömne seemnetel on iseloomulik aroom ja neid kasutatakse peamiselt jahust valmistatud pagaritoodetes (leib, pannkoogid, kuklid jne). Sobib ka ravioolide ja köögiviljaroogade maitsestamiseks.

Et mustsõstrad saaksid oma täieliku maitse välja tuua, röstitakse neid enne toidule lisamist kuumas rasvas. Kui ei ole antud teistsuguseid juhiseid, kasutage ühte teelusikatäit 3-4 musta portsjoni kohta.

Nigella sativa (ladina keeles Nigella sativa) on taim, mis kuulub Ranunculaceae perekonda ja on levinud Lähis-Idas ja Euroopas.

See on kuni 40 cm kõrgune üheaastane rohttaim. Vars on püstine, neljatüveline, hargnenud, kergelt karvane. Lehed on 2-3 korda kitsasteks lombikesteks jagunenud. Ta õitseb juulis-augustis üksikute, üsna suurte helesiniste õitega. Mustad, soonilised, kolmnurksed seemned valmivad kastides septembri keskel.

Mustsilmset Susanit kasvatatakse köögiviljaaedades, aedades ja lillepeenardes. Seemnetel on raviomadused, nad puhastavad verd, puhastavad uriini ja parandavad mao tööd. Seemneid on kasutatud ka vürtsina juba iidsetest aegadest alates Lähis-Idas ja hiljem Euroopas (nn kalonji). Neid puistatakse tavaliselt leivale ja kondiitritoodetele.

Kasutamine: Kasutage soolastes suupistetes, köögiviljaroogade maitseainetena või lihtsalt leivale puistatuna.

Koostisosad: mustade terade seemned.

Allergeenid: pakendatud keskkonnas, mis sisaldab maapähkleid, seesamiseemneid, gluteeni sisaldavaid tooteid, nisu, piimapulbrit, soja ja sinepit.

Päritoluriik: India

Säilitustingimused: hoida kuivas ja jahedas kohas.

Netosisaldus: 100 g

Parim enne: vaata pakendit

Päritoluriik:
Indija
Tootja riik:
Indija
Kaal / Kogus:
100 g
Ayurmarket.ee soovitused
Kõik tooted
Läbimüüdud
Läbimüüdud
Vegan Vegan
Orgaaniline Orgaaniline
Läbimüüdud
499 €